62

бензинджия

преди 13 години

Започва голямото пазарене за либийския нефт, кой колко и по "демократично" да докопа от наследството на Кадафи.

61

Анонимен

преди 13 години

изкарайте Сталин от нафталина, да видим "кон боб яде ли"

60

evo72

преди 13 години

някой има нещо против Русия ли ????

59

Наглост

преди 13 години

употребата на военна сила срещу своя народ е неприемливо-заявяват от Кремъл-визирайки Кадафи. Кой дава акъл-тия дето водиха война с чеченците и изтрепаха половината Кавказ.

58

vitalius

преди 13 години

До 58Като си българин научи се да четш български, и ми посочи къде и кога съм защитавал съветите.

57

българин

преди 13 години

Гледам, по-долу пак двама червени хомосексуалисти ни убеждават, колко велика и добра е "Русия"та им. Единият - Анонимен, вече няколко дни се насира по форумите да славослови "Русия", другият -vitalius, вероятно още с фуражка на тиквата, изглежда съвсем семпъл. Но и двамата грухтят и *** в защита на съветите, без да виждат очевидното, илюстрация на което е падането на Кадафи - няма как зле организираната и технологично изостанала "постсъветска" империя да се състезава със САЩ.

56

Анонимен

преди 13 години

Добре,че са нашите русофоби да ни кажат какво ще стане с Русия. Тези, които побързаха да я отпишат, не виждат по-далече от носа си.Най-голямата държава в света все още е сила, с която трябва да се съобразяват. А когато са заложени интересите на държавата, няма приятели и неприятели. Само интереси.

55

bg

преди 13 години

Abee,toja vitalius golem profesor be.

54

bon4o

преди 13 години

7 baxa darjavite sas darjavni centralni banki irak i avganistan stanaxa 4asni ostavat libia iran severna korea kuba i sudan xoroto varvi po plana dokato vsi4ki nacii budat zarobeni ot evreiskite gospodari kakto e pisano dokato padnat vsi4ki v krakata im kenedi se e opital ne e uspal da napravi darjavnia rezerv darjaven a pak monsanto pak ot texnia klon dobre sa spravia sas bulgarskoto zemedelie selta e da ima samo xibridni semena i togava shte bade losa tragedia

53

Анонимен

преди 13 години

Медведев е май новият Горбачов, виждам на къде отива, за което не се учудвам предвид произхода му и на съпругата му

52

vitalius

преди 13 години

До 19"Сега погледнете ужаса в очите на американските войничета които умират в Афганистан. Филмът се казва "Restrepo"."Рестрепо съм го гледал, ама ужаса за който говориш не го видях. За сметка на това видях това което виждам по новините - че за всеки убит американец талибаните губят поне 20 човека.9-та рота също е добър филм.

51

vitalius

преди 13 години

Общо вбзето на руснаците в Афганистан им беше същото като на американците във Виетнам. Нямаха нити една загуба в открит бой, имаха чат пат загуби от засади и мини, и накрая се изтеглиха без да са разгромени, но и без да могат да спечелят.Тогава обаче руснаците се биеха и срещу талибаните и срещу афганците.Днес е различно. Съпротива има само в изолирани райони близо до пакистанската граница, а повечето афганци не подкрепят талибаните.

50

vitalius

преди 13 години

До 16."Един батальон на ГРУ и всичко ще си дойде на място. В Афганистан също могат да го на направят, но сега само гледат сеир."Хахахаха. Пич не знам ти на коя планета живееш ама тука на земята руснаците беха в Афганистан пробваха се ама леко се усраха.

49

vitalius

преди 13 години

"Едва ли допотопните балистични руски ракети са достатъчно препятствие и ще бъдат все по-малко ефективни пред технологичното превъзходство на Китай!"Нямаш представа руснаците какви ракети имат.

48

vitalius

преди 13 години

"KADAFI VLADEE POLOJENIETO I WTE SMACHKA AMERIKANSKITE GNIDI."Колкото и Сдам ги смачка нали?

47

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали обръщате внимание, на периодично пусканите от DNES.BG тенденциозни "новнини", насочени срещу Русия. Явно някой добре си е палтил или е сложил "точния" човек на точното място. Преди да приемате дадена новина за чиста монета, първо се уверете дали е истина и дали не е изкривена.

46

до 45

преди 13 години

ама че *** българин . *** и кух ! имат всичко ли ... технологиите толкова бързо се развиват че хич няма да се осетиш как си изостанал с години назад . Китай имат всичко, което имат руснаците, защото самите руснаци им дават технологии в стремежа си да ги умилостивят.Ти си сбъркал държавата ! ако си българин и обичаш да се гъзуриш ... това е нещо естественно за теб !

45

Kирил Петров

преди 13 години

Тази статия е абсолютна пропаганда.Подхода е много левашки,не професионален.

44

Анонимен

преди 13 години

Китай имат всичко, което имат руснаците, защото самите руснаци им дават технологии в стремежа си да ги умилостивят.

43

йес сър!

преди 13 години

Щом и рашъните го казват,значи е правда.Полковника е фира. Дано само не направи още много зулуми.