9

Пламена

преди 12 години

Да, дано има повече качествени журналисти у нас! Силата на разследващата журналистика е в социалното разобличение. Доц Лозанов смята, че истинското разследване означава да се внедриш!

8

do 1

преди 13 години

da, sega chakame tezi kachestveni jurnalisti da doidat v dnes.bg :)

7

Анонимен

преди 13 години

"разкриването на корупционен скандал в градчето Бел в Калифорния. Там в администрацията си раздали огромни заплати, повишавайки местните данъци. Статията доведе до арести и политически промени."На тва ни е малката разлика с американците - при нас "консултантите", батко и братко и други подобни получават награди и потупване по рамото.

6

съмнителен

преди 13 години

Айзингер и Бернщайн нямаше нужда да се потят чак толкова и да разследват кризата - просто трябваше да питат братчедите на Шабата в петък ...

5

Анонимен

преди 13 години

днес.бг да гледат и да се учат

4

Pholoebe

преди 13 години

Малко бъркате от днес.бг при превода. Тази награда за онлайн журналистика беше дадена миналата година, а тази година наградата за разследващата журналистика изобщо не беше присъдена!

3

Ех, там журналистическо разследване води до резултат... Тук хващат с ръка в гърнето с меда и след това тишина, тишина...

2

Анонимен

преди 13 години

И кои според тебе ще оценява и поощрява качествените журналисти в нета.Това че тука- БГ всеки седи пред компа и чете пресата онлайн не означава че в една развита страна като америка хората имат време от бачкане цял ден да висят в мрежата.За това вестници като Los Angeles Times съществуват и се развиват.

1

Анонимен

преди 13 години

Аз се чудя кой чете и купува още вестници... От 10 години не съм взимал вестник в ръка! Нормално е качествените журналисти да се преместят в нета, защото тук е публиката!