43

Магунски

преди 13 години

Абе нали беше най-мирното село с *** в България?! Кмета на това село не беше ли канен многократно в БТВ на мохабет с Ани Цолова да се хвали с овладяното положение? Запомнил съм го, защото се правеше на Рамбо и все повтаряше ни в клин, ни в ръкав, че "кучето скачало според тоягата"...ми много ниско им е турил тоягата на ***, щом са наскачали в купом да се стрелят с незаконно притежавано оръжие. Ама така става, когато сам война е войн и не иска да споделя славата с никой - губи респект.

42

Анонимен

преди 13 години

tva e na6ta ciganiq dolni mrusni *** poludqha ve4e mai i 6te zemata da se ebat edin po edin ama sega ako umre muja neznam kvo 6te stane sigorna sam 4e 6te stane voina za6toto i az sam v bukovlak iaz jiveeq v bukovlak ama mrazq vsi4ki *** za6toto sa merezlivi mrusni i taka na tatuk i se pravqt na interesni i pak ubivat nqma koi da ubie tqh

41

Анонимен

преди 13 години

виновна е полицията в ловеч и троян, която си затваря очите за *** от буковлак, които в пазарните дни(сряда и четвъртък), продават промишлени количества насипен тютюн и цигари, и тровят народа.Вече се носят слухове ,че корупцията е и в ръководните органи.

40

lilly alex

преди 13 години

pravili sa mi i na men mnogo beli u doma. kola, kokowki, kozi i samata kawa napadali no ne moga da kaza 4e vsi4ki sa edin dol drenki.nqkoi ot tqh sami sa poso4vali katilite pomezdu im i sa proqvqvali netarpimost kam tqh.

39

Анонимен

преди 13 години

Цунам Цунамов да се вгледа в избирателите си и да си наеме преводачи от *** на български да разбере че организираниа *** Октопод е нисто пред Сепиата-*** която отстъпва на Ромският Кашалот, оня дето с едно отваряне на устата може да глътне вода за 500 000жева, тока за 3 милина лева, и да окраде ***, стока и имот на селяните за милярд лева.А вече ходят и въоражени. Гърмят се с модерно оръжие . да треснеш цели 10 магала с 3-4 рани не мойе да се направи от една ловна пушка. Или ловните пушки са били трицевки и са пукали в едно или стрелците са гърмяли с автомати. А посл;е на некакъв покрив били намерили некакво джепане.Цунам Цунамов подкрепя с действията си разрастването, усъвършенстването и активирането на *** октопод.Де са арестите в тв за стрелците, де са СРСетата на стрелците, простреляните и свидетелите?а се гаври с лекарите от Горна Оряховица. Милиционерите винаги са изпитвали мозъчна оргазъм след мастурбация пред образовани хора, а в същото врема винаги са си драли ташаците пред *** с една ръка а в другата дърйащи цигара-както е и показано на снимката от поста за ранените ***.

38

цар'ин

преди 13 години

Има решение на проблемациите с ***,казва се - ***.Да,точно така:напалмът,който е изпробвано средство от братсият нам американски народ във Виетнам.При това доста успешно...!И е неосъден акт на изтребване,а е на чужда територия.Какви парадокси само,нали...?1А ние тика - с една каруца *** не можем се оправи?! Успех в тая перспектива.

37

Оле затвори очички

преди 13 години

1Не знаеш ли универсалния разрешител на проблеми от този вид - Калашников!

36

ВМРО

преди 13 години

Единствената партия с програма за решаване на *** проблем

35

Nasko

преди 13 години

*** сами подсказват, как да се справи държавата с тях, оставете ги бе, не пръскайте парите ни за тази ***!!Превърнаха раждането на деца в професия а ние всички ги издържаме е...ДОКОГА?Като родят две деца и да им режат тръбите, иначе ще станем Китайци!!!

34

ne e streliano s lov

преди 13 години

Uraaa, Elektoratyt na Tikvata , Pipona i Kratunite zapo4na da glasuva. Dvete familii sa se skarali koj ot dvamata Boiko i Ceco e po-golem *** i za kogo da glasuvat!

33

Анонимен

преди 13 години

"В четвъртък в 17,27 часа в полицията е получен сигнал за масово сбиване в плевенското село Буковлък. "Кой ли е бил тоя *** ***, който се е обадил. Трябвало е да ги оставят да се редуцират с естествен подбор...

32

Стоянова

преди 13 години

Гнусните *** станаха големи герои щото са покровителствани от парвителството. Вдигнете още цигарите, че на миризливия *** да му върви търговията и да се отчита на...кого ли? Така данъци от продажба на тютюневи изделия ще има в нечии джобове, а пари за нищо няма да има. В Плевен става нетърпимо и по центъра само ***. Преди време убиха и човек, а още не ги съдят? В съда в плевен българите ги кормят направо, а на *** освен пробация друга присъда е забранена явно...СРАМ И КОРУПЦИЯ

31

Пеев

преди 13 години

На 9 март меката на джебчийте Игнатиево стана град!Българи събудете се стига сте чукали по клавиатурите!Допуснахме *** по центровете на градовете ни,в болниците,по пазарите и гарите!Крадат и убиват вашите стари родители,изнасилват вашите дъщери!Онзи ден получиха град,утре ще получат и държавата!

30

Анонимен

преди 13 години

защо пак не им се изписват имената на ромите

29

ELI

преди 13 години

epa, koi...

28

Анонимен

преди 13 години

лекарските грешки са само за сметка на българите, а *** винаги ги изписват от болницата живи и здрави! Доста странно??????

27

ДО 23 ТИ !!!

преди 13 години

прав си -търпението на нармалните хора се изчерпа ...!!!В най-скоро време *** -ЩЕ ИМАТ ПРОБЛЕМ С НОРМАЛНИТЕ ХОРА ...и то какъв... !!!

26

pepi

преди 13 години

а така избиваите се повече и повече долна *** ***,да се отарвем наи после от вас *** *** миризливи ***

25

петър петров

преди 13 години

това е братя българи цялата държава работи за тези *** начело с правителството ...съюзници така наречените националисти....и те забравиха обещанията си и си броят парите а народа да мре...това е тяхната позиция ....дано бог дани опази от тази *** напас....

24

СССРейчо

преди 13 години

ГЕРБавата мафия и мутрата Бойко Борисов се грижат само за собствените си мафиоти, тези от ДПС и ***.... Ние, Българите, може само да бъдем лъгани и скубани, нали Мутро- БОЙКО ???