12

Станишев

преди 13 години

Другари,защо мълчите?Това е полицейски произвол!!!Ще сезирам европейската комисия!!!!Министърът на вътрешните работи на Ирландия веднага да си подаде оставката!!!!!

11

бг

преди 13 години

Ама това наистина ли се случва??? Няма ли да има обичайните отлагания на делото за доразследване или поради неявил се адвокат или защото подсъдимия спешно е заболял от неизвестна болест и др. подобни.

10

Боби

преди 13 години

Абе какво е това скимиращо устройство, че не вдявам?

9

Анонимен

преди 13 години

Не ни трябва ЕС, там съдят престъпилите закона.

8

:)

преди 13 години

Само наще! :D Иначе кофти че са го хванали човека.

7

КауБойко

преди 13 години

Дам, тука и условна нямаше да му дадат, а щеше да се размине с едно порицание. Понеже той по принцип е много хубав човек и има само една глоба за неправилно паркиране до сега. По европейци и от европейците се изкарваме само, че на народен гръб. Да го видим тоя айдук дали пак ще пренася разни неща през границата.

6

Там - Тук

преди 13 години

Там за опит да опиташ да внесеш устройство за източване на банкови карти - 15 месеца затвор. Тук за източване на държавната хазна с 16 милиона укрити дължими данъци - условна присъда.

5

Хейтър

преди 13 години

Неграмотници от dnes.bg, прочетете си статията преди да я пуснете."В ръчния му багаж митничарите открили запечатана кутия със скимиращото устройство нея."

4

Чоека

преди 13 години

Браво, ето малко правосъдие от първа ръка, не като в нашия съд. Където се гледат всички измамно и очакват вечното разнимаване. Ей ама как само ненавиждам българския съд.Борко не се цупи като малко дете, когато хамериканците в очите ти го казват, че за никъв ху* не стаа цялата система с всички теа подкупни съдии. С два аршина мерите *** .......................................................................................................................................................

3

XAXAXAXAXA

преди 13 години

ZELEN KORIDOR NQMA SAMO DOKATO VIDQT KAK NA6ENCI SE OGLEJDAT KAT PATLAJAN I GI SPIRAT ZA PROVERKA....XAXAXAXAXAA

2

Анонимен

преди 13 години

Пак станахме известни , но този път не с футбол...а сега някой да каже, че пак *** ни били виновни...

1

ha ha

преди 13 години

само за опит му дават 15 месеца, нека нашият съд да се поучи малко от правораздаване.