48

Д1

преди 13 години

Едно е да раздаваш балони в парка с логото на някоя партия, друго е целенасочено да събереш деца и да им втълпяваш колко са велики ГЕРБ !С балоните в парка не е казано, че са предназначени за деца.

47

Д1

преди 13 години

"Той обяви, че не се притеснява от исканата оставка и е учуден, че това се случва месеци преди изборите за кмет." Е не би ли трябвало да е по-учуден, че месеци преди изборите се втълпява на децата, че с ГЕРБ сме по-силни ?

46

Да не увъртат!

преди 13 години

Ще отстраняват организатора, а кой е инициаторът?Колко хора са знаели за текста на ребуса? Някой от тях реагирал ли е критично?

45

Sorry, baby!

преди 13 години

"Извинявам се за големия гаф. Готов съм да си понеса отговорността, но смятам, че уволненията, които бяха направени до момента, са достатъчни", заяви градоначалникът. След това влезе в механата, яде и пи набързо следващия ден щеше да пътува до Брюксел, да изнася курсове по демокрация и колко са лоши комунистите.

44

до 37

преди 13 години

ша ги има по затворите

43

хх

преди 13 години

да боядисаме яйцата на герб заедно можем повече

42

нали

преди 13 години

Ами ако е истина ....?За 20г ..... нищо ,може от този храст да излезе заяк !

41

kamyk

преди 13 години

Имам чувството,че герберчетата вдигат повече шум и не да се защитават ами да се рекламират!Съветвам всички здравомислещи да ги утрепят с мълчание-стига бе господа пет минутката ви изтича не прекалявайте няма да има втори мандат,и дано най-накрая сме се научили да не избираме халтурата за водеща.

40

куре

преди 13 години

Ало...комунистите от "Днес",я се обърнете кръгом,па вижте вашите видни депутати,*** червените,управлявали България през последните почти 70 години - какви ужасни неща са натворили,па сетне да лаете по ГЕРБ,че ви били накърнили интересите в нещо си!А,бре,вие луди ли сте или сте за правата лопата,бе,ненаситни и алчни убийци оскотели?!Марш,че ще има мъст от народа,който превърнахте в животно за стригане и доене само,а страната ни - в бунище със дворците ви сред него-кичозно и гротеско,уви....

39

info

преди 13 години

направиха тоя проблема почти "Фукушима"..Те децата кви глупости и неистини учат от учебниците,учителите и родителите, на какви манипулации са подложени от телевизия и интернет..тва да Ви е проблема

38

да

преди 13 години

Кой ни връща в комунизма,кой,кой,кой !

37

кон

преди 13 години

Не че нещо , ама такава наглост , не помня от времето преди 89 -та . Мисля , че досега никой не си позвляваше да направи нещо подобно , но трябва да си много *** да си мислиш , че ще има някакъв положителен ефект

36

беден

преди 13 години

Те докато пораснат децата ГЕРБ няма да ги има .

35

Анонимен

преди 13 години

gerb=sekta

34

Анонимен

преди 13 години

Гербаджиите пак са махмурлии от злоупотребата с Пещерската гроздова, дано изтрезнеят до празниците, че дойде време за садене на картофите.

33

минаващ

преди 13 години

герб с манипулация успяха да спечелят изборите и в момента пак се готвят за същото, дори са разпределени постовете по върховете. Иначе пропаганда е тип технология/не е послание/, изключително развита и едва ли тази партия, като цяло разбира, каква е същността и. В случая има проява на голяма доза наивитет и битовизъм!

32

29

преди 13 години

Не е една торта с една свещичка. Това е пропаганда - Пропаганда е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората. Често вместо безпристрастна и доказана информация, пропагандата може да бъде съзнателно объркана с цел заблуда за обществото, когато посланието, което трябва да се втълпи, не се харесва на обикновените хора и те не го възприемат.Ето обясни ти се думичката

31

Анонимен

преди 13 години

Ми то в момента е така! Повсеместни чистки! Тормоз на фирмите, които не са с ГЕРБ!:)

30

ВИЖ МИ ОКОТО

преди 13 години

Кмета:"...не се притеснявам от исканата оставка,но съм учуден,че това става месеци преди изборите"Хайде бе!Виж ми окото!Дали ще мине кораб?Ами този скандал,който спретнахте с децата,е точно във връзка с изборите!Толкова простотия и гьон суратлък събрани на едно може да има само при гербавите напоследък!

29

Пътник

преди 13 години

Всички в ГЕРБ са там само за далеверата и кариерата.