39

Nasko

преди 13 години

Абе Тотев, ти що се правиш на...., кой ти говори за пари от Областната каса, там и Бойко вече не ти праща нищо:)))

38

Анонимен

преди 13 години

Molia progimnazistite ot Dnes .bg da se nauchat na bulgarski knijoven ezik.Zaglavia ot tipa na"Ei tia veche suvsem iztreshtiaha","Tesla za Keit"i tem podobni vi praviat jalki i smeshni v ochite na horata i NIKOGA AMA NIKOGA niama da vi narekut jurnalistiP.S.v Bulgaria se kazva oblasten upravitel.Haide ako iskate na politzeiskia nachalnik veche da mu vikame sherif

37

Анонимен

преди 13 години

Губернатор!?! В България няма губернии.

36

Пешо Келешо

преди 13 години

Хора не гласувайте против гласувайте за ако няма за кой да гласувате пуснете недействителна бюлетина само това е начина да спрат да ни пробутват лайнйни политици!Нека на тези избори всеки пусне бюлетината на този който най мрази като я задраска! Нека покажем на света че ние сме отговорни гласуваме но няма за кой всечки партии обслужват интереса на мафията и олигарсите!Досега ни цакат с един и същ *** номер! трябва да се гласува но винаги за човек на когото вярвате а не за поредния наличен ***!

35

дядо

преди 13 години

невярна е информацията не са 70000 а 7000000 и за това е побеснял гейбернатора

34

Анонимен

преди 13 години

Защо партии чиито лидери са ***,са злобни и зависливи?

33

Пламен

преди 13 години

Ти май просто си тъпо парче! Договорите на това поредно герберско диване се дадоха на всички журналисти. ВСИЧКИ ГИ ВИДЯХА!!! Колкото до Яне Янев - кой ще ми каже, че това, което казва, не е вярно?! Всичко е вярно!!! Мургина, Томов, Царя, Боко Тиквара, Цвъцко Цветанов, Фидосова....всичкоооооо

32

До 19

преди 13 години

Браво!Тя ми е настолната книга!Къде е един нов Буров???

31

истината за форума

преди 13 години

"Явно червените от рано започнаха предизборната кампания....Като гледам тук, вече са си назначили и щатни коментатори....Пък знам ли, може да не са червените, може РЗС /разбирай А.П./да са.....Но явно нещата в сайта стават строго политизирани....Утре ако изплува новина, че слон е пръднал в Делхи и е предизвикал алергия в туристка, сигурно пак ГЕРБ ще излязат основните виновници...... '

30

Анонимен

преди 13 години

АБВГЗ - Гоце,Станишев, Доган и Царя - за 8 г. ни направиха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА !!!Явно тези които роптаят във форума искат всички пак да сме еднакво бедни и *** отново на тройната коалицияАМАН ОТ ВАС ЗАВИСТЛИВИ, НЕКАДЪРНИ и ПРОДАЖНИ ПИСАРУШКИ. БРАТСКИЯТ ВИ СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ НАРОД ВИ ОЧАКВА. ПРАВ ВИ ПЪТ !!!

29

50 лв. от ПОЗИТАНО

преди 13 години

Казват че съм бил плювач и шлифован подмазвач. Но аз друго не умея! .. И тез телевизионери как разбраха, че ми дават по 50 сребърника та ме изтипосаха в новините? Те сега са 50. Но колкото повече наближават изборите, колкото по-злостно храча и колкото повече губи моят плащач, толкова повече ми се вдига цената..

28

Анонимен

преди 13 години

Брей много поддръжници на лудото Яне в този форум. Сигурно всичките вие сте и единствените читатели на вестник Галерия и друга подобна злобна преса.

27

Анонимен

преди 13 години

РЗС пак размирисаха форумите с измислени компроматчета. Нали са под егидата на ТРАКТОРА. Важното е да плюеш. Нали идват избори и свинаря Гергов трябва да го устройваме на власт пък и той си плаща дебело. НЕЩАСТНИЦИ СА КАКТО И КМЕТА СЛАВЧО !!!

26

Боц

преди 13 години

Ииии *** и кърлежите,***!

25

Анонимен

преди 13 години

Апомним го областния! Пускаха го на клипче как се печелят избори с помощ от полицията, защото народната любов не стига! Помним!

24

Истината

преди 13 години

Какво значение има кой е открил далаверите? В Парламента не се внасят за разглеждане документи с невярно съдържание. Нали това са от нашите пари. Не мога да разбера хората, които не искат да проумеят истината. Бедни сме, а сме зомбита ***!

23

Боцо

преди 13 години

Е за побесняване си е- паричките за изборите ще намалеят....А човекът си има партийно поръчение,

22

Анонимен

преди 13 години

trqbva da se nameri nqkoi da pre4yka tozi qne

21

Анонимен

преди 13 години

kraino vreme e e qneto da si nameri maistora

20

smehhhhhh

преди 13 години

gubernator...xaxaxaxaxaxaxaxae selska rabota....