104

Анонимен

преди 13 години

Че то до сега нещо инвестираха ли??? Чак пък и го свиват. То нулата как ще я свиеш повече?

103

хибрида

преди 13 години

То пък едни инвестиции.....Регулярните разходи по поддръжката на съоръжения НЕ СА инвестиции!!! Вън ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН!!!!! Закривай ДКЕВР!!!!! ОС-ТАВ-КА на целия кабинет!!!

102

Анонимен

преди 13 години

В България няма ли закон слещу монопола? А олигопола и картелните споразумения?

101

Бате Ачо

преди 13 години

Само ми е интересно, нямат пари за инвестиции, а за реклами имат пари. Преди време постоянно се въртяха реклами по медиите за тях. А от реклама на монополист не виждам полза, освен изпиране на пари. Сега искат още пари за такива инвестиции. Е няма такава луда държава.

100

ichko0o0

преди 13 години

Нужен е по-голям скок на цената от юли, смятат от компанията. А да го ПОЕМАТ ИЗ ОТЗАДЗЕ с по голям скок не искат ли? Нагли монополисти ей. Преди време взимаха 19 лв. за влючване от електромер сега е 35лв. / такава била политиката им/. Нагли до гостите си.

99

Анонимен

преди 13 години

Как можеш да свиеш нещо, което го няма? По-малко от кръгла НУЛА няма как да намалят инвестициите...

98

Дрън Дрън

преди 13 години

Ами на ЧЕЗ от мен ще им кажа: И аз смятам, че е нужно да се махнете от държавата ни така и така само искате да скубите без да дадете нищо от себе си, но ..... все още за всеобщо съжаление сте тук! Като не ви харесват условията в БГ - свят голям, няма да ни е мъчно никак за вас ако това ви притеснява! Аз не съм дойна крава, а човек и отказвам всякакви дошли от майната си с големите си претенции и нищо насреща да ми определят наклона и да ме ограбват!

97

От мен

преди 13 години

Искам да попитам монополистите, само за тях ли има инфлация, само те ли имат нужда от инвестиции, само те ли трябва да получават големи заплати, само те ли трябва да ядат? Тези високи цени на ел. енергията и сега са непоносими за нас. Какви увеличения, какви глупости приказват. Да увеличават, тогава, когато ни направят заплатите и пенсиите европейски.Кожата искат да ни одерат. Затова се топим. От 9 милиона, сега сме 6. Няма ли най-после да се замислят и монополисти и управляващи.

96

до Мнение

преди 13 години

Не само ,че ги контролират само на думи ,ами и Държавна комисия им позволява това постоянно увеличение цената на тока! Последната ми сметка е около 200 лева. От тях изразходвани от мен 85( отоплявам се на ток) , другите са пренос и достъп до енергопреносната мрежа и ДДС върху всичко. Какъв е тоя пренос и достъп ,който ми прави сметката двойна??? Като сложил и зелено нещо си само за да скубят пари. А и това ,че ЧЕЗ не е българска компания...

95

Мнение

преди 13 години

Искам да попитам държавата, кой контролира "приватизаторите" в България? Кой контролира спазването на концесиите? Кой разреши и кой взе рушвета от продажбата на концесията на Софийска вода? На ДКЕВР кой им плаща тлъстите заплати? Питам, дали това безобразие, което творят ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН и останалите мошеници си го позволяват в собствените страни? Искам отговори!

94

vini

преди 13 години

намалете си заплатите и по малко крадете за да има за инвестиции

93

Кратун

преди 13 години

Ей ся съ уплаших 'ногу. Щото преди като течаха едни инвестициЙ, кът' ряка.

92

crus

преди 13 години

....има монопол и всичко е на гърба на клиента .....тия *** от държавна администрация кога ще почне да им пука бе .. кретенията в Чалгария няма край

91

Анонимен

преди 13 години

Да си свият печалбата! И да не я изнасят от България! Тогава ще има пари за инвестиции. А ако не искат - да си ходят! И да вземат със себе си онзи , дето ги доведе - мадридския изкуфял дъртак!

90

да ама не..е...е...е

преди 13 години

Абе така е като държавата се превърнала в разграден двор,всеки си прави каквото му е изгодно.Докторите си измислиха минимална такса,ЧЕЗ,ЕОН,М-тел и незнам още кви си монополи всеки месец вдигат цените.А ние електората сме се превърнали в дойна крава,която само се дой без да се храни.

89

киро

преди 13 години

Инвестиции на другарите от ЧЕЗ разбират-нови столове за шефа да са по 1000 евро ,подновяване на автопарка което вкл и комисионната на шефа,вилите им са приказни откъм лукс и условия.Тва са инвестициите ,просто ЗАГУБИТЕ ОТ *** ги слагат на НАС !те даже инструменти нямаха по едно време бачкаторите;)))

88

Vesso

преди 13 години

Ако под инвестиции се разбира смяна на българския "Ажур" със SPA, и други подобни то ги спрат.Циментовите заводи се отказаха от SPA и го замениха с по-евтина и по локализирана програма със същите възможности.Но разликата между първите и вторите е,че е едните са монополисти и една комисия и едно правителство са доста"безгрижни".Докато другите са на пазара и не могат да извиват с лигавщини ръцете на никой.90хил.евро например не са никак малко пари.

87

Parcuc

преди 13 години

Тия инвестират само в аутсорсинг.

86

Уха

преди 13 години

Ами ЧЕЗ-АД Правят ли инвестиции,че ще ги спират?Те са тук само за да ни изгоят до край и после както БТК и други родни компании свързани с Националната сигурност ще се препродадат няколко пъти на наш гръб.Лошото е, че никой от родните ни "ПОЛИТИЦИ"няма визия за просперитет и развитие на нацията.Нацията застарява и се обезлюдява,накрая ще остане само територия наречена България

85

Анонимен

преди 13 години

В Турция вече по ел. кабела ти доставят освен ток - кабелна, интернет и телефон.Не е нужно да ти опъват 1000 кабела. Един е достатъчен.Дано скоро време и в България.