92

Бай Иван

преди 13 години

Ако искате да препечелите малко пари докато прекарвате времето си в интернет това е решението ----s h o t b u x . c o m / ? r e f = n e r o n m a x просто трябва да прегледате няколко реклами

91

САШКАТА РАДЕВ

преди 13 години

Фидель Кастро признал Гитлера и Муссолини честнее НАТО Лидер кубинской революции Фидель Кастро подверг резкой критике военную операцию сил международной коалиции против ливийского лидера Муамара Каддафи. Как сообщает информационное агентство Интерфакс, желая укорить западные страны в проведении военных действий против Ливии, Кастро позволил себе заметить, что даже руководители фашистов в Германии и Италии не вели себя так бесстыдно во время гражданской войны в Испании в 1936 году, подр

90

САШКАТА А.РАДЕВ

преди 13 години

АНЮ ВЗЕМА ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ БОЙКО ЩОТО ИМА 700 ЛВ. ПЕНСИЯ! КАТО СЪКРАТЯТ ХИЛЯДА ТРЪТЛЯЦИ ВОЕННИ ПЕНСОНЕРИ И ЩЕ РЕАЛИЗИРАТ 1,5 МЛН. ЗА ФРЕГАТАТА. ТОВА Е СМЕТКА БЕЗ КРЪЧМАРЯ ЩОТО ЩЕ СИ СЪКРАТЯТ 10% ДАНЪК, 8% ЗДРАВНИ, 18% ПЕНСИОННИ - РАВНО НА 36 %. ПАРИТЕ НЯМА ДА СЕ ПОХАРЧАТ В БЪЛАРИЯ, ЗНАЧИ НЯМА И 20% ДДС. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СЕ НАЛАГА ДА СЪКРАТЯТ ОЩЕ ТОЛКОВА И ОЩЕ ПОЛОВИНАТА НА ТОЛКОВА, И ОЩЕ И ОЩЕ, ЩОТО ПАК ГУБИМ ДАНЪЦИ, НАМАЛЯВАМЕ ПОТРЕБЛЕНИЕТО И СТАВА ДЪРТА ДЕМОКРАЦИЯ, СДЪРЖАВЕНМОДЕРЕН СОЦ.!!!

89

Анонимен

преди 13 години

Какво финансиране, бе! Дали фрегатата се мотае из Черно море или из Средиземно, разликата е почти никаква, а печалбата е, че персонала се тренира в малко по-реални условия. Иначе знаете да ревете, че армията била малка, а сега се замислихте, че армията иска финансиране. *** русофилска предателска...

88

Асанж

преди 13 години

Абе "Стамболов" ти мазохист ли си.Аз не искам тази авантюра защото финансирането и излиза и от твоя и от моя джоб,превърта се през военно промишления комплекс на твоите фенове а за теб и мен остава по един по голям.Не сме в час по история бе човек,събуди се.

87

Стамболов

преди 13 години

Асанж, ти явно нямаш акъл в главата, щом за теб гнусните съветски еничари управлявали 1944-1991г. не са национални предатели...

86

az

преди 13 години

Помогнете на еБългария във войната с еТурция и еМакедония erepublik/en/referrer/Simo+Iliev

85

Асанж

преди 13 години

Всичко се решава от Вашингтон но докато има "обективни" сукалчета които чакат да бозаят на чичи сам от *** и у нас ще има подръжници на световните терористи.Твоя въпрос /91/ за обективните сукалчетата е с повишена трудност така че питай и отговор не искай.

84

Анонимен

преди 13 години

MNOGO MI E INTERESNO KOI I KAK RESAVA KOI E DIKTATOR, VAV VSEKI SLUCHAI TOVA NE E NARODA?

83

обективен

преди 13 години

до др. асанжебъркаш другарю, най- достоен за присъда (смъртна) е самия камилар от Триполи- Кадафи. и това няма да ну се размине, колкото за ровещите по кофите- сърди се на руско- българската братска олигархия, дето я хрантуните от гърба си.

82

Асанж

преди 13 години

Когато потъва кораба плъховете бягат първи.Трябва за тези предатели да има достойна присъда.Да се поставиш в услуга на твоя враг е най мерзката постъпка която може да извърши човешко същество.У нас след 90та година до сега само такива оглавяват правителствата за сметка на ровещите в кофите за *** за да се изхранват българи.Това е бъдещето и на обикновенния либиец.

81

Анонимен

преди 13 години

Брутният външен дълг на България към края на февруари 2010 г. възлиза на 37 011.8 млн. евро. Председателят на Административния съд в Бургас Атанас Вълков е задържан, съобщиха от прокуратурата.

80

Долу ДС

преди 13 години

10млрд. беше външният дълг при неграмотника с 3-то отделение, сричащ Живков! Не манипулирай хората комунистически, защото вече, за разлика оттогава, хората могат и разполагат с източници на информация. Много причини има за свалянето на диктаторския, комунистически режим на Живков. Информационната завеса, чакането за автомобил по идиотските 20 години и ниският стандарт на живот са едни от важните причини за свалянето на диктатора Живков.

79

Анонимен

преди 13 години

Само да допълня - една от причините за свалянето на Тодор Живков е външния дълг на България по това време - около 3 млрд долара. Нерде 3 нерде 36 милярда!!!

78

обективен

преди 13 години

с тия 30 милиарчета външен дълг сега му е времето да си вземете още 15- 16 милиарчета заем и за руския *** Белене - ха, хо, ха, хо ще се пукна от смях братче!!! с цел по- бързо потъване на Бг., а младите да изфирясваме по- скоростно и без поглеждане назад

77

банкер

преди 13 години

Абе *** целия дълг е в милиарди, това са цифри ,що не четете нищо не става от вас, влезте на сайта на бнб да видите.

76

Анонимен

преди 13 години

Да де, точно в ,илиарди е, ама той не прочели колко цифри са, ама иначе източник дава, дето не го е разбрал.

75

Анонимен

преди 13 години

Брутният външен дълг към края на февруари 2010 г. възлиза на 37 011.8 млн. евро, катонамалява с 694 млн. евро в сравнение с края на 2009 г. (37 705.8 млн. евро). Как го четеш ти това, намалял за година с близо 1 милиард евро. Тоест целият дълг е в милиарди. Гледай цифрите.

74

До 79

преди 13 години

За теб това какво е 36 679,00 млн??? Това са 36 милиарда е 679 милиона-леле колко *** народ от ден на ден почвам да се отчайвам- това е положението когато се купуват дипломи!

73

Анонимен

преди 13 години

Да де, и той ти казва, че са милиарди, а не милиони, ама ти си пишеш милиони.