58

Анонимен

преди 13 години

какви са тези глупости?

57

Анонимен

преди 13 години

55От консултации, бе пич, от консултации.Консултира наркотрафикантите, как по лесно да вкарват дрогата.

56

до 53

преди 13 години

Братле ,много сме си объркали БГ ,вече 20г., се сриваме ,а сега ...олеле ,вината е на всички нас ,че позволихме това да се случи .....немам нерви!

55

Анонимен

преди 13 години

Ей, сега Цвъкьо ще проведе немедлено една акцийка "Дилърите" да покаже на Европата колко е деятелен. Обаче не зная, дали ще им каже за партаментите си пусти и откъде ги има със заплата 1600 лв ?!?

54

....52

преди 13 години

Ще чакаме сигнал ,....от Европол ?

53

до 44

преди 13 години

Ако знаеш в Швейцария каква борба е ? Пехливанска история е в цяла Европа. Прави ли ти впечатление, че борбата за живот е присъща главно в Африка и части от Азия. Ние в Европа ли сме или в Африка ? И с кой да се бориш ? С тия които окрадоха икономиката построена от родителите ни и сега им работиме за без пари. С тях ли да се бориме ? В белия свят - учиш и работиш за ПАРИ - борбата е в запазване на статуквото ти, заплатата ти и кариерното ти развитие. Другото не е борба а оцеляване !

52

а дали е така

преди 13 години

Как е положението в ...СТУДЕНТСКИЯ ГРАД ,.....МЪЛЧАНИЕ ,ВСИЧКИ СА ЗАСПАЛИ /ДРОГИРАНИ/....?МЕКАТА НА ДРОГАТА ,ВСИЧКО Е ПО СРАРО МУ!

51

Retro

преди 13 години

Чак ме е срам за какво се натягаме барабар Петко с мъжете за Шенген, изтребители, опрощаване на дългове и изобщо за целия "европейски" имидж. Толкова ни е жалка държавата, че е смешно да се натикаме където и да е. Ония горе ни казват "зле сте", ние "не е вярно, Боко каза, че тука е идеално". Трагично.

50

глух

преди 13 години

ПОГОЛЯМА ДАЛАВЕРА ОТ ТАЗИ ,...НЕ Е ИЗМИСЛЕНА ЗА СЕГА !

49

меко казано

преди 13 години

"Фирмите" си имат ...държава ,а на другите места е обратното ...!

48

Анонимен

преди 13 години

47Никой няма да ги бута.ТЕ СА ВЕЧЕ В УПРАВЛЕБИЕТО НА ДЪРЖАВАТА!

47

до 35

преди 13 години

90-е години се занимаваха предимно със застраховане и охрана. Бая народ им подари бизнеса си от страх. курортът Дружба се водеше тяхна опикана територия. Сега силата им е в юпитата. Намират законен начин да се докопат до твойте печалби (ако имаш печеливш бизнес). Трудно някой ще ги бутне, още повече политик - медийна звезда.

46

до 40

преди 13 години

МНого аптеки държат !А най-големите пари са в оръжието и наркото !

45

Анонимен

преди 13 години

'България транзитна точка за кокаин от Латинска Америка"СДЕЛАНО В ГЕРБ

44

до 37

преди 13 години

Никъде не се дава на ГОТОВО ,....борба за живот трябва !

43

Анонимен

преди 13 години

Ако управляващите махнат чадъра над котрабандата по митниците, още утре влизаме в Шенген , ама пуста далавера за това ли дойдоха на власт.

42

Анонимен

преди 13 години

Че те и децата го знаят това, нали от там се издържа ***.

41

Анонимен

преди 13 години

А Димата, макар и опасен престъпник, бе градскомомче и чувствителен мъж. *** катоМаргина по не взимаха присърце тези неща.Независимо че не бе по-малко зъл от Димата,Маргина притежаваше волско търпение испокойствие. Именно поради тази причина, макар ив сянка, той бе най-големият бос.- Няма го вече Бай Миле, Димчо! - реших да гоуспокоя аз.- Няма го, нали? - кресна отново той. - И оназикурвичка, Младенчо, я няма... Крие се някъде катоплъх... Бил казал да ми предадат, че ще се върне,когато падне това правителство... Нали беше многогорд с Бойко?... Да, ама сега Бойко бачка за мен иМаргина.- Аз си мислех, че все още слугува на Младен?-----------------------------------------------Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

40

до 35

преди 13 години

Бивши военни морски тюлени. Подобно на ДС-тата само че доста по-умни от тях (все пак не са ченгета) Бизнесът им в момента е от износ на рапани, жито, метал до авиокомпании, банки, строителство, телевизии, застраховане. Армията им от адвокати ги прави неуязвими. Съмнява ме да са забъркани с наркотици. Просто рискуват прекалено много.

39

Разграден двор

преди 13 години

Кой ще ни пусне в Шенген като сме разграден двор, врата в полето. А за каналите през пристанище Варна знаят вече и малките деца, но не и МВР.