15

галактика

преди 13 години

Думата *предостави* ме притеснява. Според мен по-правилно е да се каже *върна правото* на СУ. Според мен между двете понятия има разлика. Ако аз предоставя на някого нещо, един ден мога да си го поискам. А ако върна на някого нещо - значи, че то си е било негово / мога да го поискам, но не мога да СИ го поискам/. Нишката е тънка, но жилава.

14

123

преди 13 години

Абе, обаждá ми се тоа Иван... Иван - университета.. виж к'во обещал съм да не му закачам градината... :)

13

SRAM

преди 13 години

Predi 10 min imashe 22000 glasuvali za anketata vi.. 15 min po-kusno 32000+... izvednuj se smuknaha % na "nqma da glasuvam za GERB"LELE SRAM ..VASHTA KOJA

12

хм

преди 13 години

е що да става по лесния начин, като може по най-труднияи пак да има "добре че съм аз да оправям всички бакии дето ги забърквате!"

11

психо

преди 13 години

завършил съм психология в су.масово се купуваха дипломи!!!

10

Анонимен

преди 13 години

Те за студентите не вдигат такава врява,за градината се загрижили.Иде реч за солиден поток пари,иначе никой нямаше да си мръдне пръста.А за клетите бъдещи безработни висшисти,които учат в муслязали аули с изтрещели преподаватели някой дали ще помисли?Чудя се ректорът дали знае колко студенти има?Или като предишния обича да преброява само пингвините.Дипломата отдавна е пречка,а не път към кариерата.Сега на мода са селските моми,готови да правят *** и да перат на ръка.И ергеНИТИ,които са в 280

9

ъй

преди 13 години

За какво са ти пък на теб детските да станат 20% от минималната. За да може *** да раждат не по 5 а по 10 деца ли. ***. Айде стига вече това бива социална държава, обаче обществото не е длъжно да носи на гърба си хиляди ***.

8

бутанье

преди 13 години

Не приеха детските надбавки да станат 20% от минималната заплата.. тази новина защо не се публикува????

7

Nobody

преди 13 години

"...забрана за извършване на ново строителство, за отдаване под наем и за сключване на договори за съвместна дейност."До сега заключваха предната врата, сега вече ще извият на умряло и може да заключат и задната.

6

ъх

преди 13 години

Ами то много хора на УНСС му се смеят, обаче СУ не отстъпва по-назад от елементарното желание за печалбарство. СУ се превръща все повече в една фирма и като всяка фирма единствената и цел е да има печалба. Образованието е просто някакъв фон за цялата работа, а и предтекста под който се печели в крайна сметка. Та така с нашето образование или по-точно с липсата на такова.

5

недообразован

преди 13 години

Внимателно ще следим какво се случва в Балчик.Обзалагам се ,че това е края на Хубавия Дворец.20 години спорят и устояват собствеността си хората,дойде един пич дето иска да се хареса на "интелектуалците" за да го припознаят за част от тях и им бутна гювеч за 2 милки годишно чист приход.Когато се оставяш да те манипулират ,ти също се превръщаш в манипулатор.

4

Shark

преди 13 години

Ми то си беше ясно, поредната акция на Боко тиквата да покаже колко е велик. Измислят проблеми, после ги решават уж "в името на правдата". Айде няма балами, то на изборите ще се види.

3

Мартин

преди 13 години

И пак!Въртележка,колкото да минат още няколко дни от един безидеен мандат...С отколнено от истинските проблеми внимание.Мултак номер 1-министър на културата,а другопартийците били комунисти,жалка картинка

2

Анонимен

преди 13 години

МНОГО ВАЖНО.ТЯ НЕ БЕШЕ ЛИ ПРИПОЗНАТА ЗА СОБСТВЕНОСТ НА МАДРИТСКИЯ КРАДЕЦ СИМЕОН ХАСАН КУРБОРГОТСКИ.

1

Анонимен

преди 13 години

Поредния PR на Борисов - първо им я взима, след това им я връща - вижте ме колко съм добър