21

Радиация

преди 13 години

Радиацията вече е у нас , расте ми 2-ри *** отстрани на 4-ия тестис и 8-то ухо.

20

omg

преди 13 години

ti si bil strashen be...

19

Анонимен

преди 13 години

Български вариант:Бум, бум, бум, бум, бум, бум, бум, ще си купя автомат.... хей я... хей я... :>Японкси вариант:Бум, бум, бум, бум, бум, бум, бум, имаме си Фукушима... хей я... хей я... :Р

18

VDCH

преди 13 години

Представители на компанията ТЕПКО, която е оператор на АЕЦ "Фукушима-1", признаха, че данните за рязко покачване на радиацията са "завишени и погрешни", предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

17

Анонимен

преди 13 години

Оффф, естествено е сградата да изглежда така, все пак цунами мина през нея. През вас ако мине цунами, няма да го докарате и на такъв вид. Писна ми от параноици.

16

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че е тежко положението в самата централа.Нормално там да е високо новото на радиация, къде другаде да е ,ако не там. Но такива нива на радиация няма из Япония, така че стига с тая паника. Както виждаме данните се обявяват своевременно.

15

до граф Съри

преди 13 години

Преди да пишеш вземи се информирай. Не може да се получи "ядрен взрив" в атомна електроцентрала. Всъщност явно си нямаш идея какво е "ядрен взрив" и какви видове "ядрени взривове" има и при какви условия може да започне "ядрен врив".

14

grr

преди 13 години

Радиационното ниво на пробите, взети от водата в подземието на турбинната зала зад II реактор, е 1000 милисиверта, заявиха от компания Tokyo Electric Power.Колкото до тия 1000 милисиверта, само искам да ви кажа, че нормалното е от 10 до 20 (просто да си направите съпоставка колко тежко е положението).Похвално е, че сте пуснали новината!

13

граф Съри

преди 13 години

Вие се радвайте ,че се топи ядрото.Това е по приемливия вариант от трите! Ако беше станал ядрен взрив дори в учебниците на атомните физици не пише какви ще са последствията.Няма такъв случай до сега за да знаят какви ще са последиците. Йода се разпада бързо, но полоний и уран имат по дълъг разпад и замърсяването ще се разнесе по целият свят.

12

do jiltite maqmuni

преди 13 години

do jiltite maqmuni v rikovodstvoto na centralata.zarovete go tozi reaktor dokato ima vse o6te neobli4eni qaponci.ina4e nikide nqama da vi iskat .nqama nikoq da prieme zarazeni s radiaciqa qaponci za pogine naroda mu.maqmuni takiva.

11

Анонимен

преди 13 години

Имаше един учен поканен в предаването на Гала и друг, с който се свързаха по телефона. Ученият при Гала твърдеше, че бързо ще се справят с катастрофата на атомната централа, другият по телефона - името му беше Касъмов или нещо подобно каза, че процесите на топене на реакторите ще продължат и нищо не може да ги спре и нещата са извън контрол. И излезе абсолютно прав.

10

red6torm

преди 13 години

Не се гаси туй, що не гасне! Реактора не е да натиснеш 1 бутон и той... да спре. Жалко за японците - от нищо бяха направили чудеса. И те се самоунищожиха от алчност. Явно това е присъщо на всички ни.

9

Сибила

преди 13 години

Миналата неделя като прочетох, че нивата на стронций били 285 пъти над нормата, но учените уверявали, че всичко е ок ми стана ясно, че абсолютно нищо не е наред. Все едно се бях върнала четвърт век назад, когато ни уверяваха, че всичко е в нормите и радиация няма.Отидох и запалих свещичка за все още живите, които ще страдат в Япония и за тези, които са умряли. Дано Бог да даде поне на умрелите спокойствие.Нещата отиват на зле там. За съжаление.

8

The Punisher

преди 13 години

До Billie5 предсказания на Ванга ще се случат...То и Ностраадмус беше предсказал 200 събития...ама....май май

7

billie

преди 13 години

още едно от предсказанията на Ванга е на път да се случи.. дано не засегне наистина цялото северно полукълбо, защото това наистина би било катастрофа за човечеството

6

Нико

преди 13 години

Някой казват ,че не е като Чернобил , но аз като гледам снимката от изтърбушенеия 3 енергоблок точно на това ми прилича. Във всеки случй не бих ял риба в скоро време.

5

Дончо

преди 13 години

Абе вземете си по един брояч и си измервайте има ли няма ли опасност. Всеки виждал катастрофата иначе, къде я видяхте бе

4

Анонимен

преди 13 години

Японците ще се окажат големи некадърници

3

Снимката?

преди 13 години

Тази сграда на снимката все повече започва да ми прилича на ковчега на ядрената енергетика......

2

В Япония?

преди 13 години

Там не е място за оптимисти...