200

geri

преди 13 години

Слабо написано. Не можах да я дочета и до средата. Явно авторът още се упражнява в... каквото там иска да постигне

199

хаха

преди 13 години

моля ви ,мнго *** статия, и на майната си да отидеш свидетелството за право управление има срок за право на управление. Моля ви правете *** секс за да не пишете глупави статии. айде със здраве и използайте веднага съвета

198

УЖАС

преди 13 години

МНОГО,МНОГО СЛАБА СТАТИЯ КАКТО НАПИСА НЯКОЙ ПРЕДИ МЕН.ТИПИЧНО КОМПЛЕКСАРСКО РАЗСЪЖДЕНИЕ ЗА ВОЗЕНЕТО В МЕТРОТО.КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБ,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?ПРОБЛЕМА Е В ТВОЕТО ЛЮБОПИТСТВО И В ТОВА ЧЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ КАТО ДРУГИТЕ НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ХОРАТА Е ЗАШОТО ИМ Е НЕУДОБНО.АКО СТЕ СЕ ВОЗИЛИ В ЧУЖБИНА ,НАПРИМЕР ЛОНДОН ,НЮ ЙОРК ИЛИ ЛОС АНДЖЕЛИС ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕТЕ.НИКОЙ НА НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ.И ТОВА Е ПРАВИЛНОТО СПОРЕД МЕН.АЗ НЕ ТИ ВЛИЗАМ В ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО НЕ ИСКАМ И ТИ ДА МИ ВЛИЗАШ.

197

Нина

преди 13 години

Много слаба статия

196

с.

преди 13 години

Аз пък си се придвижвам само с кола и ми е екстра!На метрото все още не съм се качвал!Да не съм пълнел улиците с трафик!Простотии!Улиците ги напълниха с трафик безбройните навлеци,които долазиха от прованса!Навремето екстра си беше!Не съм длъжен да се блъскам в смрадливия градски транспорт при положение,че си имам две разкошни коли да си се возя!Седна си,пусна си музика и климатиче и ми дреме на дедовия!Мда!

195

нямам думи

преди 13 години

Един съвет.Твоето е болестно състояние казва му се параноя.Всичко приемала лично ,всеки нея гледал.Бягай на лекар ,защото дъската ти хлопа сериозно.

194

Анонимен

преди 13 години

Ти луда ли си бе. Как може да пишеш такива простотии за градския транспорт. С него е много по-бързо предвижването и мнооого по-евтино. Незнам за теб, сигурно си някоя богаташка щом използваш само кола за предвижване, но за нормалните хора като мен градския транспорт е ежедневие. Използвам го всеки ден, най-вече метрото и е супер удобно и бързо. Нямам намерение да използвам колата си и да пълня улиците на София с излишен трафик (както правиш ти...)

193

Анонимен

преди 13 години

Мислех да напиша коментар за вашите коментари ама вие сте чудни същества "хора" ....

192

GMM

преди 13 години

Тва само жена може да седне да пише статия за това кой как се гледал в метрото..

191

Анонимен

преди 13 години

Първата част ми хареса. След това, нищо интригуващо. Не знам защо си мислите, че света се върти около Вас. Като не ви харесва в градския транспорт, купете си личен автомобил. Иначе съм съгласен с изложените факти, но не разбирам защо трябва да се оплаквам. Аз не искам да живея по този начин и не живея по него. Всеки сам избира.

190

Петя

преди 13 години

Доста хаотична статия. Частта с КАТ е добре написана и описва доста добре обстановката и чувствата на попадналия там човечец. Следващата част,описваща градския транспорт и метрото обаче не се връзват със заглавието и нямат нищо общо с темата на разказа Ви. Описанието на случващото се е интересно и представя добре гледната Ви точка, но е по- добре да бъде обособено в отделен разказ.Иначе поздравления за таланта, който имате. Не много хора могат да изложат мислите си с думи и по грамотен начин.

189

Виктор

преди 13 години

Браво, като Кари Брадшоу! Харесва ми :))))

188

sgt.Hale

преди 13 години

Авторката е за преглед при психолог. Реакциите и в метрото разкриват неуравновесен и асоциален индивид. Иначе за КАТ всичко е вярно..там е кошмар:)

187

Вие добре ли сте?

преди 13 години

Какво й е на статията?? Какво не ви харесва? Нима не е вярно всичко написано горе? И защо не се пробвате вие, големите критици, да напишете нещо, в което да няма злоба?? Защото няма да ви се получи. Всички вие, мили хейтъри, всеки ден нагло зяпате всеки злощастен пътник в метрото от глава до пети. И аз го приемам лично. Заради вас. Защото сте еволюирали до ниво нулево. Кифленска работа било - дори да е кифла си ползва мозъка по предназначение. За разлика от вас ;)

186

Б...

преди 13 години

Алооо,авторката я да идеш при някой доктор да се провериш че май нещо се е разхлопало при теб.....

185

out_of_space

преди 13 години

Кифленска му работа... И като всички кифли, и тази си мисли, че светът се върти около нея. Направено като разказ, уж с въображение написано, но по всичко личи, че то е на много ниско ниво.

184

Kostov

преди 13 години

bjaha

183

Анонимен

преди 13 години

МНОГО ГЛУПАВА СТАТИЯ.НАПРАВЕН Е ОПИТ ЗА РЕПОРТАЖ С ПРИВКУС НА ЛИТЕРАТУРНО ЕСЕНО АВТОРКАТА Е ТИПИЧНО - ПО НАШЕНСКИ - С МАХЛЕНСКА ЗЛОБАИ ЗАТОВА НИЩО НЕ Е СТАНАЛО ОТ НАПИСАНОТОМОЖЕ ДА ГО СВАЛИТЕ ОТ СТРАНИЦАТА

182

преди 13 години

KAT нямат нужда от нова сграда, а от работеща система. живея в Чехия и тук пред сградата на общината също няма голям паркинг, нито повече гишета, просто хората си вършат работата съвестно и книжката става за 5 работни дни срещу такса от 3 евро.

181

водач на МПС

преди 13 години

1.Сградата на КАТ е малка и неподходаща за предназначението си.2.НЯМА ТОАЛЕТНА3.Няма паркинг..........!!!4.Три часа чаках да си подам и още два да си получа документа5.Служителите обаче бяха компетентни и отзивчиви ,за което благодаря6.СОФИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ НОВА СГРАДА НА КАТ !!!!!!!!!!!