160

Анонимен

преди 13 години

Всички знаем, че в КАТ се чака по 2-3 часа за всяко нещо. Не знам какво и е сензационното на статията...

159

Анонимен

преди 13 години

Авторката на статията да отиде в Германия да си извади нова книжка, или във Франция и тогава ще види какво е това животно администрациата. Обаче преди това да си намери един ... сурав и курав ... и ще и минат мрачните мисли.

158

доктор ох боли

преди 13 години

баси тъпата статия...

157

до авторката

преди 13 години

скъпа... ти не се нуждаеш от книжка, а от психоаналитик. Срока ти на годност отдавна май е минал..

156

До Виолета Илиева

преди 13 години

Госпожо,вагоните на метрото не са по български дизайн -те са внесени от Русия.Когато следващия път се пътувате с метро,огледайте се- във всеки вагон ще откриете надпис на руски език,който информира относно производителя.За проблемите на гражданина-пасажер в общиствения транспорт съществуват изследвания,вкл. и за проблема "невидимост"(така хората се "спасяват" от взаимното зяпане,за което пишете вие).В книгата на Д.С.Варзоновцев.Феноменология на града.С.,1992,на с.82-86 е анализирано точно това

155

Ivan

преди 13 години

Подновяването на книжката може да стане с няколко клика на мишката и две ходения до КАТ за по 20 минути. Запазваш си час и отиваш в КАТ, веднъж да си подадеш документите и да заплатиш такса и втори път да си получиш готовите документи....Това е :)

154

Криста

преди 13 години

Много свежо написано! С премерено чувство за хумор и явно неизтекъл още срок на годност.

153

Гошо

преди 13 години

Хм, мисля, че някой трябваше да каже на авторката, че когато ти изтича книжката имаш гратисен период от 1 месец след изтичането, за да си изкараш нова. Това направих и аз тази година и не ми се наложи да се сблъсквам с толкова плашещата действителност на градския транспорт, което да ме вкарва в екзистенциални размисли.

152

Emthreex

преди 13 години

Като не ти понася в метрото - не се возиш. Аз го ползвам от 5 години всеки ден и досега не съм се замислял въобще за хората там. Игнорирам ги. Що за съзнание имате вие, жение...

151

Марк до 137

преди 13 години

Обичам Бургас!Абсолютно си прав!А бе не мога да разбера защо толкова се натискат за София?!?Май не е заради работата, а заради анонимността!Днеска е с един, а може и с двама паралелно, утре ги сменя!В провинцията това не може май!Не съм живял там и не съм сигурен!Но много ми се иска да живея сега на старини в Бургас!Само са ми казвали, че зимата не е много гот, щото е влажно от морето!Ама няма значение. Ккава атмосвера има тоя град и какви готини хора еех..Ще трябва да обмисля ..да..

150

:)

преди 13 години

ne pro4etoh cialoto samo ot 4asti no mi stana iasno 4e jenata ima po-skoro psihologi4ni problemi :D ne znaela na kude da gleda kato se vozi v metroto i tnt da ne prerazkazvam celia i naludni4ev patepis :D i su6to taka ne6to ia durpalo da ne se ka4va na avtobusa:Dia stiga niakoi hora imat knijka i kola i pak 80 procenta ot vremeto se voziat v gradskia transport... tova momi4e iavno nz kak stoiat ne6tata v.. kato cialo izvoda e PO-DOBRE DA OTIDE NA PSIHOLOG za6toto tova koeto e napisala e pla6e6to

149

Анонимен

преди 13 години

148Жените са така по 5 дена всеки месец :)

148

Дървар

преди 13 години

Живот извън зоната на здрача!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

147

Анонимен

преди 13 години

Вчера ходих на едно много безсмислено упражнение - "маркиране" на автомобила. То не че се маркира всякак година, маркиран е веднъж преди 4 години неизтриваемо, но всяка година ми подменят две никакви стикерчета за 25 лева. Според мене само от тия стикери компанията си изкарва заплатите на служителите, останалото е ГУША. На всичко отгоре момичето, което ми взе парите, очевидно ме мразеше - не знам защо? Няма ли да се прекрати това формено ограбване, питам аз?

146

Анонимен

преди 13 години

Майката на авторката явно не я е научила,че хората в превозните средства нито се оглеждат,още по малко пък да се коментират..Не възпитано е ..

145

trunk

преди 13 години

Мрънкалник - дали и номерче има чакалня и си е подала документите за един ден...и не доволна,а питаш ли как е извън София.Коридор ...няколко гишета за всяка бланка се редиш на гише и то ако улучиш кое.....ако не пак се редиш.....и ахааада си подадеш молбата ...те светват ,че не си платил....пак на опашката....и когато половин час преди 17ч. стигнеш гишето отново....чуваш- за днес приключихме.2 пъти ми е изтичал срока на годност ...и винаги ми е отномело 2 дни.

144

Анонимен

преди 13 години

доста безмислена статия, колко ли време ти е отнела?

143

Анонимен

преди 13 години

Метрото и градски транспорт се заменя с личен автомобил. А за смяна на книжката вече нещата са много удобно направени със запазен час през интернет! И не мога да разбера как въпросната дама е отделила толкова време за да напише сълзливата история, вместо да си напъне тъпия мозък и да намери удобните решения на проблемите си! Или е по-удобно да плачем колко ни е трудно?! НА МЕН НЕ МИ Е! Аз НЯМАМ СРОК НА ГОДНОСТ! Времето, което съм отделила за асмяна на книжка е било 5 мин при лекар и 5 мин в КАТ

142

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ГРЪЦКАТА МИ ЛИЧНА КАРТА Е ДО ЖИВОТ.....ИМАМ НЕМСКА ШОФИОРСКА КНИЖКА КОЯТО СЪЩО Е БЕЗСРОЧНА И СЕ ЧУДЯ ЗА КАКВО ДА ВАДЯ ДРУГИ ДОКУМЕНТИ..ЗА ДА ГУША ОРГАНИЗАЦИИ...КОИТО ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ...ГУБЯТ ВРЕМЕТО НА ВСИЧКИ ХОРА...КОИТО ХОРА АКО СА НА РАБОТА ...ДЪРЖАВАТА БИ СПЕЧЕЛИЛА...ПОВЕЧЕ...НО СИ ВАДЯ ДОКУМЕНТИТЕ...ПО НАВИК....

141

Анонимен

преди 13 години

Когато погледнеш хората в автобусите или метрото всеки има своите мисли, чувства, съдба, радости, болки, притеснения. Има хора от различни възрасти и всеки приема различно заобикалящата го действиетлност. Живота е динамика, със скоростта на сутрешното метро те поема самия ден. Срок на годност си има всяко нещо, но е важно за самите нас да мислим само за положителни неща, за да ни е по леко на душата.