37

TPE3BEH

преди 13 години

Много нагли тия макета бре! Трябва да влезнем там и да си ги побългарим отново - само това ще ги оправи!

36

qq

преди 13 години

Това беше флагмана на македонския флот!

35

боклуци

преди 13 години

Всички вещи лица давали коментари,би следвало да се наредят на стената,и на два откоса да им се прекратят мъките!!! БЕЗСРАМНИ *** ТАКИВА!!!

34

Анонимен

преди 13 години

"Докато Илинден се движел по права линия, в един момент се скъсало въжето. Корабът започнал ненадейно да променя посоката си надясно и след това се наклонил на лявата си страна. Пътниците, реагирайки панически, се придвижили към лявата страна, пише македонският вестник."Това е абсолютна простотия!Когато караш колело и завиваш на дясно , се навеждаш инстинктивно на ДЯСНО , за да избегнеш центробежната сила!

33

!

преди 13 години

Е***хти вещите лица, това е подигравка!И *** знаят, че товароносимостта е от решаващо значение, иначе нямаше да я има като параметър!

32

ash

преди 13 години

...."Да си стоят в държавицата си и да ги оплождат албанците. "....... съгласен!!!

31

tyo

преди 13 години

Не знам защо сме се загрижили постоянно за тези македонци. Няма по-долен народ. Да си стоят в държавицата си и да ги оплождат албанците.

30

Оценката

преди 13 години

Поредната тема за отклоняване на вниманието от грандиозните гербажийски издънки!

29

Анонимен

преди 13 години

Kапитанът Сотир Филески чак до инцидента не знаел, че превозът на пътници на палубата не е разрешен. Какъв капитан си ти бе селяндурско Македонско изчадие да те е-б-а-т дано *** алчна долна мъжка ***.

28

Beograda

преди 13 години

Mrysni maketa, vsichki vi mrazqt. Dori syrbite.

27

Jolly Roger

преди 13 години

Сега всички потърпевши да заведат дело в международният съд.

26

...

преди 13 години

Samo da otbelejim 4e tehniqt vestnik "Vecher" e obshto zaeto sravnim s nashiqt vestnik "SHOK"...

25

Анонимчо

преди 13 години

"Превозът на пътници бил разрешен само в двата салона в затворената част, но капитанът Сотир Филески чак до инцидента не знаел, че превозът на пътници на палубата не е разрешен, пише изданието."Словоред, запетайки, граматика от 7ми клас?

24

Фиромски

преди 13 години

Опитват да оправдаят безпардонната си глупост, невежество и небрежност. И понеже скандалът, така да го кажем , е международен, по този начин се стремят да излезнат чисти и политически, освен фактически. Макета бедни, да, ние българите сме зле, да, и ние сме бедни, да, и ние избихме собствени хора по нелеп начин, но тук поне има хора със сърца и самосъзнание, и си признаваме, когато сгрешим!

23

Един

преди 13 години

Е то идеята на тези корабчета е, да возят толкова хора, че дори и при паника да не се обръщат!!! Мизерници!

22

Анонимчо

преди 13 години

"Във водата се оказали от столчетата, на които седели."Някой може ли да разшифрира какво в искал да каже писателят творец?

21

Анонимен

преди 13 години

Да, не са се съобразили, че трябва да изпият езерото, вместо да се пробват да плуват. На един дъх!Явно вещите лица по делата в Македония и България са рода или имат някакъв проблем с използването на главите си. Тука нашите ти обясняват как имаш 3 секунди на зелен светофар да се ометеш от пътя на преминаващата на червено и не по правилата кола на НСО, там - как туристите са си играли на Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет в "Титаник".Но най-страшното е, че съдиите и на 2-те места ще повярват!

20

Анонимен

преди 13 години

абе градски аз не ти се бъркам като ровиш по кофите ,така че орането си е мое

19

гошо

преди 13 години

Всички членове на ЕУ при приемане на нови членове трябва да са съгласни

18

артемида

преди 13 години

Видите ли фамилии, завършващи на -ски и -ич, всичко е ясно. Простотията им е пословична.