25

NIE OT BSP

преди 13 години

IZVINIAVAME SE ZA PROSTOTIITE DETO IZPISAHME PO FORUMITE .IZVINIAVAITE.

24

19-ти

преди 13 години

Брато, никъде не съм видял "западни капиталисти" да дойдат и да рекетират българския производител. Виждал съм обаче от онези, "източните червени капиталисти" с *** си спортистчета да тормозят бизнеса, защото те с конкуренция не могат да живеят. Минавах скоро с автомобил през цяла Източна Европа, чак до Балтийско море. *** да видиш Словакия и Полша сега без граници за какъв трафик става въпрос. Някой от запада да им забрани на поляците да ти продават своите ябълки и картофи???

23

DO 19

преди 13 години

A BE BRATO ZASHTO SE LUJESH KOY OT TIQ ZAPADNI KAPITALISTI MONOPOLISTI SHTE TE OSTAVI DA PRAVISH BIZNES,NIE TRQBVA SAMO DA KUPUVAME TEHNITE PRODUKTI NO NE I DA PROIZVEDEM

22

На дедо дедовия

преди 13 години

Никой не е изтървал кораба, всичко си е далавера. Тарикатите от *** защо са върнали документите на екипажа и кораба. После са зачакали, та като тръгне кораба на гранична да го настигне извън ТВ където не се позволява употреба на сила. БГ е ЕС страна и се налага да спазва законите. В края на краищата ГП не са сомалийски пирати. Ако искате други резултати пишете на депутати те си да поправят законите и да разрешат на ГП и МО да гърмят във цялата БГ юрисдикция на Морските пространства.

21

Анонимен

преди 13 години

А, какво правим с морските граници? Защо оставихме *** да избягат от пристанище Варна под зоркия поглед на гранична полиция?

20

Аз

преди 13 години

Пък аз ако съм ЕС ще поискам от България да прати социалистите си в концлагер и тогава ще я пусна, че даже ще я наградя и без членски внос с 2/3 повече гласове да участва в Европарламента :Р щото аман от комунисти с маски на социалисти, че и младежи са изкараха вече - начело със Серьожа ще искам да копаят собственоръчно в Добруджа, а после ще ги пратя и да пожънат :Р и ще жънат от тъмно до тъмно с 1 час почивка :Р

19

разяснение

преди 13 години

Номер 8, имам 1-2 минути и ще ти обясня, както казваш "като на по-*** човек". Шенген дава пълна свобода за правенето на бизнес - качваш се на колата и минаваш през гръцката граница като по шосето, можеш даже и със скутер по пътеката да идеш, ако искаш. Подкарваш тир-а с продукция и минаваш без опашки, такси и глупости. Така бързо и лесно се прави бизнес в Европа - това е нещото, което вдига стандарт и заплати, съответно и подобрява твоя живот. Другото е СОЦ - опашки и печати! Дано разбра.....

18

Аз

преди 13 години

:Р ми що бе, то вече не ние тях, а те нас интегрират :Р що не ги интегрираха във Франция, а ги върнаха, отдето са дошли?! Нали и Франция е в Европа?! Трябваше да ни даде пример, как да интегрираме "малцинството" :Р... Пък ? с право питаше - защо ни е Шенген :Р как мислите, защо ни е точно сега?! Не идва ли малко като след дъжд с качулка?! Аз пък се чудя закакво ми е Европа?! И тука съм си добре :Р да си стискат Шенгенското пространство и да си броят му`ите, аз ще си гледам рахатлъка тука :Р

17

Анонимен

преди 13 години

Хе-хе, *** от ГЕРБ газ пикаят от зор, че ги карат да се въртят като фурнаджийски лопати :)) Довчера тези редови комсомолци трябваше да кряскат "Защо ни е този Шенген", днес трябва да пеят песнопения "Слава на Цветанов и Шенгеня". Смях, смях, смях :))))

16

Аз

преди 13 години

Ми ха де, не знам какво печелите, ама много пискаха, че не ни искали в Шенген, че лъжел Бойко Борисов народа и т.н. - ей сега седите и питате закакво било, що не питахте тогава, когато ревяха опозицията, че нямало да ни вземат в Шенген - питайте БСП закакво е било! :Р щото трябва да има нещо, за което да пискат и да се бият в гърдите, че не успял кабинетът на ГЕРБ.. щото сега са опозиция и затова ни трябваше Шенген :Р има ли други въпроси?!

15

Аз

преди 13 години

Не само комунистите, пукат се от яд завистниците сега :Р ама нека им - да се задавят от злобата си :Р

14

Даниел

преди 13 години

Комунистите ще реват от яд.

13

Анонимен

преди 13 години

Моля пуснете новина със снимка на Бройко, някак си денят ми се вижда безсмислен без него!

12

?

преди 13 години

Какво печелим от това?Аз и сега пътувам свободно из Европа.Опасявам се,че държавата ни ще се наводни с араби, пътуващи на запад,но тарикатите от Европа ще ни принудят да си ги държим у нас,също като ***.Кому е нужно това влизане?Кому е нужен пакта за еврото в който се включихме?Знаете ли кои хора са най-ограбвани в едно общество - бедните.Богатите умеят да се пазят.Тежко ни европейци!

11

Анонимен

преди 13 години

Страх ги е че като плъзнат 1 000 000 български и 4 000 000 румънски *** и ще стане мазало.Ще им направят пакост

10

Матриялът

преди 13 години

Ройтерс: Корупция и престъпност - все още бич за България...пише във Фрогнюз.бг

9

Анонимен

преди 13 години

*** са целия проблем за влизането ни в шенген,от тях се страхува европа.Сега като кажат ...първо си ги интегрирайте и после заповядайте ....и ще го видиме през крив макарон

8

????????????????????

преди 13 години

И като влезем УШенген ще го обръснем а...?Заплатите ни пак ще са малки, горивата пак ще ни са високи, храните ще са ни скъпи ***, престъпността ни ням да се оправи, корупцията още по малко.... ами обяснрте ми като на по *** човек с какво ще спечели обикновенния Българин кайто не му се излиза на вън какво ще спечели....?

7

Анонимен

преди 13 години

Сега ще е направо забавно, защото герберастите, които допреди месец плямпаха "За кво ни е Шенген", "само *** го искат" и т.н., веднага ще обърнат плочата и ще почнат да славословят цецо Крадецо, уж че заслугата е лично негова и на боко Тиквата. Легиони от хамелеони!

6

Анонимен

преди 13 години

Не може да бъде !!!!!!!