11

е

преди 13 години

Мда- накрая ще умрем млади, здрави и светещи в тъмното! Абе- яж, пий и си носи новите дрехи, не прави мизерии, за да имаш по- здрав сън, другото не е важно!

10

Анонимен

преди 13 години

Никви препаратчета мрепаратчета няма да ви помогнат срещу съвременната химия... органичната БИО храна му е майката.. ама ....... къде я .. :(((

9

zk

преди 13 години

Аз съм приела вариант за мен и моето семейство. Периодично през годината приемаме Детокс и Антиокс на компания Vision и така изчистваме всички натрупани токсини в организма и същевременно подсилваме имунната система.

8

оле

преди 13 години

Растителните продукти са с толкова много токсини,че е по-добре да не се помирисват ,не да се консумират.Според мен за прочистване на организма е добре да се хапва ежедневна храна ,но в малки количества.

7

svejo

преди 13 години

хапвай те зелени салати с японска радиация :)да ви в сладко

6

Мариян Марков

преди 13 години

Аз пък си хапвам целогодишно и редовно пържоли с пелин или червено вино...! И нямам проблеми ни с кожата ни с перисталтиката ни с нещо друго! Салатите са хубаво нещо, ама шанса да са бъкани с нитрати е много голям...! Затова пий пелин, пържоли еж /яж/, и чакай да умреш! Наздраве :)

5

Анонимен

преди 13 години

защо е трябвал ода ги киснеш 1 час..не разбрах?

4

Даола

преди 13 години

Купих мандарини от женския пазар и трябваше да ги кисна 2 часа в студена вода - може да са били намазани с нещо, за по-дълго съхранение. След това установих, че са много сочни и вкусни.Марулите също трябва дълго да се мият - не зная дали продавачите, които ги пръскат с помпички, слагат нещо във водата, но когато ги мия водата дълго е лигава.Това, че у нас се произвежда пълнозърнест хляб, си е чиста лъжа. По-добре тогава да си сварим жито.

3

Анонимен

преди 13 години

ЯЖТЕ КОПРИВА КАТО ТРЪГНЕ ДЕ СЕА ОШЕ НЕМА ... МАМА Я ПРАЙ НОМЕР ЕДНО

2

галактика

преди 13 години

Най- добре е чрез народна медицина

1

Анонимен

преди 13 години

Мразя поръчкови статии , рекламиращи разни продукти!Хората ,които искат да се погрижат за здравето си нека идат на профилактичен преглед.