89

Анонимен

преди 13 години

Какво стана със Сергей Антонов?

88

Анонимен

преди 13 години

грешка, ***.

87

Анонимен

преди 13 години

Българската следа е измислена от нашите съюзници в днешно време.За съжаление, разни *** от съюза на ДС я подкрепяха.85, напълно съм съгласен с теб - един човек не може да катурне империя, но май не е съвсем така - мустакатата мишка също загроби третото царство-господарство с много напълно нелогични решения и загубиха ВСВ.

86

До Дипломация 76

преди 13 години

...Жалкото е, че много българи подкрепяха т. нар. българска следа. Това предателско отношение е типично за нас. Щяхме да сме по-добре ако го мямаше в гените ни... Или си много млад та не помниш, или си провокатор!По това време НИТО ЕДИН българин / поне около мен / не е подкрепял т.н. българска следа! Предателски са твоите гени а не на народа ни!

85

=====

преди 13 години

българане,ти пишеш също като доносник. да не си ...а..? май...? аха, разбрах, гроб съм. знаеш ли по какво се познават комунистите? по простотията да вярват,че соцЛАГЕРА БИЛ РАЗБИТ ОТ ГОРБАЧОВ,от един човек, при милионите войници в пълна готовност, милионите КГБ, бдящи денонощно косъм да не падне върху империята,при милионите ВЕРНИ КОМУНИСТИ, при липсата на външен агресор и т.н. ЕГАТИ ИМПЕРИЯТА Е ТОВА ЩОМ МОЖЕ ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК ДА Я СРУТИ. но комунистите го вярват и приказват без капка срам.

84

Българан

преди 13 години

Ето кой плюеше България:Снежана Ботушарова - юристРодена на 20 септември.Снежана Дамянова Ботушарова е български юрист и политик от СДС.Бивш съдия в Европейския съд.Завършила Право в СУ "Климент Охридски".Като доцент, д-р се е хабилитирала в ЮЗУ - Благоевград.Била е партиен секретар на Юридическия факултет в СУ; депутат от СДС; зам.-председател на парламента, излъчен от СДС; посланик на България в САЩ; съдия в Европейския съд в Страсбург (два мандата).

83

Българан

преди 13 години

76 и 78! Колко сте прави за съжаление!81!Кой разруши Комунизма бе туфлек? Да не би "демократите" - доносници на ДС? Комунизма беше разрушен от горе, започна го Горбачов, продължи го Елцин и движението се предаде на "дружеските" комунистически партии включително и БСП!Сегашните "антикомунисти" тогава преподаваха Соц политикономика, бяха партийни секретари на юрическия факултет на СУ, доносници на ДС за колеги адвокати и т.н.!

82

Kitty

преди 13 години

Нека не забравяме за тази рана и обида и никога да не я простим! НИКОГА! Убийците ни нарочиха за убийци!

81

.....

преди 13 години

можещите да мислят на бегом се изнесоха от българия заради обкръжението от циментови комунистически глави. защо циментови? защото до1990г бяха комунисти,мразещи капитала като враг на народите. след 1990г. същите глави станаха КАПИТАЛИСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ченгетата, които с престъпно бездействие НЕ ОПАЗИХА СОЦЛАГЕРА,сега са първи моралисти и експерти по всичко, най-вече по демокрация/хаха/ но и те капиталисти станаха за 20 години, покрай другите от позитано.това ни е матриала-шизофреничен цимент.

80

samodiva

преди 13 години

Утре ще потърся вестник Република да видим какво пише точно

79

samodiva

преди 13 години

75 не сме дори и това , но ми харесва стилът ти :) аз мога да кажа само радвайте се че не ни забелязват и не ни обръщат внимание . те са заети да се пазят от румънските *** и от албанците...72 красиво казано само че аз имам един личен проблем - страх ме е от високото а пусто все гледам нагоре :)

78

Анонимен

преди 13 години

Това, че ни обвиняхава чужди сили в покушението срещу папата беше грозно и отвратително, целия западен свят беше срещу нас. Но най - грозното и отвратително нещо беше българските родоотстъпници, които пропагандираха тази теза след 10-ноември и чернеха България под път и над път. Същите тези хора одобряваха войната срещу Югославия, Ирак, а сега срещу Либия. Циментови, зомбирани мозъци, които не са способни да мислят със собствения си разум,

77

Анонимен

преди 13 години

KATO GLEDAM TUKA E PALNO S MAZNI AMERIKANSKI PODLOGI GOTOVI NA VSIAKA SENA DA OPLIUVAT RODINATA SI.DORI I DA IM KAZVAT TEHNITE GOSPODARI CHE BALGARSKA SLEDA NIAMA TE PRODALZAVAT DA IA TARSIAT. VI STE NAPAST BE EI KARLEZI TAKIVA

76

Дипломация

преди 13 години

По онова време соц лагерът нямаше никаква полза от покушение срещу папата. Тогава дипломацията беше висш пилотаж (за разлика от днес). Т. нар. българска следа беше раздухвана от Запада по идеологически причини. Това са простички и очевидни нещица, не е нужна диплома по ядрена физика да се разберат. Жалкото е, че много българи подкрепяха т. нар. българска следа. Това предателско отношение е типично за нас. Щяхме да сме по-добре ако го мямаше в гените ни.

75

до 58

преди 13 години

На доброто или на злото но все пак сме били Имприя както ти казваш а сега какво сме.............00 на ЕС

74

що бе?

преди 13 години

що бе,българане? прочете един вестник,който като нашите си пълни страниците колкото да не са бели, и реши,че това е истина? леле, ами ако четеш жълтата преса, сигурно вече си станал разноглед,горкия. или ти просто нарядко-нарядко четеш изобщо? не се стряскай.

73

Българан

преди 13 години

Хайде сега Филип Димитров и Жельо Желев да излязат и да се извинят на българския народ за обидите които му хвърляха като потвърждаваха "Българската следа"!А българското правителство да заведе дело срещу ЦРУ и италянските спец служби за защита на честа и достойнството!

72

до самодива

преди 13 години

казали са го още гърците, после римляните:" когато си на върха,нямаш врагове,но тия в краката ти не те обичат."забавното е,че когато си на върха не ти пука дали те обичат. вземаш си едно куче и то те обича.може и котка-ти да си я обичаш. това са вечни неща,произтичащи от човешката природа. споделям го с теб заради романтичния ти ник.

71

до 66,67,68

преди 13 години

за каква демокрация говориш? нали си против демокрацията,кротко тогава.отиди в северна кореа за да ти е щастлива душичката.там няма демокрация. но сега те са островчето на злото в очите на целия свят. както беше соцЛАГЕРА до 1990г. защо не мечтаеш вече за КОМУНИЗМА? крепиш си мозъчето само на омразата към по-богатите от теб,съответно най-мразиш америка.същите са и руснаците. дори обвиниха САЩ,че пожарите есента били дело на тяхното климатично оръжие.не се разбра обаче защо няма лопати за гасене.

70

samodiva

преди 13 години

е чак пък империя на злото...сега като няма Соц. лагера Америка ще трябва доста да си понапъне мозъка за да си измисли враг ... Може би Кадафи , може би Кастро ...