335

---

преди 13 години

СерГЕЙЧО , мамин сине !Нещо не ти включва скоростната кутия !

334

бг

преди 13 години

Дай да сме на власт,да крадеме заедно с ДПС,аман от тяхната алтернатива.

333

Анонимен

преди 13 години

докато не приемат закон за осраните *** в политиката без право на участие и на цялата му рода в важни постове и затвори за *** и помощниците полититутки приватизирали на скрап ресурсите и докато не реват тъжни кадето им е мяастото ще се наложи да се готвят за масова и неорганизирана сеч друго не ги чака скоро време както и нас ни третират от 40 години насам иначе и нашите деца са загубени от тези пишкосмуци,но агентите на бсп тука да не се радват те са първи по ред знаем за тях

332

бай Кадаар

преди 13 години

ВИЕ СТЕ МИНАЛО !!! НЯМАТЕ БЪДЕЩЕ в БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА . ОЩЕ МАЛКО ТЕЗИ ДЕТО ГИ ДОКАРАХТЕ НА МИТИНГА ДА СЕ ПРЕСЕЛЯТ ПОД ЗЕМЯТА И ТОГАВА СЪСВСЕМ НЯМА КОИ ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС !!! ХОРАТА ВЕЧЕ МИСЛЯТ НЕ СА КОНЕ С КАПАЦИ КАТО ЕДНО ВРЕМЕ !!!

331

Анонимен

преди 13 години

e...ти алтернативата ....

330

Поп Спиртоско

преди 13 години

Бог да пази България от ***! От другите врагове ни пази НАТО !

329

?

преди 13 години

Това че, не се ходи до урните в изборния ден им е като 6 от тотото. Празния плик се брои за недействителен а гласовете на тези които не са упражнили правото си на вот се поделят между прескочилите 4 %. При голяма избирателна активност с много празни бюлетини няма да има какво да делят т.е. няма допълнителни места от негласували.

328

Анонимен

преди 13 години

То само през социализма държавата определяше заплатите. При капитализма това зависи от собствениците и менажерите на бизнеса.

327

някой

преди 13 години

Не наяли се бе!!! Окрадоха държавата в края на мандата и пак не им стига. Световно известни икономисти казват, че е грешка да се вдигат МРЗ в момент на криза. Наш серГЕЙ обаче се е напънал, че да задоволи електората си от социално слаби и пенсионери ... ама едва ли го прави от топли чувства към тази социална прослойка

326

Дали

преди 13 години

Дали са се поучили от грешките си, не знам. Само едно е ясно - на мястото на "триглавата ламя" дойде Празноглавата ламя - и не папа по-малко. Така че Герб ще опита пак метаморфози - я с лелята на СДянков, К. Гиургиева, я друга мимикрия. В края на краищата, това са ренегати от НДСВ. Всичките - марш в Либия! Ако искат при Кадафито, ако не - при бунтовниците.

325

Анонимен

преди 13 години

Станишев и Доган са в сауната. Млада социалистка прави *** на Доган. Станишев подбутва Доган и предлага:- Ефенди, хайде да се сменим?Доган му отговаря:- Ми сменете се, де!

324

Анонимен

преди 13 години

поне да се бяха скрили за няколко години както костов се скри че и доган сега можеше и да не ги плюе толкова народа ама не те са нагли и искат да смучат

323

Пак Ви лъжат !

преди 13 години

Станишев това с Бойко и Първанов ли го решихте ... ша ви .ба и алтернативите , стига сте лъгали хората . Разсипахте държавата !

322

ТАТО ВИ

преди 13 години

я се чудим да земем да се варнем ли па да ва оправим как само я си знаем казвах ви да се поогледаме поослушаме па ко е убаво и ние да си направим демокрацио *** нави сега гъзо да ми целувате

321

Анонимен

преди 13 години

В ход е стройна кампания в Интернет срещу правителството и ГЕРБ. Целта е да се разколебаят младите, активните и образованите- тези които ползват компютър и НЕ гласуват за БСП ...А истината е ,че ако не беше сегашното правителство , ние се бяхме оакали здраво ! След като това ни е алтернативата , какво ни чака ?

320

ДО328

преди 13 години

то и аз като тебе мислех да не гласувам ама май ще се наложи само и само да ги накажа с моя глас тези нагли ***

319

varna

преди 13 години

nikoga bsp na vlast ne trqbva da sa

318

Съселът

преди 13 години

Разбира е, че имам ясна визия. Идваме на власт и започваме да крадем яко, както само ний и турците си знаем. Положението в държавата се влошава още повече, но аз излизам и казвам: - "За всичко е виновен Бойко Борисов и ГЕРБ и тяхното наследство. Положението другари е трагично и поне 10 години няма да можем да изплуваме след поразиите на ГЕРБ." Ето по този начин ще си узаконя бъдещите кражби. Хитро, нали?

317

насо

преди 13 години

ммм, социалист = мързеливец, на българина му трябва здрава работа, за да е добре; като ги гледам как са заламтяли социалистите за кокал (водени от най-работния Станишев) си мисля че пак ще ходя да гласувам... пфу мислех да пропусна

316

Дедка

преди 13 години

То наистина, ако това ни е алтернативата, по-добре да си теглим куршума масово и да се приключи веднъж завинаги с мъките!