39

анонимен

преди 13 години

Гоце защо мълча 10 г? Когато тройната коализия краде най безцеремонно.Оставиха 15 мил.задължения,УЖАСНА инфраструктура,неизплатени задължения към бизнеса,необезпечени договори за миличрди,надута неработеща администрация/от техни хора червени ***/митници,здравеопазване,корумпирана съд.система от твои хора Гоце.Най-бедната,най-корумпирана държава в ЕС.Къде беше Гоце на лов за двукрак и четирикрак дивеч.А ние раята мълчахме и те наблюдавахме,национален предател,демагог.По добре не замърсявай с изказванията си околното пространство и без теб достатъчно е замърсена от твоята мафиотска партия.Замълч,живей си живота и си харчи милиярдите,кледай си кефа.А все пак трябва да отговаряш за ония машинации със средства по програма "ПЕТРОЛ СРЕЩУ ХРАНИ",това излезе от доклада на ООН.

38

анонимен

преди 13 години

Първанов не се бил забърквал в скандали?! А писмото му до Милошевич какво беше? А скандала който гръмна в ООН с програмата "Петрол-срещу храни"? А отричането, че е агент на ДС с псевдоним Гоце? Стрелянето по архари? Трипер от ученичка? Уволнението на Иво Инджев? Апартаментите подарени от Манджуков? Апартамента на синчето му, купено за смешни пари от фирма спонсорка на кандидат-президентската му кампания? Орден "Стара планина" за Ахмед Доган? И магарето на село ще е по-добър президент!

37

Анонимен

преди 13 години

- Но БСП яко натиска за АЕЦ Белене!- Осъществява се масиран натиск върху правителството да започне строителството. Русия шантажира щяла да съди България за пропуснати ползи. И на този фон БСП нервно започна да настоява да се подпише допълнение 12 към договора.Какво представлява то? На 31 март изтичат досегашните договорености с Атомстройекспорт, които са изпълнители на централата. Ако се подпише това споразумение, ще задължи България да заплати два милиарда евро на Русия за изработване на оборудването на централата. Страната ни безвъзвратно ще бъде обвързана със строителството на руската АЕЦ и оттам за десетилетия напред ще се окаже енергийно напълно зависима от Русия.И преди, и сега БСП продължава да бъде троянският кон на Русия у нас.Необяснима остава обаче позицията на българското правителството, която беше изразена от самия министър председател: Белене ще се строи колкото и да ни струва!- Защо премиерът Борисов клекна пред Русия?- Вие си спомняте предишната позиция на Борисов: централата ще се строи само с голям европейски инвеститор. Такъв не се появи. Казваше, че централата е договорена за 4 милиарда евро и не може да бъде извършена индексация на цената повече от 5 милиарда. Сега разбираме, че АЕЦ Белене ще се строи независимо колко струва. Натискът от страна на Русия, БСП и ядреното лоби достигна своя връх. Въпреки че има маса въпроси...- Какви?- Нужна ли е на България АЕЦ Белене? Очевидно НЕ, вече казах защо. Каква е реалната цена на строителството (изобщо не е договорена); какви са разходите за изграждането на съпътстващата техническа, транспортна и социална инфраструктура (не се казва); колко пари са нужни за консултантските услуги до завършване на строителството (според министър Трайков - около 500 милиона евро); колко ще струва дългосрочното съхранение и погребението на радиоактивните отпадъци и отработеното ядрено гориво на територията на България?

36

Мноу кофти матрял

преди 13 години

След Чернобил в целият свят спряха строежите на ядрените централи...след Фукушима нашите се рабързаха...........всички наопаки, ний пак сме терсене

35

NA PRAKTIKA

преди 13 години

NE GRAMNAL AMA SE SNIMAL ARHARA DE

34

пиле, до 31

преди 13 години

А ти шегуваш ли се? Една енергоспестяваща лампа е сто пъти по-вредна за здравето от една обикновенна крушка? да ти го кажат ис пецзиалистите по Физика, ако има такивап роучвания разбира се? неона е по-добре, но тия новите са си толкова вредни и неикономични че се чудя кой ги въведе тука? Пък и бързо изгарят, а струват пет пъти и нагоре в повече от обикновенната. Реално ние сме на загуба дори иот крушки, а камол и от ток? Важното е да се пести, като не се гори излишно, а не по друг начин!

33

Българин

преди 13 години

Гоце ***,м... да е....

32

акуд

преди 13 години

първаноф маи не можа да стане хидро "инжИнер" покраи белене като колегата мемет доган. определено му личи злобата

31

TDK

преди 13 години

Трябва да се влагат средства за намаляване на енергопотреблението, а не да се изграждат нови мощности.... все едно да не ти е изолиран апартамента, и да купуваш още печки...В Англия една енергоспестяваща лампа е 10 пъти по-евтина от една стандартна.

30

5ър

преди 13 години

Оф Гоцееее...

29

Бухал Славеев

преди 13 години

Какъв референдум бе хора за чисто техникоикономичиски проблем??!!! Това е неправилно, глупаво, вредно, това може да иска *** и престъпен човек, неразбиращ и нагъл човек!!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Цена за енергия (лв./МВтч)1."АЕЦ Козлодуй" ЕАД15.752.ТЕЦ "Бобов дол" ЕАД62.253.ТЕЦ "Марица 3" АД64.954."Топлофикация Русе" ЕАД (блок 4) 67.315.ТЕЦ "Варна" ЕАД70.696.ТЕЦ "Марица-Изток 2" ЕАД35.01

27

анонимен

преди 13 години

така или иначе със или без референдум...Белене няма да я бъде...а ако въпреки всичко се построи..ама дупе да му е яко на българина от висока цена на тока..сегашните ще ни се видят стотинки...и както вървят нещата ...всяко ново правителство замразява предварително заплатите на българина с поне 3 години за напред.та си направи сметка сам българино за какви цени точно иде реч.не можеш нали.е ще разбереш но като те оставят както винаги пред свършен факт

26

един от всички

преди 13 години

Когато имаше подписка внесена от будни граждани в Народното събрание за искане на референдум за затварянето на 3-и и 4-и блок на Козлодуй, не попитахте народа, а сега искате референдум. Родната "демокрация" е зле прикрита диктатура !

25

Анонимен

преди 13 години

"В същото време, отбеляза депутатът, който е и член на комисията по енергетика, Първанов избързва, защото все още не е ясна цената на ядрената мощност.Премиерът няколко пъти го пита за нея, но той не отговаря, припомни Николов."Е, то на Боцко е простено, че е забравил за преговорите с Путин, а и незнанието му, че правителството, а не Президента, преговарят за цената!

24

crus

преди 13 години

ако някои може смислено да ми обясни какво точно прави президента и къв е смисъла от тая показна институция ...????или ние сме си просто чиновническа държавица ?

23

нане

преди 13 години

до вуте: е па и я го сакам аец-о оти русняко че го построй без паре, а па ако гръмне може и да прати пестин хиляди ликвидаторе да оправа.а.а работата !!!

22

вуте

преди 13 години

я си сакам аец-о оти че имам ток, па ако гръмне че евакуира.а.а власите и мамалигарете, ама мене нема.а.а оти цезио нече мое да прескочи витоша.а.а !!!

21

Анонимен

преди 13 години

Гоце с тези референдуми пак е тръгнал курвачката номера да прави. Като бяха *** на власт, лизаха гъзовете на руснаците, а сега - референдум.

20

Реферат

преди 13 години

Ако ти стиска излез на референдум червено *** ще те издухаме вкисната супа ***