56

асдаа

преди 1 година

11 години по-късно - на пазара свястна лютеница продължава да НЯМА

55

Анонимен

преди 13 години

поне лютеницата да е както трябва,че...като гледам май само това ще се яде занапред....

54

обективен

преди 13 години

Инициативата е похвална. Въпроса е, как ще процедира частният бизнес, защото всеки произвежда собственна стока и сам гарантира по марката си за нея? Има и качественна, има и менте на пазара. Единстевнно може да разчитаме на съвестното изпълнение на определени здравословни критерии от частните производители, за тия неща. Ако е стремеж към качество и здраве.

53

Червената помия

преди 13 години

Не е възможно въобще да има лютеница по БДС, заради липсващите и два основни компонента:-Полета с домати , докъдето ти вижда окото.-Ученици и студенти на бригада да събират доматите и да ги консервират за износ или да ги преработват в лютеница.За потрошените малки консервни цехове и по-голями консервни комбинати няма да говоря, те, като остатък от гнилия социализъм се разрушиха до основи, но напълниха междувременно джобовете на ликвидатори и синдици.(Почвайте сега на гола поляна ...

52

Анонимен

преди 13 години

Това със стандартите е много хубаво и приложимо но не и в България!!Тук българските производители-тарикати не ги интересуват стандарти!!Важното е да има пара за коли,къщи и ***!!!!Какво излиза,държавата се опитва да ги накара да произвеждат качествени продукти каквито би трябвало да произвеждат а пък те казват че ще вдигат цените.Значи по високи цени за това че държавата иска да им спре ***!!!Това е тарикатлък по български!!!!!!

51

домат

преди 13 години

Та какъв е извода:досега сме яли нещо подобно на лютеница ли?

50

До БДС-вятър и мъгла

преди 13 години

Подкрепям те напълно!!!Ако ще е стандарт - да е задължителен , а не само пожелателен. Не произвеждат по БДС, защото трябва да спазват правилата, а както знаем това в България никой не прави :-) Шопа е казал - "Законо е врата у поле! Който е луд - минава през нея" :-))))))

49

Анонимен

преди 13 години

дреме ми за лютеницата, *** и *** тоз Найденов по- голям *** и от Бойко

48

Анонимен

преди 13 години

То не бяха филии с мас,то не бяха свещи като няма бензин,то не бяха картофида си садим.Е сега и лютеница ще мажем.*** си скапаната държава.Къде онзи чех с ***?Да му се даде Пулицър!

47

до 31

преди 13 години

Ей,простако,ела да видиш как се произвежда и говори после за субсидии!Субсидията е 29 лв на дка,а разходите само зе семена и торове назхвърлят 1000 лв на дка.Селянинът бил мързелив,мързеливи са такива като теб,които знаят само да плюят по този,който ги храни!За това ще ядете европейските *** на баснословни цени,ще сънувате само вкусът на зеленчука!

46

БДС-вятър и мъгла

преди 13 години

И това е поредния фарс, като за "българския хляб", дето си е същият нафичкан с ярма и химия сурогат, пак с дни не се втърдява, мирише на всичко, но не и на хляб. И като оня смешен стандарт за салама "Стара планина" където само "стар" е вярно. Мижи да те лажем. Българско производство - мошеничество и ***. За гости взех български домати върху 3.60 лв., га почнах да правя салатата се разсмърдя като в канализацията на Пазарджик - половината изгнили отвътре. Що за стандарт щом не е задължителен!!!

45

до 45 - Гуменетка

преди 13 години

Лошото е, че и прасетата ще свършат изпапкани на скара от герберите по ливадите.

44

Анонимен

преди 13 години

като няма лютеница мажете мас

43

до 41 - ИСТИНИТЕ

преди 13 години

Ако имате чушкопек в къщти си направи вкусна, домашна лютеница и не разчитай на ГЕРБ за да ти направи нов БДС стандарт. Те обслужват само бизнес интереси и то 100%. А от българските фирмаджии никой в България не е просперирал. Така че не очаквайте от "Бойковата чета" просперитет и добър живот. Можете да очаквате само да ви "изядат баницата" в пряк и преносен смисъл. Оказаха се много лош избор.

42

www

преди 13 години

А ЗАЩО ЧАК НА ЕСЕН СЛЕД КАТО МОЖЕ И СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ -- ЗАЩО ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ДВИЖИ СЪС СКОРОСТА НА КОСТЕНУРКА ?????????

41

Parcuc

преди 13 години

То нема пари за хляб, за каква лютеница говорим тук

40

koko

преди 13 години

Обичам много лютеница, купувал съм от всички видовелютеници от магазините, но нито един вид дори не се доближавапоне малко да вкуса на лютеницата на Баба с главно"Б"

39

абе

преди 13 години

някой знае ли случайно какво стана със стаандартите ни, имаше БДС, за всяко нещо, което се произвеждаше, било то храна или не... нямам спомен някой да ги е отменил...въпроса е,че никой не следи за качеството на произвежданото... не че липсва стандарт, няма контрол... и 15 нови да се измислят за лютеницата, ако не се правят проби и не се налагат санкции, какво като ги има

38

bobbb4o

преди 13 години

Apoopo,sabrawih,de.Byah si w B.G. otpuska i si bkupih LUTENICA HORCE ot BILLA,daaaa ama etoo kakwo bilo polezno da 4ete6 4at pa t. Palna sastikwa.Sega samo ot AJVAR Bratislawa

37

Анонимен

преди 13 години

най-обичам ляб,кифтета,лютеница и пресен чесън! после га пръдна,все едно *** е умряла в ауспуха ми