72

Кетка-Марионетка

преди 13 години

Стана голямо деветопаприлско боклукчийско разхвърляне! Събраха се камари ***, където кучета, мачета, клошари, *** и вятър да разхвърлят на воля!!! Честито на еврейската БиТиВи и най-вече на тъпата сръбска гъдулка Салич!

71

Венелин

преди 13 години

Вместо да се прави на интересен работата на кмета е да направи организация за извозването на ***! Не 3 дни след това още да си седи...И тази - същата пародия като шефа си.

70

II

преди 13 години

Защо не си признаем че връщаме Ленинските съботници. В началото на демокрацията лозунга бе не на Ленинските съботници, тлащам такса смет и общината чисти.

69

Lenin

преди 13 години

na 22.april predlagam da napravim mavzolej na bulgarskija ***!

68

Анонимен

преди 13 години

И аз няма да чистя!!! Който минава около Младост вижда какво е след чистенето - още по-зле! Пълна подигравка с хората, иначе ивицитивата е добра, но общината ни като не може да се справи с извозването на *** да не се хваща само за ПР-а!!!

67

Край

преди 13 години

Хора добра е инициативата - Аз не бех в софия и не чистих ама виждам резултат има. Другия път - дано да е чак догодина и аз се включвам. Общината обаче да си не мисли че само с инициативи ще сатане работата. Щото тогава дайте инициатива " Да изловим кучетата" "Да асвалтираме софия" и т.н. Това са си все нейни грижи - затова си плащаме данъци.

66

Я глей ти?

преди 13 години

Пролетното почистване на София започна на 4 април и ще продължи до 21 април. Фандъкова да не смята да извозва *** на 22 април? Егати майтапа!!!!!!!

65

подигравка!!!!

преди 13 години

Повече няма да чистя. Вързах се и тоя път, ама следващия няма! Каквото събрахме вчера, половината се е разпиляло, защото ОЩЕ!!!!! не е извозено. Явно се извозва само където снимат ПР за телевизията. Елементарни неща не може да организира тая кукла на конци!

64

Българин

преди 13 години

Искам да попитам тая *** - ЗАЩО СЪБРАНИТЕ ОТ ХОРАТА ОТПАДЪЦИ НЕ СА ИЗВОЗЕНИ ?!?!? От вчера до днес вятърът разпиля наново всичко - хвръкнаха торбички и найлони, мръсните *** взеха също дейно участие в разхвърлянето на ***, ровейки отпадъците - пред нашият блок в моментът е по-мръсно отколкото ПРЕДИ почистването. Като излизах видях при едни кофи захвърлена стара дограма, на връщане - пръснати стъкла само - някой *** ги потрошил, за да вземе дървенията...ФЪНДЪКОВА - ОСТАВКА !!!!

63

Атанас

преди 13 години

Поздравления за инициативата. Радвам се, че дойдоха повече хора - това означава, че все още има причина да оставам в тази държава. Жалко, че още има и много хора, които търсят винаги някакъв проблем - дори и в хубавите инициативи. Истината е, че ако търсим само проблеми - ще си живеем в свят от проблеми. А ако започнем да си изграждаме сами по-хубав живот - има шанс наистина той да стане по-хубав. Поздравления на всички, които се включиха - обикновени хора, кметица, премиер ...

62

Анонимен

преди 13 години

Как ВИП политиците участваха?Бойко и леля Цецка облечени в бели одежди, за да ги "хване" добре камерата!Кадрото е важното, а не че ще се наведат и ще свършат за пет пари работа.

61

Анонимен

преди 13 години

не знам защо трябва да има разни призиви на някаква си телевизия. чистотата не е кампания, ами осъзнато състояние на индивида.

60

-

преди 13 години

Браво на нея,да я наградим за усилията или да я предложат за мъченица!

59

Какво не разбираш

преди 13 години

До коментар 58: Виж, тук не става въпрос за задължения, а за това да си направим сами нещата така, че на нас да ние по-добре. Това е наш ангажимент и не трябва да чакаме някой друг да ни го свърши (въпреки че се радвам, че Фандъкова дава пример). Ако само мрънкаме и не запретнем ръкави да си оправим живота, града, предблоковото пространство, дома, вечено животът ни ще е зле.

58

Анонимен

преди 13 години

Да почистим сами малко, ако не искаме да живеем в *** гето! Майната им на политицете!

57

СПЛД

преди 13 години

А картофи ще насади ли ?!

56

Не разбирам

преди 13 години

Хайде между блоковите пространства ,не са задължение на общината да ги чистят. Те са си измислили тая наредба ама карай. НО ЗАЩО ще чистим Борисовата градина , Северния парк , около НДК и прочие...???? Тези терени не са ли ЗАДЪЛЖЕНИЕ на общината да ги чисти????

55

nikito

преди 13 години

toq gey slavi trifonov osven da histi drugo nemoje da parai sram go e si kaje he ne mu satq vehe selqk .

54

Гошко

преди 13 години

Нека ДОБРОВОЛНО излезем и почистим между блоковете !Утре ПРИНУДИТЕЛНО Съдия изпълнител ще почисти у нас.Гарантирано от ГЕРББЕДНОСТТА е престъпление

53

Анонимен

преди 13 години

kolko li struva paltoto na fandkova ????