20

Излишно напрежение

преди 13 години

В Турция сектата е забранена. Така че, нашите турци тук едва ли ще приемат това учение. Този Кадир сигурно просто е подкупен някъде в арабските страни.Няма причина да бъдат подозирани и обиждани турците от България.

19

Иван

преди 13 години

За лудите си прав Хасане, но не псувай. Книгите са на турски, сектата е турска, а Кадир е от турско село. Освен това сега Турция поведе мюсулманите, чрез Ердоган и тя толерира "лудите".

18

до хасан

преди 13 години

една и съща стока сте-***

17

хасан

преди 13 години

Анонимке Номер 16, много си заблудена, откъде знаеш, че тоя *** е турчин, абе вие разлика между Турчин и Мюсюлманин правите ли, все една българин и християнин е едно и също, вие знаете ли колко побъркани помаци мюсюлмани има в родопите, но те НЕ СА ТУРЦИ, хайде малко по-обективни да гледаме на нещата, да ви е** у тапирите прости, юруш като овцете братче

16

анонимен

преди 13 години

Не съм вярвала,че има толкова злобни и прости турци,толкова да мразят българите,така се подиграват с всичко българско.че жалко,че не са в Турция там да видят как е!А виж *** ги тачат!

15

Аллах

преди 13 години

Тези *** ги пратете доживотно на кариерата като роби! Не съм им казвал такива неща! Заради това,че спекулират с моето име, да се осъдят на доживотен затвор, без право на помилавне и по осем часа къртовски труд! Ще им дам един "Джихад" аз, мързеливи *** такива? От безделие взеха да се подиграват и с името ми? Накажете ги жестоко и мюсюлмани и християните такива злодеи идващи от арабски страни да се не жалят! Такива върколаци не знаят мир докато не видят възмездието на Аллах, за подигравка.

14

До 13

преди 13 години

Отлично Ви разбирам, зная за Политковская. Но под "българската Политковская" имах предвид смъртен случай с журналист, който прекалява в сремежа си да вдигне или своят собствен рейтинг или на медията, която представлява. Защото сме свидетели на нагло и безскрупулно поведение от страна на редица журналисти. Амин!

13

до 10

преди 13 години

Е точно Политовская е друго явление.В Русия убиват журналисти, но това е защото там има журналисти с някаква позиция.Хората търсят нещо. Отстояват нещо.И мафията като види, че не може да се справи с тях ги убива.А тук журналистите са наплашени.Нищо не отстояват. Нищо не търсят.Продават се за 5 лв.Така че примерът ти с Политовская е неудачен.

12

Анонимен

преди 13 години

Кадир Кадир- МАРШ В ДИАРБЕКИР.

11

bai todor jivkov

преди 13 години

v interes na istinata miusulmanite ne tribva da mraziat todor jivkov 6toto im pokaza 4e i bez taia religia mogat da sa hora i da rabotiat ama ne se osuznaha za6toto bai to6o zabrani i na hristianite mnogo ne6ta taka 4e samo toi ne napravi ravni i iako ba4kane po tekezeseta i zavodi kato kremikovci

10

Кара Ибрахим Бесни

преди 13 години

По времето на комунизма с тоя проводник на сектантството щяха да се справят за нула време. Или щеше да е безследно изчезнал, или жертва на катастрофа, а защо не и удавен в язовир с 20 кг. бордюр, закачен с верига за врата. Никой нищо нямаше да научи, още по-малко медиите. Последните са виновни за почти всичко случващо се - ако не се дава гласност на някои неща (като Юзеирови) никой нямаше да знае за тях и те щяха от самосебеси да отшумят като пръдня във вятъра. Чакаме българската Политковская!!!

9

PPP

преди 13 години

Абе нашите турци са си работливи хора и даже и те мразят такива крайни фанатизирани идеи.Познавам турци и мохамедани и са ми казвали, че никъде в Корана не пише, че трябва да се убива неверника.Това е радикален ислям който идва вече от арабските страни и се опитват да намерят почва и у нас за да има вражда помежду ни. Да не кажа и за нашите турци колко мразят *** заради това, че на мода е сега *** да се пишат "отомански турци".В Столипиново в Пловдив вече всички *** се имат за турци

8

някой

преди 13 години

Точно това щях да кажа, което вече се коментира.Въпросната секта (не я знам) е забранена и в Турция защото е също толкова вредна, както и християнските секти. Има такива християнски секти като мормоните проповядващи многоженство, също тези които забраняват кръвопреливането, а има и такива които изобщо са против всякаква медицинска помощ. Да не говорим че имаше и въоръжени християнски секти, особено в Щатите които отказваха да се предадат без бой.

7

Анонимен

преди 13 години

И християни и мюсулмани имат секти свързани с религията.Затова тези които проповядват такива изрощини трябва незабавно да бъдат набождани на кол.

6

Анонимен

преди 13 години

тоя е класическа сектаВ САЩ ги има същите, ама християни уж - дето не дават на болните си деца да ходят на лекар и ги "лекуват" с молитва

5

Анонимен

преди 13 години

е тоя са го хванали не защото е ислямист, а защото се противопоставил на интересите на мюфтиите/дпс. А казват, че из Родопите имало чак уахабити - тях никой не ги пипа

4

Хейтър

преди 13 години

Ислямът трябва да бъде забранен.

3

Анонимен

преди 13 години

Абе тия турци са големи ***. Да ходят да си проповядват каквото си искат в собствената си скапана, продънена от глупавата им религия държава!

2

Мразещ

преди 13 години

Де_а откачените .....

1

Емо Стоянов лошия

преди 13 години

Охооо до къде доживяхме