98

Чудов

преди 12 години

Какво друго да правят хората,като учат,нямат работа,а бързо трябва да се забогатява.За да си купи апартамент,човек трябва да работи 100 години при тези заплати.Кой е виновен за това, политиците,,те трябва да отговарят за това,превърнаха ни в престъпна нация,за да живеем нормално.

97

Анонимен

преди 12 години

тъпанарите не разбраха, че няма да спрат наркотрафика, като се опитват да изловят трафикантите. докато има търсене, ще има и предлагане. трябва да се премахнат предпоставките за употреба на наркотици, а това в нашето средновековно общество няма как да стане. вместо да харчат милиарди от парите на данъкоплатците, просто да разрешат тревата и др. леки дроги. приходите ще са огромни, и ще се отворят хиляди работни места. ама политиците имат сметка от всичко това, щото те въртят цялата игра.

96

ФАКТ!!!!!

преди 12 години

НА КОГО В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИЗВЕСТНО ,ЧЕ ВАРНА Е ЦЕНТЪРА НА "РУСКАТА МАФИЯ".....???!!!ВЕЧЕ НЕ ХОДЯ ТАМ НА ПОЧИВКА---ОПАСНО Е!!!!

95

Дона

преди 12 години

Интересен е факта че тези "малки тайни" ги знаятв ЕВропол а нашите държавници"нямат представа.Как така става на всички им е ясно как стоят нещата,на най високо ниво играят"ни чул ни видял"?Как да им имаме доверие ??? Поддържам думите на 87,но ще се промени ли нещои кога,се пита в задачата???

94

ivan

преди 12 години

joro stoev be6e ubit prez proletta na 2008g., pomnq denq mnogo dobre, boiko togava ne be6e premier taka 4e gre6i6 za hronologiqta na sabitiqta

93

Анонимен

преди 12 години

да ние сме лошите вие сте най големите крадци само войни как не ви писна е то вече

92

Анонимен

преди 12 години

а бе закакво ни е европа и нато преди по добре си живехме то нта тея как не им писна от войни авганистан ирак сега и за иран мислят еееееееееее.аз вярвам на руснаците какво се месят америка в техните територии грузия украйна .е бива бива май трета почна

91

niknay

преди 12 години

до: 81: rumen221 Аз продължавам на татък - Транспортни самолети с отличителни знаци US Force излитат от военна база от Кабул и неконтролирани от никой и нищо каца във военна база в Прищина (Косово - в цяла западна Европа се знае че, шиптарите са най-големите дилари).И на глухите и на кьоравите вече е ясно за какво удариха Афганистан и защо създадоха псевдо държава.Интереса клати феса.

90

Долорама

преди 12 години

Внасяли кокаин , изнасяли амфетамини , баси бартера некои пак лъже кът дърт ***

89

85

преди 12 години

хаха нямаш си и представа колко си прав..

88

Анонимен

преди 12 години

87Е, как кой, бе - Боко Картофената Марионетка.Ха-ха, няма такъв цирк.Ама тоя *** народ заслужава именно това.

87

Анонимен

преди 12 години

Варна от много години насам е частен град, в който важат законите на ***. Никой не смее да се меси на ***, защото не е безвредно за здравето. Затова ще си вкарват и кокаин, и незаконни имигранти (руски мафиоти), и атомна бомба могат да си вкарат, ако рекат. Кой в държавата можед да им каже копче?

86

Анонимен

преди 12 години

Добро утро...

85

:)

преди 12 години

Пристанището не е Порт Варна, Марина Диневи е :)

84

Анонимен

преди 12 години

Викат ли "congratulations, Борисов" нашите "приятели" от Интерпол?

83

Анонимен

преди 12 години

Цецо, къде си, Цецооооо. *** такова!

82

Анонимен

преди 12 години

Тази новина Цв. Цв. дали ще я коментира ?

81

rumen221

преди 12 години

Приятели,Обамма уби Осамма и какво от товаОткакто САЩ окупираха Афганистан, там се произвежда близо 92% от световното количество суровина за хероин... Провинция Хелманд заедно със съседната провинция Кандахар е най-големият производител на опиум...!!!- Аз ще продължа информацията...:1. Американците контролират Кандахар, а Талибаните - Хелманд... и заедно снабдяват Света с наркотици...!!!2. Американците, вече не искат да делят тази далавера и... Пребиват от бой довчерашните си "ортаци"...- Въпроса е...:- Какво правим Ние в Афганистан и как от рота (120 души), без решение на НС, контингента ни сега е 600 души... и харчим по милиард годишно, в тази *** вайна..., а децата и пенсионерите ни мрът от глад и болести???

80

европол -кенеф

преди 12 години

КЕНЕФЧИЙСКА ОРГАНИЗАЦИЙКА,ЧЕ ТЯ ЦЯЛА ЕВРОПА Е ВЪНШНА ГРАНИЦА ВИЖТЕ ФРАНЦИЯ ИСПАНИЯ ИТАЛИЯ ГЪРЦИЯ КО СЕ ПЕНИТЕ БЕ МИШЧИЦИ БЪЛГАРИЯ Е ВЪТРЕШНА ГРАНИЦА ***.ЕВРОПЕЙСКИ -МАСОНСКИ.

79

GFSD

преди 12 години

NI6TO NOWO, PREDI 10GOD I POWE4E DETO BQHA FANALI 700KG PO SLU4AINOST HAHAHA BE6E EDNO OT NAI GOLEMITE ZALQWANI NQKOGA, A ZA SI4KI PRESELNICI DA SI HODQT PO SELATA NE DA NAREJDAT TUKA MI6KI DOLNI