36

Анонимен

преди 13 години

освен, че има огромен брой незаведени престъпления в мвр, дали поради нежелание на гражданите или по нежелание на служителите на мвр, като в някои случай направо откровено се гонят тъжителите или им се обяснява на дълго и нашироко "как нищо не може да стане", "а ако стане какво от това", "стойността на щетата е ниска" и др., от друга страна сепрекратяват откровенни престъпления, прехвърлят се като членове на извършеното престъпление - от грабеж става кражба и се прекратява и др., има квота на об

35

filomena grimaldi

преди 13 години

na vsqka vtora glava ot naselenieto se pada po 10 razkriti i 20 nerazkriti, 30 potanali v davnost,40 v prozes na razkritie i 50 v tekuw hod na deistvie.

34

да бе

преди 13 години

А като ги разкрият ,....до къде се стига ...пак отначало ,докато мине давноста ?

33

Анонимен

преди 13 години

А колко са нерегистрираните престъпления? МВР си спестява много от тях, като по този начин се опитва да си намали работата и да си увеличи процента на разкриваемост. А кражбите на коли не се разкриват защото разкриването им изисква работа, а МВР иска ако може да мине само с бюрократични мерки и стоене в канцелариите. Кражбите се разкриват малко повече защото полицията хваща добре известни герои и така се разкриват по няколко кражби едновремено.

32

sawall

преди 13 години

Добре, за мен 4% (да не говорим за 1%) разкрити кражби на коли са EPIC FAIL. Защо на някого би му минало изобщо през УМА да обира банки. Хора, крадете коли! Отношението риск/печалба е в пъти по-добро. Краденето на коли очевидно си е направо безопасно! Браво на полицията, браво!

31

Гацко

преди 13 години

Чудя се, дали да не се върна да живея в България !?

30

Анонимен

преди 13 години

Всичко е парлама в тая бандитска държава

29

barcelona

преди 13 години

KOGA LI SHTE DOIDE DENQT KOGATO PROKORORAT KOKINOV VECHE DA NE E MEJDU JIVITE I DA POVLECHE ZAEDNO S NEGO PREMIERAT GOSPODIN BORISOV I GOSPODIN CVETANOV?????rano ili kasno sichko se vrashta i sas sigurnost tezi trimata nqma da sa mejdu jivite:))

28

ves666

преди 13 години

razkrili edno zakrili deset opravdali vsichkite sled kato sa si platili .

27

С.М.

преди 13 години

От ГЕРБ доста време тръбяха по всички новини, че МВР работи страхотно; то не бяха акции с гръмки имена, не бяха песни на Веско Маринов... официалната статистика обаче май показва, че около нас е все същата работа. Което всъщност като цяло се забелязва и по ежедневието ни - кражбите; битовата престъпност, ето днес вече и банков обир си имаме със заложници... накъде отива тая държава, не знам...

26

АМАН БЕ

преди 13 години

ХОДИ РАЗБЕРИ КОИ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И КОИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ И КАКВА Е РАЗЛИКТА МЕЖДУ ТЯХ.

25

Анонимен

преди 13 години

държавата ни е пълен *** барабар с политиците и

24

Анонимен

преди 13 години

Тук сигурно в сметките на СДВР влизат тинейджърите, заловени с фас марихуана, пресичалите на червено, всички птп-та, нередовни пътници в градския транспорт и т.н.

23

Анонимен

преди 13 години

И всеки знае че 22 е платен драскач ама какво от това

22

Анонимен

преди 13 години

vseki znae, che tozi sait e cherven(БКП)

21

Българин

преди 13 години

Гледах как по телевизията тия *** от прокуратурата, дето оставят и най-дивите бандити на свобода, за да ни тероризират, се жалват, че им били тесни канцелариите... а аз, яко имах власт, в концлагери щях да ги натикам !!!

20

читател

преди 13 години

Лъжата е в кръвта на комунистите!!! А ГЕРБ е едното от лицата на БКП.

19

Българин

преди 13 години

А колко престъпления въобще не стигат до знанието на "органите" (разбирайте думата в който смисъл си щете), тъй като хората въобще не са потърсили полиция и съд, знаейки, че няма да получат помощ от тях !!!Истината е една - и ушеви *** и прокуратура, нищо не вършат само напразно ядат данъците ни !!! *** *** - едните гледат отстрани как *** грабят и убиват, другите оставят изверги с десетки извършени и доказани престъпления на свобода, за да вършат нови !!!

18

Анонимен

преди 13 години

Тази статистика е УЖАСНА!Толкова ниска разкриваемост едва ли има и в Сомалия....УЖАС

17

Анонимен

преди 13 години

ДО 16НЕ НЕ Е БИЛО РАЗКРИТО И НА ТЕБ АКЪЛА ТИ Е КОЛКОТО НА ГЕРБ.АКО БЕШЕ РАЗКРИТО ПРОКУРАТУРАТА НЯМАШЕ ДА ГО МОТКА С МЕСЕЦИ И НАКРАЯ ДА СЕ ПОДПИСВАМЕ, ЧЕ СМЕ УВЕДОМЕНИ, ЧЕ НЕ СЕ ДОПУСКАТ НЕЩАТА ДО ДЕЛО.А ПРЕСТЪПНИКА ИМ БЕШЕ ПОДНЕСЕН НА ТЕПСИЯ И ПАК УВИ НЕМА НИКОЙ.