182

Боряна

преди 13 години

*** ???????????????

181

ii

преди 13 години

Това се прави през деня, 2010 година в ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - продаване на ДЕЦА за разплод? Робски пазар?!!?

180

Сиана

преди 13 години

Дълбоко съм възмутена от ежегодно повторящата се "новина"за пазар на който се продават хора.Как толкова години нито една институция не се заинтересува и не спря това безобразие.В страна която претендира,че е част от Европа,се продават хора,при това голяма част са деца!Явно е дошло време всички,които смятат да живеят в България да се организират на протести проти това и всички други безобразия на тази етническа група.

179

Няма име

преди 13 години

Добре бе хора ок всички говорите затова как *** били ***.Ами ок защо никой не прави нещо по вапроса ами всеки седи и пише по Форумите ?Защо не се направи нещо както се прави за абсолютно всичко както от училищата така и до бензина както вчера?Защото хората ги е страх от Ромите много говорите че ще направите едикво си обаче ви е страх.Така че явно по добре си мълчете отколото само да си търкате копчетата на клавиатурата. То с Прадня боя не става!!!

178

Деси

преди 13 години

И още нещо-това е обичай,а парите са зестра,ако младите не се харесат никой не ги бута на сила.

177

деси

преди 13 години

До 147Тез не са такива,имат си стари занаяти и традиции,не са лъжливи и крадливи.Оставете хората да си живеят като намерят за добре,може и да са много по щастливи от вас с цялата ви цивилизованост и хигиена.

176

в интерес на

преди 13 години

истината , *** на снимката е по-красива от нашата Дафинка ! Ама пък Дафинка е късметлийка ! *** ако знаеше францушки и работеше в бар в Париж , Дафинка нямаше да има този късмет,сина на Кадафи щеше да лапне ***.

175

!

преди 13 години

Красива *** на снимката!

174

Анонимен

преди 13 години

Забранява се БЪЛГАРСКИЯ обичай Тричане, щото бил жесток към кучетата, а *** обичаи да се купуват и продават ХОРА, което пък е нарушение на човешките права - това може да съществува, та дори и да се пише за него... Вместо МВР да блее и да търси как да си спаси *** от уличните безредици, няма да е зле да наблюдава ОТБЛИЗО споменатия събор и да започне да арестува наред. Ама едва ли, после кой ще гласува срещу две кебапчета.

173

до 174

преди 13 години

Болен!И какво, като тръгнеш да колиш и бесиш *** по човек от тях ли ставаш?Те че са зле, зле са, ама и много българи не им отстъпват! По простотия и агресия!

172

Анонимен

преди 13 години

ЕЕЕЕЕ какви са тия новини бе?174 много сте прав!

171

Българин

преди 13 години

Нека припомним какво още правят *** като част от тяхната "етническа самобитност":- Отказват да работят;- Отказват да учат;- Отказват да спазват елементарна телесна чистоплътност;- Живеят от грабежи и измами;- Убиват хора, често с неописуемо зверство, често хора, които са им сторили добро, например са ги нахранили;- Отказват да станат част от човешкото общество, да допринасят за благоденствието му и да спазват законите му... но безотказно ползват всичките му блага в огромни размери.Затова е крайно време и ние да се върнем към поведението, типично за Българската, а и за ЕВРОПЕЙСКАТА културна самобитност, която се изразява в:- терор и гонения срещу ***, в отговор на всяко тяхно безчинство;- лишаване на *** от граждански и човешки права - изверги които се държат като зверове, не могат да бъдат третирани като хора;- декриминализиране на унищожаването на ***, при нужда обявяване на парични награди за *** глава;- масова кастрация на ***;- лишаване на *** от други възможности за издръжка и оцеляване, освен най-черен, често каторжен труд.Всички тези мерки грещу гъгнивата кафява зараза, са прилагани с успех в ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА. Крайно време е да се върнем към тях, защото друга управия няма - последните десетилетия на толерастия доказаха категорически, че от *** човек не става, че да се държиш добре с ***, значи да си търсиш белята.

170

Българин

преди 13 години

171 - *** не са хора и сами го доказват продавайки *** си.Не можеш да смяташ за човешко същество някой, който прадава дъщеря си така, все едно продава крава или коза.За гея уорлик, дето се изживява като губернатор си прав, щом той твърди, че *** са хора, би трябвало да е възмутен от този "обичай", а аз съм възмутен само от това, че "крайно бедни" ***, неработили НИКОГА имат по 20 000 за купуване на самка и 20 000 за сватба, това са пари от измами, грабежи и контрабанда.

169

Анонимен

преди 13 години

Незаконен пазар за ***! Имат ли разрешително от ДВСК???

168

!?!?!

преди 13 години

Къде е Агенцията за закрила на детето? Къде е държавата? Къде е негово ПРЪЦвъзходителство Джеймс Уорлик - на Цецо о Боко левия т*шак, или обратно - все едно!Тия "булки" са ве МАЛОЛЕТНИ бееееееей, тиквеници! освен това - на тоя пазар се продават хора! Как сти тоз въпрос в УСА-то, бе г-н Уорлик, а? Кажи си сега честно - толеантни ли сме към ***, или не?А наш Боко за триччане на кучетата се изказва! Пу!

167

Анонимен

преди 13 години

абе,на тия миришат ли им катеричките.20 бона нещо.....

166

Дончо

преди 13 години

Що не взема да си продам жената.20 бона добре ще ми дойдат.Тя и без това си има една боя по рождение,може да мине за ***.Пък аз ще си взема друга.После и нея и ухааа,може и милионер да стана.

165

Асанчо

преди 13 години

А проба на място за 2 лева на примоция може ли ? :)

164

ганчо

преди 13 години

за една миризлива гадна *** 20 бона!!!!тея луди ли са,*** прости

163

така, така

преди 13 години

Буквално се пазарува, при, този вид обичаи. От 3- 5- 10 ромки си избираш на пазара жената, като даваш въпросните 20 000 хил. вече с чеиз, без него и подобни. Това с обувките и подобни са друг вид традиции в различни краища на страната. Някъде се разхождат сватбарите, като "мечка на синджир", това е друг вид обичай. Друг вид обичай е да вземеш нещо назаем и нещо твое. Но, тук се говори за съвсем различни видове обичаи. За крадене и пазаруване! Което е префразирано, като вид обичай.