27

Анонимен

преди 13 години

A NA BAS CHE SINDIKATITE STE IZLAZAT STACHKUVASTITE

26

до 25

преди 13 години

ти изобщо в час ли си за какво става въпрос

25

Анонимен

преди 13 години

Искам да питам кога синдикатите ще протестрат че ромите не си плащат тока а българите го плащат.

24

до НИНА

преди 13 години

уважаема ако не знаеш...не си виновна,но от всеки кондуктор /независимо по-коя линия се движи/се искат ''отчетпод'' масата от 50 лв.за кондуктор

23

Shark

преди 13 години

Ако си до 35 -40 макс. става. След това не, каквото и да преквалифицираш след 40г никой не те иска на работа. Това е истината, и това също е жалко. Изобщо България е една жалка картинта. А може да бъде рай, но някой не иска.

22

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ ПОЗИЦИИТЕ ИМ СЕ СБЛИЖИЛИ,КНСБ И ПОДКРЕПА ОБСЛУЖВАТ МАФИЯТА ПАК СА ИЗЛЪГАЛИ НЕЩО ХОРАТА.

21

Лаик

преди 13 години

Уважаеми Шарк, аз също плаках когато загробрава предприятието в което работех, цялото ми семейство работеше там, отговаряха ми "преквалифицирай се"! Е аз се преквалифицирах т.е. смених си работата след дълга лична агония, сега мога да дам същия съвет на хората- преквалифицирайте се! Жалко е че става така, но това е положението...

20

Нина

преди 13 години

Към 15,Ало, 15? Отиди на лекар и се прИгледай, може и да ти няма нищо...Кондукторите ли ти са виновни, те ли управляват железниците? Защо не ги наказват началниците им????????? Ами много е просто, защото началниците има са в пъти ПО-ГОЛЕМИ РАЗБОЙНИЦИ! Техните кражби са в милиони, а ти си се загледал в трохите?

19

умини

преди 13 години

Пътувах в Австрия с влак..........много модерен,няма чукане нема лопане,само едни леко съскане,и съм заспал събудих се на 150 км от моята спирка...:))) акондуктора ми се смее ,човекът не ме глоби нито ми иска да доплащам билета,обясни ми с усмивка къде да сляза за да хвана другия влак до моята спирка.

18

Shark

преди 13 години

Да стачкуват, прави са! Току що по НОВА дадоха репортаж на едно семейство, в което и тримата, майка, баща и сина работят в БДЖ. Човека плачеше, заради положението, в което е. Ще стачкуват. Прави са. Мамка им *** ненаядоха се това правителство.

17

Нина

преди 13 години

Жалкото е, че преговори се водят от "измислените" синдикалисти. Добре знаем, че в последните 15 години НЯМА НЕ ПРЕЦАКАНА СТАЧКА по тяхна вина - на синдикатите! Така ще стане и сега... Това не са синдикати, а *** на управляващите. Те не водят преговори, а правят пазарлъци... но в полза на работодателите и лично за себе си, не за работниците, нито за народа!

16

евлоги

преди 13 години

подкрепям работниците в бдж но стачката им няма да успее защото и двата синдиката ще ги предадат и ще полегнат на правителството.отвратен съм от ръководствата на подкрепа и кнсб.те са проститутките на герб

15

до БЖД търтеите

преди 13 години

Koгато обирахте парите на *** на ръка във влаковете не ривахте,...не се наядохте! Марш на борсата!

14

Нина

преди 13 години

Ако господата журналисти, проверят в управлението на БДЖ служителите и ИМАТ СМЕЛОСТ да попитат персонално кой какво работи там и за какво отговаря ГОЛЯМ СМЯХ ЩЕ ПАДНЕ!!! Но ще се разбере от извора и самата истина, а именно - защо железниците ни са на този ХАЛ!!!

13

Смехурко

преди 13 години

Да се съкращава наред, калпави влакове, калпава структура- като не бачка шут в г...за

12

BIG AL

преди 13 години

Алооооооо, прокурорчетата, КЪДЕ са МИЛИОНИТЕ платени на онова ***-моловчето за строшените и бракувани вагони , доставени от онзи дингил-транспортният министър на Трой коалицията ??И ТОВА ли дело потъна , ШУТЕ ВЕЛЧЕВ ???????

11

Нина

преди 13 години

По време на управлението на "триглавата ламя" на квотен принцип 3:5:8, по всички министерства и управления на компании се назначиха безхаберници, които много трудно ще се "извадят" от там, колкото и да ни се иска на нас, пишещите тук! Това са не само безхаберници, но алчни и жадни за власт и пари хора, които не само не разбират от нищо, но и не знаят защо са там.

10

Нина

преди 13 години

БДЖ се управлява от ДВА ПЪТИ повече началници, отколкото работници! То не са пиари, то не са секретарки, говорители ... Представете си само - тридесет началника на осем спални вагона... ЦИФРОМ И СЛОВОМ - ОСЕМ СПАЛНИ ВАГОНА!?!? Какво е това - квалитетно управление или управление, което води железниците до фалит?Защо ще се съкращават чистачките и работниците? За да пътуваме в конюшни, или... И какви са техните заплати в сравнение с тези на началниците им? И то какви началници?!?! И колко...

9

Нина

преди 13 години

БДЖ- съвременен превод: Боже, Докарай ме Жив !!!А колко е простичко това да се случи: ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БДЖ:ДАМИ И ГОСПОДА - НЕ ПИПАЙТЕ РАБОТНИЦИТЕ - ТЕ СА СИГУРНОСТТА НА КОМПАНИЯТА!Просто съкратете управляващите тази компания, които умишлено я водят до фалит... Ние сме държавата, в която 2/3 от всяка компания /предприятие/ са управляващи - безхаберни в повечето случаи чиновници, които с некомпетентността си "прецакват" компанията /предприятието/!

8

Анонимен

преди 13 години

В демократичните държави хората стачкуват когато нещата се влошават.С какво се влошиха нещата при железничарите.С нищо.За какво да стачкуват.Хората им е ясно ,че който се бори срещу властта се бори за власт.И пак ще бъдат използвани и изоставени в своята мизерия.