32

Анонимен

преди 12 години

mnoko ratlivi bulgari be evropa samo gradat burgani be ko cakas ot napas gradliva proda6na lainana bulgaria

31

az

преди 12 години

do 17 ima6 gre6na informaciq mai

30

Vesso

преди 12 години

Йонко,Стажанте къде сте?Как може да се нарушават човешките права на едно от богатсвата на страната ни?Само до България ли Ви стигат силичките?Защитете медийно човечеца!Трябва да се громи полицейщината не само в България,но и в Европа от която сме вече част!

29

анонимен

преди 12 години

ама защо ни излагат по света катили като тоя наричащи се българи...нека си седи на топло сега и хвърлят ключа от килията му

28

filomena grimaldi

преди 12 години

na sveta nai golemite umove,wantaziori, muwenizi,maoistori,prostitutki,narkobarone,politizi,i bezplatna raka sa balgariteeeeeeeeeee

27

ангел

преди 12 години

14, нали се сещаш за какво са ти сложени минусите? жокер - не са в защита на евреите и ***. просто нормалните българи се обиждат, когато някой ги приравни със славянските ***. п.п. само да питам - кьорав ли си, или ***? виж в нета снимка на чех или поляк - типични славяни, после сравни с хората по улиците в Бг. знам, че в писаната от *** история се казва, че сме славяни, ама ти очи и акъл нямаш ли? пък да ти кажа, има и други исторически трудове, не само учебника за 5 клас.

26

Анонимен

преди 12 години

Е как може да го осъдят бе? Къв е тоя съдия? Ако беше БГ съдия веднага щеше да го пусне - нито го е видял лично да скимира карти, може някой нарочно да му е турил платката в чантата... и освен това човека може да е болен - я зъб да го боли, я депресия от шока по задържането. И ирландксата полиция още не са я погнали журналистите да му се извини. Боже какво доживяхме...

25

Анонимен

преди 12 години

Yes! Само така! Обаче те ще получат пари и в затвора!

24

Анонимен

преди 12 години

да им екстрадираме Доган на ирландците,че да опандизят и него,мамка му!държавата ни стана клоака на престъпници ,най-вече държавни чиновници и политици!пожелавам си съд да ги съди по 15-20 години и доживот!

23

до 16

преди 12 години

Ква среша кви извънземни,тоя е част от групата просто хитрее

22

Unknow

преди 12 години

abe kvo nqma da se krade, kato nqma rabota mn qsno 4e 6te se pribegne kam krajbi.....takava ni e darjavata, takiva smi i nie

21

Анонимен

преди 12 години

Ave bulgarska rabota ,samo za krajbi i maymunculuci mislqt

20

Анонимен

преди 12 години

Време е да командироваме Красьо Черния.....

19

Анонимен

преди 12 години

Каква полицейщина,а?!Полицейски и съдебен произвол!!!Щял бил да източва,ама източвал ли е?!Не е е е....Къде са форумните защитници на човешки права?

18

UK Today

преди 12 години

Лоши хора ей ! В България щяха да го оставят да "навърти" 16 мил. с това устройство и после да му сложат една условна присъда, да му мяза. Ирланския съд да вземе малко да се "образова" от нашия.

17

до гурбетчия

преди 12 години

В Германия вече са с чипове.Те затова ходят в Ирландия и др по-*** страни.

16

гурбетчия

преди 12 години

Ако беше в Германия ,щяха да го "пуснат" и да го накарат да се яви на срещата за да хванат и останалите !

15

axl

преди 12 години

До: 10 - Боби"Skimming device" се използва за злоупотреба с банкомати, с цел извличане на данни за депитни/кредитни карти, както и присвояване на самите карти. "Skimming" като цяло е жаргонен термин за измама под различни форми във финансовите среди.Изобщо не съм съгласен с превода, кому е нужно да го използваме като чуждица.

14

Пан-славист

преди 12 години

100 процентов *** е тоя.Истински Българин, Славянин няма да извърши такова нещо, само евреите и *** го правят!

13

ринго

преди 12 години

а ...тоя е луд бе там пари нема кво ще точат