87

Stefan

преди 13 години

Здравейте,Това което гледате на видеото е от добрите участъци 1 и 2 от Лот-2.Лот - 2 е разделен на 6 участъка .Трябва да се направят проби от 3 и 4 участъци и да се достигне първото ниво а не да се взимат проби от най горния и последваш слой.Ще се установи от 3 и 4 участъци че материала е 50% негоден за полагане.Да уточня за някои заблудени читатели и /разбиращи писачи/че работя от началото на Лот-2 на въпросните участъци.Материала се вози от кариерата в Бр.Кумчеви.Там се прави разтривка и се извозва на участъците.Разтривка означава отнемане на горния слой от почвата до достигане на качествен материал .След което се взривява и се получава скална маса за полагане .Разтривката съдържа 50%пръст и 10% храсти ,трева,клони,и 40%пръст и камъни с големина на фракция 0,150.Това се полагаше докато не започнаха материалите и статиите за некачественото строителство на Лот-2.Материалите които се полагат и на останалите участъци 1,2,5,6 също не отговарят на зададените параметри.След отнемането на пръста по трасето на лот-2 или така нареченото легло се започва полагане на скална маса с големина от 0,150 нагоре.Това се прави през 0,30 см.Като на места достига от 1,30метра до 4,70метра.първите 2,3 слоя са напълно некачествени.

86

Анонимен

преди 13 години

"ГРОБОКОПАЧИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА"- Кой копае гроб другимо сам пада в него - Бая пръст ше трябава докато се заринат и последните остатъци от ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА.

85

ivza

преди 13 години

Стига майтапи, стига демагогия.Строителната лаборатория била независима, ха, ха ,ха ...Има ли в България не корумпирана институция.Не напразно е казано, че ако нещо не става с пари, то става с много пари.Ама хайде-майтап и това е.На бедния народ му трябва зрелище и т.н.Дават му го.Ами дайте по телевизията как се вземат проби, за да знаем и те ли са взети според правилата.Да, ама не.На някой не му стиска, а реве за прозрачност.А защо не бяха поканени медии и специалисти при вземане на пробите.Зор

84

outsider

преди 13 години

Добре е, че са започнали проверка. Въпроса е колко може да им се вярва, щом като досега твърдяха че всичко е наред без да са изследвали нищо.

83

trak

преди 13 години

NE E PEPEL 6TOM ISKAT MOJE I 4AKIL DA IZGARAT NO KADE IZ4EZNAHA PLANINITE OT PEPEL I SGURIQ MEJDU DIMITROVGRAD I STARA ZAGORA,, KOGATO KAMIONI GI IZVOZVAHA KIM NOVA ZAGORA DA RAZHOJDAT PEPELTA I ZGURIQTA ILI GI ZAKARAHA NA MORETO DA GO MIQT A???

82

гагов

преди 13 години

Тия пари дето ги дават от ЕС саси наши пари от нас ги изкараха стократно като ни разрушиха и заграбиха икономиката . Без ЕС сипострои България за 40 г и пътища и жп линиии много други неща . И нямаше гладни , и нямаше просяци . За последните 20 г. при всичката" помощ" останахме без Селско стопанство .,затворихме АЕЦ, съборихме заводите , намаляхме с два млн., няма здравеопазване, няма образование и т.н. и т.н. Има смо медии които лъжат и управници които крадат. Това е сега България.

81

maxim

преди 13 години

До Лили и подобните. За Ваше сведение парите на държавата са наши пари-от данъци такси и т.н. Всички приходи на държавите са от налози, който населението плаща. Друг е въпроса ако Лили и подобни не плащат нищо и краднат. В този случай наистина възприемат средствата,които държавата харчи за дошли отнякъде, т.е. каточужди,който шайка разбойници има право да открадне

80

дан

преди 13 години

75 - ми да тиу дадат парите да ги изпукаш и после ще караме коли по лозята...*** такъв

79

Анонимен

преди 13 години

Поне има от какво да вземат проби от,,магистралата'' по времето на станишев нямаше и от какво да ги вземат ,защото нямаше магистрала.

78

дан

преди 13 години

някои са бесни, че като бяха на власт не свършиха нищо, а сегашното правителство работи и решиха да търсят под вола теле, но там могат да намерят един гол ***

77

до 77

преди 13 години

Сега стана ли ти по-ясно? ........................Запетайки ,,,,,, се учат във втори клас.***

76

куция октопод

преди 13 години

...тъй като мога да предвиждам ще ви кажа резултатите-направени по поръчка на герб...Съдържанието на пробите е - 100 % чисти шлифовани диаманти - това ще бъде най-здравата магистрала в света.

75

Machiavelli

преди 13 години

Магистрали или не, глупаците пак са си *** и пак ще се избиват. Някой каза, че средно на година в България загиват около 1000 човека от катастрофи, което е ужасно в сравнение с Германия примерно, където средната цифра е 5000, но населението е 80 милиона.

74

до 71:

преди 13 години

Не търся под вола теле, но ми е омръзнало да ме поучават неграмотни и то с претенции.Сега стана ли ти по-ясно?

73

Анонимен

преди 13 години

нали предишните окрадоха каквото имаше,сега дебнат тия да не крадат

72

до 64

преди 13 години

Аз асфалт не ям и бензин не пия. Разваляйте магистралите, раздайте пари на хората, а бензина си го направете и 50 лева литъра ако искате. ................Абе ***, той и компа ти е на слънчеви батерии нали ,... не ти трябва и електричество.Друг е въпроса , че тези магистрали се строят основно с пари от ЕС - 80% и 20 % държавно съфинансиране.Лошото е че от ЕС не дават пари , за плюене в нета за разлика от БСП и няма как да ти ги дадат.Сорри пич , объркал си рейса.

71

Стар куманиз

преди 13 години

Туй герберите са мноооу проЗти....магистрали се крадат , не се стоят

70

Мунчо

преди 13 години

ППКак се ненакрадохе вечееееееееееееееееееееееееее...

69

Наблюдател

преди 13 години

Не че ГЕРБ за цветета за мирисане, ама пак са по-добре от предишните, особено пък по сравнение с тройната коалиция!Само да видим дали ще успеят да се противопоставят на руснаците и да откажат строежа на Белене.

68

до 63

преди 13 години

Не знам кой е *** ..... но това не ти е матура по литература.От хилядите коментари по форумите ,тези без грешки се броят на пръсти .Не размишляваш върху казаното от човека ,а търсиш под вола теле.