131

Анонимен

преди 13 години

И ние като германците трябва да кажем НЕ! на ядрените централи! Колкото и да е скъпа зелената енергия, в крайна сметка ще е по-добра за нас и поколенията. Голяма част от планетата е задръстена с отработено атомно гориво и не ми обяснявайте колко дълбоко и сигурно е заровено, как няма никаква опасност и други врели-некипели! Вижда се тази "безопасност"! Е, има опасност-някои ще загубят огромните си печалби!

130

До 137

преди 13 години

Какъв здрав реактор, бе човек? От преди два дни е съобщението, че вероятно има ПРОБИВ в обшивката на реактора. Японците може да си измерват сами радиоактивността, но какво ще направят като се увеличи? Престанете да успокоявате, вие от ядреното лоби, не се бойте, няма да изпаднем в истерия, но не можем да ви вярваме напълно, след като колегите ви в Япония още преди години са били предупредени за опасността и нищо не са направили. Пари, пари и пак пари!

129

Унуфрий

преди 13 години

Ехааа сега ще има и двуглави китове в морето

128

до 134 СССР

преди 13 години

***, в СССР имаше отворен взривен реактор, който няма как да го спреш иначе. Тук няма такова нещо. Радиацията е изпусната и от радиокативната пара, която изпускаха, за да намалят налягането в ЗДРАВИЯ реактор. Информационно затъмнение има в СССР, но не и в страна като Япония! Много японци сами измерват радиационния фон в тяхната област и пускат данните в интернет.Просто няма как да има информационно затъмнение, много си ***..... но паника да има... лаладжия.

127

Petrov

преди 13 години

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невижда*но досега п0*рн0 с, *АНДРЕА* вз*риви България. П0.рн0то е снимано на 23март , няма го качено на друго място. Линк:goo.gl/1IWin (натисне.те Sl.ow D0w.nload отдолу на страница.та) Приятно гледане! П.П. до няколко дни видеото ще бъде премахнато, тъй като е незаконно, така че ако ви трябва го изтеглете сега!

126

uu

преди 13 години

video.glasweb/spotlight/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B9-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D0%B2/

125

uu

преди 13 години

СССР на десетия ден вече я погребваха с пясък и започваха строежа на саркофага.От 22.03 има яко информационно затъмнение.Е тука е обяснен проблема с думи прости

124

до 129

преди 13 години

А ако беше в Япония щеше да мааш русенско варено пратено от българския червен кръст . Япония окончателно се наложи , като ядрен полигон номер едно .

123

sas

преди 13 години

Dnez po novinite kazaxa 4e e zase4ena slaba radiacia v BG

122

до dublin

преди 13 години

И да не забравим неизбежния мухъл... Как може да има толкова много мухъл мамаму стара :SЛондон

121

Кепаса

преди 13 години

Сега японците от жълти ще станат зелени ! :Д:Д

120

до 125

преди 13 години

Ако беше в СССР още нямаше да знаеш,че има изтичане на радиация и щеше да си ядеш пресни зеленчуци на корем

119

dublin

преди 13 години

ela da vidis ''pasivnite'' im kusti na zapadniacite ;)) Tuk/Dublin/ sa model 1916-23/togava sa se iznesli britancite...aaa, da ne zabravia-po kvadratura sa kolkoto kilijata ma Neofit Rilski...

118

МУСТАФА

преди 13 години

Ще замервам периодично и ще публикувам резултата.

117

МУСТАФА

преди 13 години

Току що мерих, отчетох 00,14 микро сиверта. След залез показанията падат до 00,08, което сочи, че София е някакво доста чисто място, колкото и странно да звучи.

116

В50

преди 13 години

Вижда се че не са по-различни от СССР. Уж няма нищо , а има нещо. Така че е хубаво да не си издигаме хора , или нации в култ...

115

VDCH

преди 13 години

Росене, от тая слънчева централа на RWE ще дойде толкова ток в Европа, колкото иракски петрол потече към нас след войната. Или колкото кораби започнаха да плуват по канала Люлин-Павлово, от който още има следи в Младост. А какво ще дойде знае всеки който е чел романа "1984" на Дж. Оруел. Някои го наричат фантастичен, ама бедна му е била фантазията на големия писател.

114

Анонимен

преди 13 години

Япония е най-големият външен кредитор на САЩ със закупуването на американски ценни книжа на обща стойност 768,8 млрд. долара. 85% от целият външен дълг на САЩ е към Китай и Япония.А да видиме сега дали ще си иске.ат парите и дали ще им ги дадат.

113

shobo

преди 13 години

на мен ми беше интересно да си поговря с някои хора, но почва да ме мързи да пиша, времето е хубаво и ми се пие бира. за мен изводите от днешния разговор са:-хората ги е страх от АЕЦ-АЕЦ ще продължат да съществуват (искали ни се или не)-за да има добра енергийна ефективност и алтернатива на АЕЦ в България са нужни доста повече пари от 6млрд.евро

112

Анонимен

преди 13 години

shobо, енергийната ефективност е възможна на всякъде! При промишленоста тя се увеличава дори значително по бързо от домакинствата по две причини:1. През последните години фалираха доста огромни и нефефективни потребители на електроенергия като Кремиковци.2. Собствениците на фирмите които не са фалирали инвестират много в енергийна ефективност, защото са наясно, че само с намаляване на оперативните разходи (включително и за електроенергия) ще станат по ефективни!