53

Анонимен

преди 13 години

"Лидерът на БСП Сергей Станишев опонира, че предложената от ГЕРБ дата е ранна и цели да няма чуваемост на кампанията. Според него, ако изборите се проведат на 23 октомври, активната предизборна кампания ще съвпадне с прибирането на реколтата."Каква реколта те гони на 23 октомври бе ***? На тая дата и сняг е падало.Божееееееее,слез и си прибери нещастните вересии!Друг ви е замисъла,друг!Да могат *** карабини да уседнат по закон и да гласуват за вас...ама не сте познали!

52

до 49

преди 13 години

А така другарю,Наесен с бодра песен!Преди това ще се надъхаме на Бузлуджа с кифтета и лимонада.

51

denim58

преди 13 години

Отговора ми по-долу е до 44.

50

denim58

преди 13 години

Е и какво от това,инфлацията не е само вътрешен фактор....В момента това е положението!

49

БоСимеонов

преди 13 години

Единственото, на което може да се надяват от ГЕРБ покрай летния сезон да живнат нещата. Но не мисля, че при този темп на цените и стагнацията в икономиката нещо ще се промени съществено към по-добро. Така че на есен с бодра песен ще резнем илюзиите на ГЕРБ. Проблемът е, че няма да дадат лесно изпълнителната власт и ще стане голям цирк.

48

до42-Винетка

преди 13 години

Ти явно си от планинските села и си пешеходец.

47

На есен с песен

преди 13 години

Ноември, ноември... Октомври хората са още на море по южните курорти.

46

ано

преди 13 години

до 38 - а ти от месец не се ги пил. 36 е много точен!

45

Анонимен

преди 13 години

Ако има гъби на тези дати ......

44

Do denim58

преди 13 години

Инфлацията продължава да расте и през мартПоскъпването на цените е продължило и през март. Това сочат данните на Националния статистически институт, според които годишната инфлация през март (спрямо същия месец на 2010 г.) продължава да се увеличава и достига 5.6%. Само за месец цените са се повишили с 0.6%, а от началото на годината с 2.4%, при положение че за цялата 2011 г. правителството прогнозира инфлацията да бъде 3.6%. През март спрямо февруари най-много са поскъпнали транспортните услуги (+1.8%), храни и напитки (+1.3%). При отделните продукти повече са се повишили цените на брашното (5.2%) и ориза (2.6%). Рекордьор е зелето с поскъпване от 46.5%.

43

denim58

преди 13 години

До 36...За Ваше съжаление,това е единственото правителство,което се опитва да направи нещо за държавата!И е видно,че има много противници и голяма съпротива,защото са настъпени и частично елиминирани много интереси.Да не говорим за тежкото наследство оставено от 22 години "преход"!

42

Анонимен

преди 13 години

Правителството на Бойко Борисов е първото правителство,което не краде.Нещо непонятно за БГ нали?

41

Анонимен

преди 13 години

На миналите избори комунистите правиха какви ли не номера да направят изборите през лятото че да гласуват по малко хора Сега искат да са по далече от лятото , абе *** / ***/ партия са и това е

40

Dan

преди 13 години

Тема за размисълълЕС планира да вдигне цената на дизела почти двойно, като въведе данък върху вредните емисии от него. Така в страни като Германия цената на литър дизел от 45 цента ще скочи на 75 през 2020 г, съобщава в. "24 часа". ......германското "Лукойл" явно работи на голяма загуба щом като продава нафтата за 0.90 лв. литъра...излиза, че ще е по-рентабилно "Лукойл" БГ да си купува нафтата на колонка от Германия и да ния продава отколкото да я преработва и да я продава на загуба от 2,49..

39

До 38-ия гербераст

преди 13 години

За използване на готови фрази ще ти платят само по 1 левче!Измисли нещо по-оригинално ако искаш да си на кяр!

38

до 36

преди 13 години

Днес си пропуснал да си пиеш лекарствата!

37

Избирател

преди 13 години

- Извинявайте, централата на БСП ли е?- Не, господине. Тук е централата на ГЕРБ !- ГЕРБ... Абе и на вас да ви ... майките !

36

Предсрочни избори!

преди 13 години

Никой няма интерес от ранни избори!ЗАЩОТО:1. На ГЕРБ им е ясно, че ще ги загубят катастрофално, и се надяват да понатрупат малко рейтинг до есента! 2. АТАКА са на същия хал!3. БСП, СДС и ДСБ знаят, че ГЕРБ ще се срине при ранни избори, но се страхуват че собственият им рейтинг също е рухнал!4. ДПС са в най разкрачена позиция от създаването си и изчакват за да се стабилизират.5. РЗС практически е вън от играта!ИЗВОДЪТ:На всички им е ясно, че ГЕРБ съсипва народа, но не им пука за това!

35

Мариян

преди 13 години

Какво общо има 23 ОКТОМВРИ с това, че през СЕПТЕМВРИ свършвали отпуските и се събирала реколтата? Е*аси психичноболните хора има сред БСП и ДПС.

34

123

преди 13 години

kvo mi cukate minusi be tapanari!!!Izleznete ot vkushti,mishoci takiva!Ei pisna mi,mn typo pleme sme...Horata,kato mene imat nqkfa iniciativa da zashtitat nashite obshti interesi,a vie mi cukate minusi,ebati prostia narod!