17

Ian Smith

преди 13 години

До 4 от do 3Ма ти си адски *** бе. Самолетите не летят с петрол, трябва гориво каквото в Либия не призвеждат - внасят го отвън.

16

давай напред

преди 13 години

Кадафи ти си , давай напред без да се спираш пред нищо . Всички видяхме какви Революционери и Реформатори , Демократи са се опълчили срещу тебе , та това са чисти бандити , мародери , убийци , наркомани и всевъзможна ислямска *** която досега ти хранеше и издържаше без да работят - това се казва '' Храни куче да те лае '' Давай сечи и режи наред без да спираш , никой не ги съжалява и никой няма да пролее и сълза за тези *** и ***

15

марокански виц

преди 13 години

В Мароко излезнал закон, всяко семейство с 10 деца получава 10 000$ еднократноЕдно семейство имало 9 и жената помолила съпруга си да направят още едно за да могат да вземат парите, но той я успокоил, че няма нужда да чакат 9 месеца. Признал че има дете от любовницата и отишал да го доведе в къщи за да станат 10 децаКогато се върнал с детето от любовницата, в къщата му нямало нито едно от децата им.- Къде са децата ни ? - попитал той- Дойдоха бащите им и си ги взеха. - отговорила тя

14

юнака

преди 13 години

Давай Кадафи трепи тия мижутурки,скоро и Бенгази ще си го върнеш.Пленените бунтовници директно на въжете да увисват.

13

gedjsqa

преди 13 години

"Ще има ислямски джихад под носа ви, в Средиземноморието", заяви той. "Хората на Бин Ладен ще дойдат и ще почнат да искат откупи. Ще се върнем във времето на Червената брада (Червената брада е османски корсар и по-късно бей на Алжир и бейлербей на Западното Средиземноморие, живял през 15 и 16 век), на пиратите, на османците, които искаха откупи за корабите", предупреди Кадафи. Той добави, че неговото правителство "се справя добре", въпреки въоръжената борба с опозицията и предупреди, че ако бъде свален от власт, бреговете на Европа ще бъдат залети от имигранти.

12

skdjh

преди 13 години

Не вярвайте на това, което пишат от запад. Истината е друга.

11

clonezepam

преди 13 години

За едни бандити и мародери, за други бунтовници. Нежните революции водят до нежно втъкване впоследствие

10

btv

преди 13 години

гледахте ли интервюто по бтв с българския инженер върнал се от триполи? тези "бунтовници" са си чисти бандити! Значи човека разказва, че по път за Бенгази ги нападат мародери, от които успяват да избягат и в Бенгари едно семейство ги скрива в къщата си. На сутринта пристигат бунтовниците с един от ръководителите на бунта в Бенгази и той казал на собствениците на къщата, че трябва да изчезват от там защото там ще вижеят други хора... Това на какво ви прилича?

9

iliqpi7

преди 13 години

ДО 7.Ти си дрогиран ,но и с отвратително замъглен поглед върху реалните неща

8

До DN

преди 13 години

Казвай къде страхливецо унизен,или ще продължиш още повече да се излагаш тук и всички да те съжаляват .........

7

DN.

преди 13 години

CHETETE ZAPADNATA PRESA -- KADAFI NASTAPVA I NE SE MOLI NA NIKOGO. A OT USA NIKOI DOBRO NE E VIDAL.

6

Иван

преди 13 години

АААААААААААА ТАКА ЛИ СТАНА А ????????? КАДАФИ ВЕЧЕ СЕ МОЛИ ЗА ПОМОЩ ОТ ЗАПАДА,ВЕЧЕ ИМ СЕ ПРАВИ НА 1-ВИ ПРИЯТЕЛ,БИЛ ИМ СЪТРУДНИЧЕЛ ВЯРНО,КАТО РОБ ААААААААА . ОПРЯ МУ ДЕБЕЛИЯ И ВЕЧЕ МОЛИ И ПИТА ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ ПОМАГАЛ.

5

DN.

преди 13 години

USA ISKAT PETROLA NA LIBIA. KADAFI IM PRECHI. BUNTOVNIZITE SA DROGIRANA PAPLACH.

4

Интервю на Кадафи

преди 13 години

ръководителя на Либийската революция Полковник Муамар Кадафи в прочувствно интервю поиска помощ от Запада в тежката кървава битка срещу въстанниците...Ето част от интервюто което даде с просълзени очи......"Нашите служби за сигурност ви сътрудничат. Ние ви помогнахме много през последните няколко години. Защо сега, когато водим борба срещу тероризма вътре в Либия, никой не ни помага?!", запита Кадафи. Кадафи, който разговаря с журналистите от резиденцията си в Триполи, предупреди, че ако въстанието срещу неговото управление в Либия, вдъхновено от успешните революции в Тунис и Египет, успее, Северна Африка ще бъде обхваната от ислямска свещена война."Ще има ислямски джихад под носа ви, в Средиземноморието", заяви той. "Хората на Бин Ладен ще дойдат и ще почнат да искат откупи. Ще се върнем във времето на Червената брада (Червената брада е османски корсар и по-късно бей на Алжир и бейлербей на Западното Средиземноморие, живял през 15 и 16 век), на пиратите, на османците, които искаха откупи за корабите", предупреди Кадафи. Той добави, че неговото правителство "се справя добре", въпреки въоръжената борба с опозицията и предупреди, че ако бъде свален от власт, бреговете на Европа ще бъдат залети от имигранти.

3

Ian Smith

преди 13 години

Горивото и боеприпасите за самолетите скоро ще свършат и тогава жална му майка на Кадафи.

2

Анонимен

преди 13 години

Запада предпочита Кадафи пред неясното бъдеще, за капак и евреите го предпочитат, защото не е враг на Израел...Остава да се разбере какво ще стане с лозунга:"Демокрация, човешки права..."...тра-ла-ла-лала...

1

Анонимен

преди 13 години

Историята с Югославия се повтаря, но този път изходът е по-непредвидим