23

Друг гражданин

преди 13 години

Желаещи за спецсъдии няма да има, защото тези с черните тоги и белите шалчета първо са избрани за съдии в СГС и САС с връзки, второ - там не вършеха никаква работа, само оправдаваха ,не безплатно разбира се, престъпниците; трето, за 13 години не са осъдили нито един важен престъпник и корумпирани властници, а сега се налага да съдят и осъждат. От ВСС напълниха двата съда с жени, а те работа не вършат, само разхождат тогите. Затова в САЩ няма жени съдийки, а само мъже. В БГ е обратното : онези от ВСС, посочени с пръст от Тройната коалиция, искат не съдии-професионалисти, а послушковци. Е, напълниха съдилищата с жени, поради което посл.Уорлик в прав текст им каза,че има две съдебни власти: едната за богатите, другата за обикновените граждани. Тази за богатите я видяхме и я виждаме всеки ден съдийките от СГС и САС, а другата все още я няма и предполагам, че няма да я има , докато съдебната власт е частно ООД Велчев &Груев.

22

Гражданин

преди 13 години

Има желаещи прокурори, как да няма! Вече 13 години съдиите от СГС и САС ги мачкат под благосклонния поглед на др.гл.прокурор, на пихтия ги направиха,така че им е време да се разтичат и да покажат, че и те са учили и могат да обвиняват за извършени престъпления. А то какво се получава сега: поръчковите съдийки от СГС и САС изпълняват повелите на тези над тях и оправдават на партиди обвиняемите, а червенодрешковците само се притискат в ъгъла и кървяват очите. Защото ВСС си е мафиотска институция.

21

Анонимен

преди 13 години

ЕСКАЛАЦИЯ НА ФАКТИТЕНе ги ловят законите борците.За Мафията казват , че е мираж.Надминаха банките ни крадците,в затвора журналисти трупат стаж. Факт е дори,че в страната ни дива,ченгета - уволнени рекетьори,(поради липса на алтернатива),преназначават ги за прокурори.

20

Анонимен

преди 13 години

Няма да струва повече от обикновения прокурор само ще взима по-голяма заплата и ще съди така както му наредят от горе.

19

Избирател шефът ви

преди 13 години

''....Толкова е гнусно, че не ми се коментира.Не ми говорете за закон и конституция,в тая държава всичко е проституция.....''

18

прасчо

преди 13 години

Спецпрокурор........ми звучи като нещо,което ще струва повече от обикновения прокурор

17

Агент Гоце

преди 13 години

Марш бе продажници - срам за Вас - с 2 двоен стандрт на съда - без независими медии-с най-корумпираното МВР в историята на човечеството

16

Roland Freisler

преди 13 години

Аз, аз, по желание - може ли аз да стана спецпрокурор?

15

змея

преди 13 години

Такива като на ЛУПИ и КОВЧКИ ли???

14

Анонимен

преди 13 години

Един приятел прокурор не искаше да ходи, но като му казах как с десетина дела годишно ще си е рахат, размисли и каза, че не е лошо да си почине от ежедневната главоблъсканица с двайсетина делца

13

Анонимен

преди 13 години

Как няма бе човек .... такива пари ще падат там, чеееееееее..........

12

Корумпиран

преди 13 години

Търчете прокурори, тамо са парите...

11

info

преди 13 години

Това не ми харесва. Ще отрежат парче от мухлясалата баница и ще го опаковат с панделка..Не трябваше ли спец съда да е нещо коренно различно от мухлясалия ни съд?

10

Румбурак

преди 13 години

Е как няма да има кандидати, то ще си е далаверка там! Ама ще сложим наши хора, та да може да се отчитат по цялата верига...

9

EI SEGA

преди 13 години

SA NI RAZBRIDAT DRUGARKI I DRUGARI

8

A SEGA DE

преди 13 години

AMI AKO NE SA OT NACTO BSP KVO SA PRAVIM

7

мунчо

преди 13 години

Ако беше за лопата или мотика ,дали щяха да се бутат така тия тия пичове с *** на жълти петна!!????

6

Анонимен

преди 13 години

И как от днес спецпрокурорите и спец съдиите ще съдят по-добре , като до вчера не са вкарали нито един политик в затвора.Още по-малко действуващ.

5

Анонимен

преди 13 години

Подготовката включва ,откриване на нови банкови сметки в далечни страни ,принадлежност към ДС от поне 50 години Прабаба партизанка ,а прадядо агент на КГБ Познаване на трудовете на Маркс и Ленин заедно с кориците Седене до дупка на всички неудобни на управляващите Целуване под кръста на всички БАЩИЦИ на власт Премахване на неудобни конкуренти ,от пазара И т.н.

4

Анонимен

преди 13 години

Ако Велчев ще ги избира ще са същите червени *** и пак няма да има осъдени бандити