11

Etien

преди 13 години

Голямо приключение беше. Изгледах цялото събитие вчера по интернет. Доста напрегнати последни минути бяха. Останах им 2 секунди преди прозореца от 3 минути да се затвори и да изпуснат станцията. Но показаха за пореден път, че са тотални професионалисти и успяха да възобновят отброяването на часовника от -5 минути. Range Safety Officer-a сигурно е напълнил гащите :) И все пак поздравления за последния полет на Дискавъри.

10

Анонимен

преди 13 години

Проектът SpaceShuttle ще остане завинаги в историята на човешката цивилизация.

9

do 8

преди 13 години

Ti druga rabota niamash li si :)

8

Space trade

преди 13 години

"Основната задача на 12-дневния полет на Дискавъри е да достави на МКС голямо количество стоки."--------------Тази сентенция със "стоките" продължава да ме вълнува, колкото пъти я прочета копирана в поредната статия по въпроса. Не "продукти", "провизии", "припаси", "инструменти", "резервни части" и пр., а .... "стоки". Ще могат да си напазаруват астронавтите от МКС, може и отстъпка да им направят. Макар, че като се отчетат разходите за транспорт, едва ли ще им излезе евтино.

7

Ivory

преди 13 години

Тия ся ша ми видят имотите на Марс. Има малка скромна 800 метрова вила. Които не съм представил в НАП.

6

do 5

преди 13 години

това е идеята (за частниците) а военните показаха безпилотната си совалка скоро .

5

jo1

преди 13 години

Аз си мисля, че по-скоро военните или часниците ще изкарат нещо от колкото НАСА.

4

Schweizer

преди 13 години

3-ти и аз се надявам правителството и конгреса да размислят и да продължат разработката на Орион. Харесвам Обама, но това което прави с космическата програма на САЩ е много тъпо.

3

^3DAttack

преди 13 години

надявам се скоро да видим наследника .. и новата ракета !мисля че все пак ще завършат кораба Орион а ще го изтрелват от друга ракета

2

jo1

преди 13 години

Отмина. Да я изпратим с аплодисменти и овации.

1

Анонимен

преди 13 години

отминава си една ера от космическата техника.малко тъжна с катастрофите но все пак успешна.сигурен съм,че ще се разработи нещо по успешно.