103

крумовградчанин

преди 13 години

този подлезурко да си дойде в нашия край да си пасе кравите на баира за да не вдига кръвното.да си посади 3 дка тютюн и да го питаме накрая дали ще има средства за лекарствата които ще му изпишат за високото му кръвно.не ги е срам-министри.

102

Анонимен

преди 13 години

Колко ниско паднаха бившите управляващи???? Тия, ако не бутнат правителството ще стигнат до кофите за ***, но *** при *** отива.

101

Чукча

преди 13 години

шоз на снимката прилича на изпечен педофил,изхибицеонист,зоофил и т.н. с две думи мазен фес.

100

ves666

преди 13 години

kak niama da digne kravno fesa kato ochi palni race prazni ,shte si plati i shte si izleze

99

Анонимен

преди 13 години

Поредния с високо кръвно!Болна нация сме си това е !Как пък един здрав не хванаха?

98

az

преди 13 години

наскоро четох интервю с него във вестник -абсолютен ***, тарикат, хитрец. две искрени думи не върза в изречение, без да го усуква

97

Анонимен

преди 13 години

Станишев, къде си? Защо не коментираш?

96

Анонимен

преди 13 години

Ако Чаушев се измъкне от правосъдието, което е 99% сигурно, да вземем всички вкупом да напуснем страната. Нека останат само такива като него и да си се крадат взаимно. Да плеснем с ръце, да се прегърнем и да кажем: Сбогом! Другаде, дори и да мизерстваме, няма поне да ни е яд, че е нашата родина.

95

BOSS

преди 13 години

Така е ! Като им резна бат' Бойко големите далавери, останаха дребните.Дерзайте другари-господа.Срамен труд няма.Накрая може да видим министър да рови в кофите.

94

ессо

преди 13 години

ИМА ЛИ ДЪРЖАВА БРАТЯ БЪЛГАРИ!? НЕ ДЪРЖАВА НЯМА ...МАФИЯТА СИ Е НАПРАВИЛА ТЕРИТОРИЯ ДА НИ КРАДЕ И ЛЪЖЕ...БОРИСОВ Е ПОРЕДНАТА КУКЛА НА ДС

93

Преход

преди 13 години

Сега вече ОФИЦИАЛНО чуждите политици ще гледат на нашите като най-обикновени крадци на коли! Всички знаехме че тройната коалиция са крадци но съм сигурен че никой не е и предполагал че дори на толкова дребно ниво лапат! Тоя е бил зам министър 4години и се е полакомил за 25 000 евро.....или е верно че в ДПС имат проблем с хазарта и губят яко парите на рулетка или и тех ги гони кризата! Или пък положението в опозиция и в предизборна година всеки лев е важен независимо от каква дейност! Но кой да предположи че ще се занимавагт дорис КРАДЕНЕ НА КОЛИ? Хайде признайте че това не го очаквахте. Къде е сега ГОЦЕ? ЗАЩО МЪЛЧИ? ПОЗОР и за Станишев да ти хванат зам министър в схема за крадене на коли....представяте ли си как ще изглеждат тия хора пред чуждите посланици и политици??? А Гоце от Австрия да обяснява да не се крие той даде мандата на Чаушев! Сега освен Уорлик да взема визата на запалката трябва да вземе и на останалите от тройната коалициа! Като започне с човека който дирижираше прехода у нас - Георги Първанов! "Много неща съм видял, но никога не съм очаквал, че висш служител на държавната администрация и бивш заместник-министър в две министерства, ще бъде разкрит и задържан в схема за получаване на откуп за краден автомобил", коментира Цветанов пред "Фокус".

92

BOSS

преди 13 години

Я! Гарван гарвану око да вади - чудо...Турчин да ограби турчин! Бре! Затова значи турците наричат нашите мюсюлмани "***, приели исляма" - имат си причинииии...Феима са е усрал както Батето навремето - за същата смешна сума...мизерници!

91

Анонимен

преди 13 години

Да бе на Трактора нали щяха да правят спешни,животоспасяващи и неотложни операции,направиха ли ги!Или той само с интриги и жалки обвинения,флашки имоти,доходи и прочие туй,онуй,колкото да ни отведе вниманието от посока на бандитизма му......

90

... до 75

преди 13 години

Този си е клептоман по принцип. Краде и вратовръзки от магазини и от където каквото му падне. Абсолютен ***. Не си плаща сметки по заведенията. ***!

89

прост селянин

преди 13 години

Ето от къде се финансират господа политиците ни: канали за производство и продажба на дрога, крадени коли; монопол на основните стоки и тям подобни благинки.Да живее демокрацията!А ние на село ядем доматите с колците.

88

ГОВОРИТ МОСКВА

преди 13 години

Добре де, как става така, че бивше мръсно ДС ченге, ще бъде посредник с престъпниците. Ами то е ясно, че престъпността е придатък на ДС разбойниците. Разстрелять, немедлено!

87

Докторчето

преди 13 години

ДС трябва да бъде изтребена физически до 9-то коляно - иначе няма управия.

86

Завалията

преди 13 години

започна се...................някой помни ли колко операция щяха да правят на трактора ?

85

Анонимен

преди 13 години

сега ли вдигна кръвно акато крадеше тогава сигорно е падало

84

Анонимен

преди 13 години

"Агент на ДС е бил и Петър Юриев Чаушев /Феим Юсеинов Чаушев/. Бившият зам.-външен министър е работил в КДС под псевдонима Бисер."Във всички подобни случаи, всички следи водят към Държавна сигурност... това е змията, чиято глава трябва да бъде стъпкана, и затова *** реват толкова против полиция и правителство...