555

Колева

преди 11 години

Той може ли да пише?Предполагам,че подготовката му по български език и литература отговаряна тази на английския му.

554

borokaro

преди 13 години

еее , и при това е добър фокусник -Седем души на час напускат България...на такъв фокус е способен само ББ

553

Бойко

преди 13 години

Разбраха те всички,че си циркаджия.Клоун с червен ***.

552

rumen221

преди 13 години

Приятели,Какво ни интересува егото, на това парвеню, когато.- Чакаме Парламента, Правителството и Президента, да започнет да спазва "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията и част Лисабонската стратегия: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 211лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 634лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2008лв., а средната заплата е само 640лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1280 лева или по 320 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите (1.8 мил.) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 211лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души - Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря Парламент, Правителство и Президент

551

Анонимен

преди 13 години

Бойко , мислиш че си като бай Тошо. Само че по негово време, когато се строеше, всички българи имаха работа. Може да не сме живяли лъскаво, но и днешният и утрешният ден ни бяха сигурни. Така че не очаквай твоя сит ентусиазъм да се предаде на гладните.

550

до 505

преди 13 години

Информацията за сатанизма на Маркс я знам от книгите на Божидар Палюшев, който живее и работи в Лондон - "Физика на Бога". В Британската библиотека се пазят данни за живота и трудовете на Маркс и огромна част от тях не са издавани, поради тази причина. По всяка вероятност сатанинските сборища са от датата на смъртта му -14 март, роден е на 5 май.

549

възмутен

преди 13 години

До 561 - И какво точно беше наследството, ако можеш да уточниш?! Вие съвсем сте се чалнали щом не виждате истинското положение в държавата! То бива, бива, мазнене и чупки всякакви, ама чак пък да не виждаш, че държавата ти потъва в бездната, че безработицата е навсякъде, че хората от ден на ден затъват все повече, ей на това му викам кон с капаци, като зомбирани сте бе! Отворете си очите за истината, че царят е гол, а и ние с него!

548

възмутен

преди 13 години

До 557 - Не знам кой ще бяга, ама на изборите ще ви набием шошоните! Нали знаеш, че и червените бяха много сигурни, че ще спечелят, но времето показа! А при този хаос и глупост във високите етажи на държавата - провалът е неизбежен и такива като тебе, дето им висят ченетата пред глупостта ще тънете в забрава!

547

Анонимен

преди 13 години

Гейберастията само по трудови лагери! Така ще се научар да работят, вместо да стоят по цял ден по форумите и да претендират, че не са ***!

546

Анонимен

преди 13 години

пак ще гласуваме за ГЕРБ,защото ако не беше той досега щяхме да сме умрели - след това "наследство" и в тази криза !

545

човек

преди 13 години

Седем души на час напускат България - заглавие в днес.бг

544

zzz

преди 13 години

5.6% е инфлацията за една година! Честито на всички почитатели на Борисов! До края на мандата му ще стане 20%. Пак гласувайте за ГЕРБ.

543

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова открива канализация, като кмет, а Борисов и` държи лентата. Какъв кавалер! Във всеки джоб - ножица!

542

Анонимен

преди 13 години

ей,червени жалки душички,взимайте си ловеца барабар с вълчицата,взимайте си хамстера и беж да ви няма !

541

Анонимен

преди 13 години

много му се кефим на Бойко Борисов-досега не сме имали такъв премиер !

540

gery

преди 13 години

Цяла България (с изключение на няколко примитивни мозъка) се умори от простащинат на Стриганат глава и *** му. Но той умора няма - отвори ли уста - "бисери" се леят. Защо трябва да гледаме този унизителен театър? Не ни ли стига икономическото дъно, в което ни заби този джудист, ами не спират да ни го натрапват от телевизиите и радиостанциите?! Поне да останем на тихо в бедността и нещастието да имаме начело на държавата тази нискочела ***!

539

Анонимен

преди 13 години

ba..h vi i evropata 200 evro zaplati na evro ceni vie podigravate li se be komonoidi

538

до 150

преди 13 години

551, трябва да си побъркан мазохист или здраво да кяриш от това все по-омразно гербаджийско управление или да си толкова елементарен и ограничен,за да говориш като облъчен косомолец за поредния селски вожд и учител.тоя селски тарикат ще разкаже играта на всинца ни.

537

Анонимен

преди 13 години

551, кои сте тези 'вие', дето не ви дразни Боко? Да нямаш раздвоение на личността, предизвикано от факта, че допреди 2 години си драскал за Доган и Станишката, а сега драскаш за Боко?!

536

Анонимен

преди 13 години

НЕ само,че не ни дразни Бойко Борисов ,но и много се гордеем с него !!!!