56

къшшшшшшшшшш

преди 13 години

Калъфа е смирения *** и *** на агента гоце...Аре у лево..Не ме интересува абвъто ви и всичко свързанО с престъпната ви столетница..

55

Анонимен

преди 13 години

Калфа и акъл взел да ръси.

54

rumen221

преди 13 години

Приятели, Така и не разбрахме - ОТКЪДЕ ЧЕСТНИЯТ КОМУНИСТ ПЪРВАНОВ ИМА ПАРИ ЗА ПАРТИЯ...???Виждам, че всички се обединихме около това...: Със стари фльорци, нов бардак не ставаи "Името на Президентската партия е "етикета" и, и като такъв, той трябва да отговаря на формата и съдържанието...Формата, която ни бе представена, чрез имената на активистите, показва, че са включени доскорошни активисти-динозаври с незаконни багатства, от целия политически спектър... или по-точно от сивия олигархичен спектър, на всички партии от 20 години насам- Първото което ми идва на ум е, че партията трябваше да се казва...:"БЪЛГАРСКИ ТЮРЛЮГЮВЕЧ"- Обаче абревиатурата е друга..., затова имайки в предвид съдържанието (качествата) на активистите, целите им (продължаващи грабежи и пълна дясна безалтернативност) и формата на Президентското умотворение (мафиотска структура с партийна регистрация) отких..., че точния прочит на абревиатурата е...:"АЛЧНИ БЕЗСКРУПОЛНИ ВАМПИРИ"- Криха се по дупките, от зъбите им тече човешка кръв и се боят от "осветяване"...Някой да е чул до сега за някаква идеология на тази партия... или на политическото недоразумение Ефенди Първаноглу

53

Анонимен

преди 13 години

Tozi Kalfin, osven za kalfa na Gozi Parvanov za drugo ne stava !!!

52

Анонимен

преди 13 години

ABV v GZ -ako znaete kak vi mrazi naroda !!!

51

Анонимен

преди 13 години

УУУУУУУУУУУ

50

БАЧКАТОР

преди 13 години

Айде на избори ***, по-живо че червената бабешка армия намалява

49

геро

преди 13 години

Тези мухъли пак се разприказваха...

48

Анонимен

преди 13 години

STOM RIVAT NACHI BOIKO RABOTI DOBRE

47

африкански

преди 13 години

сега е моментът за президент да се кандитатира непартийно обвързан.БСПняма да се съвземе докато не замени всичките ръководни в нея стари муцуни.това се отнася иза другите партии.

46

Аз

преди 13 години

Калфин, калфин, по-много от калфа трета ръка никога няма да станеш.

45

СРАМ

преди 13 години

и АБВ ще е като ЛИДЕР...Нали гоце?

44

Анонимен

преди 13 години

гоце и абв - на ръбъ!

43

Анонимен

преди 13 години

и все пак

42

ЯНЕ

преди 13 години

АБВ-АЛЧНИ БЪЛГАРСКИ ВАМПИРИ

41

МУТРИ ЧЕРВЕНИ!

преди 13 години

Е щом и тъмно червения *** Кало е там, ясна е работата. По-дървен комунист от тоя няма да срещнете. Дори на евреите от Шалом им писна от него и го изритаха като куче.Емил Кало е бил съветник на министъра на вътрешните работи Румен Петков - по известен като Румен ЗАПАЛКАТА. Кало е създател и на "Новинар". ох, каква компанийка се е събрала....Всякакви мекерета в това число Йордан Йовчев и Борислав Китов /един мимикрирал червен земеделец/, се нареждат да си запазат място за бъдещата шведска маса на Гоце.А ловната дружинка на агента - ловец ще участва ли ?Никога не е късно да станеш /окончателно/ за резил...

40

*)))))))

преди 13 години

Ахахахаха, вие ли сте бъдещето, безпринципни борци за кокала!?Много му се иска на ГОЦЕ да се вгледаме в АБВ-то му, в качеството ни на електорат......, но уви .... НЕ СТАВА!Около плашило, га духа вятър, винаги се събират ***...*)))))))

39

cu

преди 13 години

Вие ли, комунистическа *** такава, ще бистрите евробъдещето ни.

38

софиянец

преди 13 години

ех тая еврофизиономия от снимката....

37

Анонимен

преди 13 години

С две думи кои ни бакари за слива червива!Ние обикновенните българи това си го знаем,че е така.Но въпроса тук е: Че това положение се получи след "успешни"управления на България като предишното на БСП,ДПС и НДСВ.