31

Анонимен

преди 13 години

До всички родители на деца, участвали в първоначалното класиране, извършено вчера при граждански контрол, са изпратени уведомителни мейли. В зависимост от статуса на детето след извършеното класиране са разпратени: * 6 396 писма - деца, класирани по първо желание * 306 писма - деца, класирани по второ или по-ниско желание * 13 342 писма - некласирани деца Екип ИСОДГ Откъде ги измислихте тези 4500.....

30

жълтите павета

преди 13 години

пази боже провинциалст да стъпи на жълтите павета.. и почва да плюе софия.. като не ви харесва, марш по родните ви села и паланки. и без това на родените в софия (ама тия дето и родителите ни са родени в софия) ни писна от вас.. и от вашите дечица, които заемат местата в детските градини. детето ми да не може да влезе в градината, в която собствената й баба е била.. аман от провинциалисти!

29

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са виновниедна ясла се строи за три месеца,достатъчно време имаха

28

антикомунист

преди 13 години

Пак ли ГЕРБ ви е виновен да не би Бойко да ги е раздал детските градини за заведения и др. Съсипаха ги комунистите,демократите,царистите 20 години разруха и кражби.СДС СЪСИПАХА ПРОВИНЦИЯТА И ПРАТИХА ХОРАТА В СОФИЯ.Комунистите окрадоха всичко,царистите доразрушиха всичко.

27

Мой

преди 13 години

Останаха пари от някаква магистрала, а те нашите управници ще ги налеят в МЕТРОТО вместо в ДЕТСКИ ГРАДИНИ. Какво да коментирам повече.

26

Мой

преди 13 години

ПЛАНЪТ РАН-ЪТ

25

БГ

преди 13 години

Този проблем с децата се натрупа от редица правителства,затова трябва да бъдат дадени на съд,приватизираха детските градини,нацията ни застарява,а тези проблеми са съществени,затова прокуратурата трябва да се самосезира за геноцид над българската нация.Щом това не е важно,кое е по важно,колко пари ще натрупат новобагаташите.За какво им са,като няма да има нация,кой ще работи в заводите и фирмите им.

24

пич

преди 13 години

чайте са, малцинствата са с предимство...нека да интегрираме неколсо под-човека

23

Do 12

преди 13 години

А кой орангутан изсели народа , в по малките градчета детски градини колкото искаш , това е един измислен проблем , пък на мен ми е писнало от София и искам да се отцепим майка ви проста руска кифладжийска . Когато нямаш гръбнак си *** ...

22

$

преди 13 години

Ами не беше ли предизборно обещание,че този проблем ще се реши. Щото пак Станишев беше виновен.

21

Анонимен

преди 13 години

Къде са коментарите?

20

Анонимен

преди 13 години

Нали Бойко ряза, ряза ленти и каза, че за всички деца ще има места? Божеееееееееее помогни, защото яко сме закъсали от всякъде!

19

Анонимен

преди 13 години

Това е геноцид в най-чиста форма - разсипваш селското стопанство и де каквото индустрия има, за да наблъскаш всички хора по големите градове, а там няма детски градини ..... Дават се пари за всякакви глупости като новата спортна зала и бъдещия нов стадион ама точно за детски градини пари НЯМА. Всички ли са ослепели и оглушели да не разбират че тази държава се опитват да я заличат от картата на света?

18

www

преди 13 години

АААА САМО ТОЛКОВА ЛИ ЕЕЕ НЕМА ПРОБЛЕМ !!!!!!!

17

аре стига бе

преди 13 години

dnes.bg/obshtestvo/2011/04/29/124-detski-gradini-sa-zakriti-u-nas-za-1-g.117388А тука пише колко са закрити?!

16

хахаха

преди 13 години

статията на централна гара ли я писахте? Като гледам 99% от коментаторите пак са от там :D :D :D

15

Анонимен

преди 13 години

Аз пък казвам да се върнете на 7 и да попитате управляващи и статистика ЗАЩО не кажат каква е реалността, а ни остават да се караме помежду си!

14

Анонимен

преди 13 години

12Съгласен! Но се върни на 3 и 5 и тогава си отговори защо е така!

13

Анонимен

преди 13 години

11Къкано, накъкани некадърници сте! Щом селяни ви управляват си представяме вашето ниво! За нищо не ставате! Освен претенции на Нобелови лауреати! Поне се научете да си миете зъбите, че много ви жълтеят и ви се смеят селяните:))))))

12

Анонимен

преди 13 години

Нека само дискусията НЕ преминава в спор софиянци - несофиянци, моля! Писнало ми е от подобни глупости вече, предполагам и на още много хора.