37

Fean

преди 13 години

Ако Железни Врата се скъсат, водата ще се разлее из ниските територии на Румъния, по поречието на Дунав, срещу нашата територия. Площадката на АЕЦ Козлодуй няма да бъде залята, тъй като е на 10 метра по-високо от дигата на румънците. Трагедията ще е в човешки жертви, не в заливане на площадката на АЕЦ, за съжаление на така жадното за сензации и хляб бедно българско население...

36

pti4ka

преди 13 години

Човекът е единственото създание на тоя свят,което не се нагажда спрямо заобикалящият го свят,а нагажда природата според нуждите си!едвали това поведение може да остане безнаказано!ние сме част от природата и тя е част от нас(ЗАБРАВЯМЕ ГО ТОВА,А НЕ БИВА!)Живеем като онко клетки-всеки за себе си,а това е пагубно за самите нас и за всичко,което ни заобикаля!

35

до 23

преди 13 години

Като правиш забележка, поне и ти пиши правилно. Едно изречение с 2 грешки :)

34

Анонимен

преди 13 години

Единни стандарти за стрес тестовете за АЕЦ не са възможни А. Първанова!!!

33

Анонимен

преди 13 години

Вярвате ли че 51% от населението на България би гласувало ЗА строежа на АЕЦ Белене при евентуален референдум?ДА (+)НЕ (-)

32

Анонимен

преди 13 години

Интересно, вчера камерата снимаща датчика за радиационният фон работеше, а днес вече не работи ?orlovmost.net/livecam.php

31

Анонимен

преди 13 години

Никой не знае какво става в Фукушима, но нашите експерти вече са готови с изводите че ядрената енергетика е безопасна

30

Венелин

преди 13 години

до: Те това еТогава целият институт (Института за ядрени изследвания при БАН) беше замърсен, ама нали бяха изключили сигнализацията...

29

Анонимен

преди 13 години

Всички говорят, че в България не може да има цунами. Само че никой не показва анализа на риска при скъсване на Железни врата при Дунав.....Утре, като удари едно земетресение Железни врата и тръгне цунамито по Дунав, какво ще кажат специалистите?

28

void

преди 13 години

Всички сме наясно, че българинът се ражда с инженерно образование и поне една докторска степен; има компетентно и обективно мнение по всяка тема от забиване на пирони, през политиката в близкия изток та чак до теория на полето и ядрена енергетика. Затова да - всички тук сте прави: има опасен разлом под строящата се ядрена електроцентрала в Белене и той трябва да бъде преместен.Коментарите на 777 ми оправиха настроението :) много добре казано!

27

Анонимен

преди 13 години

Факт е че училите в москва "експерти" ни тласкат към ядрена катастрофа само и само да угодят на тяхните господари и да навредят на своя народ. Това се нарича ПРЕДАТЕЛСТВО.

26

д

преди 13 години

Не бива да се прави зрелище/говорилня от трагедията на пострадалите.777,съгласен с мнението Ви 23.Много неграмотност,жалка неграмотност...А пък тръгнало да пише!?....

25

ха ха ха

преди 13 години

щото на марулите точно пише дали са разсли край фукушима

24

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че 3-ти реактор въобще не беше овладян.Просто там проблема е от самото начало.Всички приказки, че са го овладели са лъжи.Руските сайтове отначало писаха истината.Сега и те мълчат.Дано да го овладеят или нещо от само себе си да се оправи. Дай Боже!

23

777 до 22

преди 13 години

Дали ,неграмотни хора като Вас ,могат да правят оценки на хора завършили ядрена енергетика?

22

Анонимен

преди 13 години

Погледнете Овчаров, бил е една година партиен секретар в АЕЦ Козлодуй и вече си мисли че е овладял ядрените реакции по партийна линия. Подписва договори без да ги чете и обрича България на невероятна мизерия и замърсяване с ядрени отпадъци. Да не пропускаме че Овчаров е съветски възпитаник и сътрудник на тайните служби колега на путин. Това е истината за ядрената енергетика в България - празноглави марионетки които се управляват от москва.

21

Kamen

преди 13 години

Az sam za GERBno ako dadat shans na Belene niama da im go prosta.Kato znam v balgaria kakvi sa negramotnitsi v vsiaka firma ne mi se misli za posledstviata.Pak i otkade nakade komunistite pak shtelapat pari bez da rabotat.

20

Анонимен

преди 13 години

Европейската преса твърди че АЕЦ Белене е най-рисковия проект в Европа поради разлома върху които се изгражда. Инж. Ганев твърди обратното. На кого вярвате?Инж.Ганев (+)Европейската преса (-)

19

777до 7

преди 13 години

Дали ,ако вместо инженер, пишеш -инжинер ,някой гледа сериозно на мнението ти?

18

ОБЛЪЧВАТ НИ!

преди 13 години

Днес всички са облъчени от електромагнитна радиация! gsm-клетки, антени телевизия , радио, радиостанции те са навсякъде и ни облъчват непрекъснато!Доказано е че това води до стерилност при жените и при мъжете също и до тумори!Да кажем НЕ на електромагнитната радиация! НЕ на телевизията, радиото, мобилните телефони, антените и да живеем природосъобразно!