14

ves666

преди 13 години

shtom si e platil kadeto triabva choveka koi shte go sadi .

13

Mery

преди 13 години

Преди 2 дни съдийките от СГС и САС В.Магдалинчева и Л.Паунова станаха "Юрист на годината ", затова че "не се подали на публичен натиск" и оправдаха съответно Маргените и хода на делото Наглите - очевидно и тях ще оправдаят. Забравиха да споменат, че В.М. освободи от ареста Трактора, което си е чист "граждански подвиг"?! В Европа e естествено да има осъдителни присъди за престъпници , а в БГ смятат за подвиг освобождаването им! Та това оневиняване съдиите го правят вече над 20 години! Кога най-после ще се смята за граждански подвиг вкарването на к престъпниците в затвора, защото следователи,прокурори и съдии за това са назначени, а не да летят в облаците и на практика да не вършат нищо, скривайки се зад благовидния довод - "гражданска доблест"! Ами тогава да си изберем мешере за съд - действа бързо, всички изпълняват решенията му и няма съмнения за рушвети на съдии . Присъдите се произнасят на 2-3-ия ден, не след 4-5 години и не се отменят на следващите 2 инстанции!

12

Gabi

преди 13 години

Господа от ВСС, че с такива като вас съдебната власт няма да се реформира, е повече от ясно - не може "правителството" на съдебната система да бъде определено на политически принцип: толкова юристи от БСП, толкова магистрати от НДСВ и толкова - оТ ДПС.Все едно да правиш "дървено желязо". Ясно е,че без изборност на магистрати на всички инстанции няма да мине! Но си оправете лицето на съдебната система - СГС и САС, които вече 13 години една осъдителна присъда не са издали. "Лицето" на вашата власт си оправете, лицетооо!Че вече не се говори за тези съдилища с необходимото уважение, а с насмешка, та дори с подигравка - станали Държавен колеж за благородни девици!

11

EMIGRANT

преди 13 години

ZA koko6ka nqma PRO6KA za MILIONI nqma ZAKONI[v BG s1da taka se procedira]BOG da PAZI BULGARIA

10

ALO

преди 13 години

e nishto novo pod slanceto sas tazi prekrasna sadebna sistema moje da se naloji i da my platim kompensacii na tozi kradliv cherven boklyk do koga shte chakame nashite sadii da sa adekvatni na evropeiskite,mai niama da e v blizkite 50god

9

Анонимен

преди 13 години

Може продажния български съд да не осъди този *** и крадец, но Бог ще го накаже, както наказа Симо крадеца, като направи сина му на зеленчук, а дъщеря му на самотна ***.

8

djon

преди 13 години

Шенген през крив макарон-с тази съдебна система толкова

7

DO2

преди 13 години

STE VIDIS CHE SA CHERVENI *** I NISTO NIAMA DA SVARSAT

6

boiko

преди 13 години

Цонката беше най добрия военен министър. Да е жив ,здрав и следващия мандат пак да е министър на МО.

5

НИКТО

преди 13 години

При Цонката всичко е на шест - човека отдавна си е платил и на съдии и на когото требе. Сега като му минат делцата почва да си харчи откраднатото, оле!

4

мда,

преди 13 години

много старание падна да се докажат налудничавите идеи на властимащите в момента, но явно няма с какво, остават едни голи приказки, нищо друговиж с имотите на Цветанов нещата стоят съвсем по-ясно, доказани с проверка неясни приходи, доказани с проверка съмнителни транзакции между семейните сметки, само че няма вина ?!?!? е кво да си помисли човек, освен, че правителството поощрява кражбите и лъжите

3

Анонимен

преди 13 години

как ще го усъдят човека той дане нее кокошкар

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Този човек много е...цуцал от армията и военният съд едва ли ще го оневини;това не са...пикливите цивилни съдии.

1

Анонимен

преди 13 години

Военният съд трябва да издава само една присъда - смърт чрез разстрел...