124

Вечно синьо

преди 13 години

От много умници и предатели Сините се стопиха до почти 3%.Да не забравяме обаче и милионите похарчени зада бъде разбито СДС.Ръководствата ни предлагат избор Малинов или Христов нека всеки гласува и си каже думата по този начин ,Нека подкрепим и победителя от двамата на реалните избори.Каква е алтернативата на Синия кандидат-Доган,Царя,Гоце или Боко или Волен или Някой друг умопомрачен, я се съвземете и престанете да хленчите .Излесте и гласувайте за Синята Коалиция!! Нека дадем шанс на сините!

123

бивш седесар

преди 13 години

Хора не гласувайте против гласувайте за ако няма за кой да гласувате пуснете недействителна бюлетина само това е начина да спрат да ни пробутват лайнйни политици!Нека на тези избори всеки пусне бюлетината на този който най мрази като я задраска! Нека покажем на света че ние сме отговорни гласуваме но няма за кой всички партии обслужват интереса на мафията и олигарсите!Досега ни цакат с един и същ *** номер! трябва да се гласува но винаги за човек на когото вярвате а не за поредния наличен ***!

122

Зак

преди 13 години

И някой от тези двамата, колкото и да са интелигентни хора, ще се изправи срещу ГЕРБ на избори?! При това успешно? Просто това няма как да стане. Когато ГЕРБ оповестят кандидата си и започнат да мобилизат електората си, ще разберете какво имам предвид на изборите. А до тогава който и да е - Малинов или Христов (не са ми политически познати до сега), ще понесат цялата тежест на обвиненията и помията, която ще се стовари върху тях за минали и настоящи грешки на десницата. Жалко за тяхното лице.

121

Анонимен

преди 13 години

Аха,.. и да изпитам някакъв сантимент към сините. Все пак се именуват демократи. Пък са и на изчезване. В един момент ми стана мъчно. Още повече след вчерашната изява на премиера. Предпочитам сините. Обаче, като чета по-долу за смърти, реваншизъм и т.н., явно съм късопаметен. Sorry и сбогом!

120

Българан

преди 13 години

Толкова разправии за 2 - 3% електорат?! Само вдигат шум в пресата!

119

до 104 намръщения

преди 13 години

Направих справка с калкулатора. Заминали са 1 938 234 привърженици, ама дали на запад или в други партии е много спорно.

118

УСПЕХ НА СК!

преди 13 години

Браво за кандидатурата на МАЛИНОВ! Ще гласувам за него...УСПЕХ!

117

115

преди 13 години

не слушам чалга ,просто не ги познавам тия ' спонгиииииии

116

Анонимен

преди 13 години

Най-голямата грешка на българския народ е, че не даде втори мандат на правителството на Иван Костов. Вижда се, до къде достигнахме.

115

Спонги

преди 13 години

Първосигналните като 115 гласуват само за хора които не слизат от екрана на телевизора им. Те и за някоя чалга певица ще гласуват, ако им я предложат.УСПЕХ НА СИНИТЕ. ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА.

114

СИНЯ

преди 13 години

Винаги съм гласувала в синьо.Най-добрите икономически години,с растеж ,бяха при правителството на Иван Костов.Естествено,че Малинов е по-интелигентния кандидат,Христов ми се струва малко политически нечистоплътен.

113

до 106

преди 13 години

Сините винаги са били партия от образовани хора. Но народа предпочиташе да си прави експерименти със своето лекомислие. Хората трябва да имат елементарна търпимост.

112

м

преди 13 години

какви са тия Малинов и Христов - дует неизвестни певци -те нямат ценз за този пост

111

жоро

преди 13 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!! Страхотен избор. УМЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН . БРАВО!!!!!

110

Анонимен

преди 13 години

За едно беше прав Жорж Ганчев - наистина имаше синьо-червената мъгла.

109

Анонимен

преди 13 години

Сините са партии на комплексарите, които след 1997-2001 станаха партии на престъпно забогатялите демократи.

108

Анонимен

преди 13 години

Всеки човек познава по някой, който направи кариера в СДС след 1989-та година. Е, имаше ли поне един свестен между тях? Помните ли какви мижитурки бяха преди това?

107

Анонимен

преди 13 години

Да не ми е изпила чавка акъла, та да гласувам за някой от синьото котило?

106

Анонимен

преди 13 години

И аз с чиста съвест ще гласувам за Светослав Малинов.Наистина страхотна кандидатура! Време е политика да се прави от тези, които разбират и могат да правят политика.

105

Анонимен

преди 13 години

Светослав Малинов би бил чудесен президент, но електоратът, естествено, ще бъде на съвсем друго мнение. На електоратът по му отиват Жан, Доган, Симеон Борисов, Георги Първанов - Гоце и дори Жорж или Волен. И Б.Б., разбира се. И все така, докато електоратът благополучно се закотви на цифрата 3 млн. обитатели.