46

kremkaramel

преди 13 години

Днес Брацигово утре Батак ще "забравят" да включат и така след 10 г. въстанието ще бъде представено като пиянска свада.

45

n.e.s.t.i.n.a.r

преди 13 години

Заведете детето си някой път до Брацигово, посетете музеите в Копривщица, из цяла България прелива от толкова много История!... В което и кътче да отидете. Разкажете му ВИЕ за Левски, за Ботев, за хановете и царете ни преди Робството... Покажете му старите манастири и църкви, дори стари руини по местата, които днес уж живеят само помаци. Това ще остане много по-силно в съзнанието им, пък ако ще после и турски романи да им разказват в учебниците! Вие сте тези, които решават коя ще е България!!!

44

Анонимен

преди 13 години

градът ни е участвал с над 1300 въстаници и конница от 80 коня...-------------- Това за 80-те коня ми хареса :)))))Хххххааа-хааа!!!:))) А къде са се били тия въстаници?

43

Анонимен

преди 13 години

27, бих те признал за прав да изказваш подобно мнение, ако успешно обясниш например на хамериканците, че битките им по време на т.нар. гражданска война 1861-1865 г. са били съвсем гола вода и са реализирани с тотална некадърност, следователно са жалка история и не подлежат на каквото и да е описване, камо ли пък да служат за 'величавата демократичност на нацията' им..... Все едно да хвалим гражданската война в Русия 1917-1920, която наричаха Велика Октомврийска Социалистическа Революция....

42

Анонимен

преди 13 години

Мда, плановете за автогеноцид срещу българите, наченати от БСП и ДПС, днес имат успешната си реализация при отрочето им ГЕРБ

41

Аз

преди 13 години

Авторите не са допуснали случайна грешка. ПЛАТЕНО им е за това, и то много.

40

нико

преди 13 години

Представяте ли си едно дете да те попита, защо празнуваме, а в учебника не пише такова нещо. Мене ме е срам от тези които са го написали.

39

Помак

преди 13 години

Да живее Велик Помакистан от Смолян до Македония!

38

1111

преди 13 години

do n.26 awe ne6tastnik beden nastran dolen pluh gaden pederast nedonosen otrepka dolna *** takuv az mnogo otdavna sum se vaziral ot tazi dolna policeiska durjava.. a kogato 6 idvam 6 mina prez maikati da i dam 5 leva da si kupi hlqb, no v zamqna 6 prusna dupenceto!! kakto dedite mi sa pravili na va6te!! otrepka dolna

37

До № 2

преди 13 години

Нещастнико, аз можех да влезна в което и да е било учебно заведение по параграф 19, буква Б. Спокоен съм - влязох в две специалности, без да ползвам привилегии. Винаги съм бил против привилегиите. Знам, че ти е трудно да разбереш това, но не мога да ти съчувствам. Това не значи, че трябва да търпя изцепките на недкадърници!

36

Скалата

преди 13 години

на още много под. "грешки" ще сме свидетели---иначе ще ви призова да не сте толкова ЧЕРНОГЛЕДИ ,въстаниетони било калпаво и т.н. ---ами той и ГАГАРИН е прекарал само 80мин. в космоса и е бил егати несретника но днес цял свят празнува....така че замеслетесе върху ПОЗИТИВНОТО и по-спокойно че ще вдигнете кръвното

35

Анонимен

преди 13 години

opredeleno..

34

БАЧКАТОР

преди 13 години

32 помака ти на какъв език каза мамо, юроде? Я кажи нещо на помашки като не си българин. Има ли такъв език , има ли такава народност ***? Ти не си ли българин, или ще ми изпляскаш глупостите че сте турци или араби, да умрем от смях?

33

Do 24

преди 13 години

Аве резак долен, мълчи там , че си адски смешен, пиши на български, защото живееш в България и не говори против България, защото си нищожество, ***, долен, прос, *** да те наречем :) И такъв ще си останеш. Живеете по-добре щото сте долна нация, кабели и жици само в главите ви! Ама и вие ще умрете, мама ви и долна *** на всички и колко пъти да ви повторим..?В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ!Да *** дано .. :)

32

na 21

преди 13 години

а бе *** ти си 100 българин просто дядо ти и баба ти са били по слаби хора и затова са си сменили вярата

31

Боже, колко идиоти!

преди 13 години

Анонимнико 15-ти!"... шепа турци едва оцелели криейки се от четите на разбеснелите се българи и преструвайки се на ***." Изпражнение си ти! По-точно - ***, ***! Такива като теб трябва да бъдат изритвани от Майка България! Защо няма закони за обида към нацията?!?

30

Моргата

преди 13 години

Приятел, не родоотстъпник, а българин, който има понятие от собствената си история съм аз. Надъхването ти трябва да бъде сложено в градивна критика, а не в глуповати фрази. България е обикновена държава с обикновена история. Априлското въстание е доста слабо и колкото и странно да звучи - добре че башибозуците са го удавили в кръв, та да има някакъв отзвук. Тук от малки ни набиват в главите, че е едва ли не някаква сериозна организация, а то е било смешно.

29

93

преди 13 години

даскали и учебници много.. митове също.. ученици малко.. къфф предмет е тоя човека и обществото.. какво се преподава там.. история, философия .. етики метики.. разни псохологии .. и ред други де за какво са тогава?

28

Калин

преди 13 години

пффф .. и какво ?

27

До моргата

преди 13 години

Моргата, там ти е мястото! Бих помогнал да те охладят! Аман от червеи - родоотстъпници!!!