123

vitalius

преди 13 години

До 120Ти твърдиш че или всички климатични промени са причинени от хората, или климата е бетонирана система на кояато никой по никакъв начин не може да повлияе. Истината е че климата е хасотична система и много неща и влияят включителни и човешката дейност.

122

Марк до123

преди 13 години

Ами бори се със слънчевата активност!Това е извода!Но тъй като в момента няма такава, респ. няма никакво затопляне ще трябва да почакаш!Цялата ти тезе се базира на твърдението , че има "глобално затопляне"!Фактите разкрити при Климатгейт показват, че това е манипулация!В момента няма затопляне!А когато е имали и ще има , то ще се дължи на вечни фактори /човека няма нищо общо/!Така че изчакай слънчевата активност и се бори с нея!Пожелавам ти успех!

121

Трезвомислещ

преди 13 години

А това, че една от обвинените сестри дала уж "насилствено изтръгнати показания и обвинения" срещу съкилийничките си, мисля, че нашите са били забъркани в някаква схема с обещания за много пари преди всичко и сами са си вкарали таралежа под полите..

120

Анонимен

преди 13 години

до Марк.Защото Филип Димитров и Иван Костов разконсперираха всички наши разузнавачи навънка и нямаше кой да ни каже че се подготвят арести на медици.Ясно ли е.

119

vitalius

преди 13 години

До 120Колко пъти трябва да ти казвам едно и също.Климата е хаотична система и причините за промените са най-различни - вулканични изригвания, разместване на континентите, разместване на морските и течениея и на въздушните течения, дейността на живите организми, цвета на почвата и на растителната покривка, изигане на планини, и други.Обаче двата най-важни фактора са слънчевата активност и парниковия ефект.Слънчевата активност е периодична, на това се дължат някои от периодичните промени.

118

118 до 113

преди 13 години

Е кво? Спукан ли си или не?

117

До 120

преди 13 години

А какво предизвика ПРЕДИШНОТО затопляне?И кой ти каза , че СЕГА има затопляне!Ей учи, е-.и, учи, е..и!Аман!

116

vitalius

преди 13 години

До 117"А бе *** , нарли твърдиш, че човешката деъност предизвиква "глобално затопляне"!"Човешката дейност предизвиква СЕГАШНОТО затопляне. Трябва да си абсолютен *** за да не знеш това.Ако те интересуват причините за всички климатични промени, образовай се по тази специалност.

115

57606

преди 13 години

Костофф е същия крадлив *** гаден *** , като тоя комунистически диктатор ГадАфи .

114

До виталиус

преди 13 години

113 Хаха -ха.аха!Спукан при това!!

113

Марк

преди 13 години

А бе *** , нарли твърдиш, че човешката деъност предизвиква "глобално затопляне"!Аз те питам тогава каква човешка дейност е прдизвикал затоплянето преди 20000 години и края на ледниковия период!Разкарай ми се от главата ***!

112

Марк

преди 13 години

Вярно е че Кадафи си зарази сам децата!Въпросът е защо другия мед. персонал/мисля, че имаше и полски сестри и разни други/ успя да се измъкне, а само наште останаха на пангара!Струва ми се , че тогава Надка беше външ. министър и има определена вина, но вина имат и самите сестри, които явно подцениха ситуацията!Впрочем това се случва и в момента - до сега 101 са завърналите се , а там им хиляди българи! Ще видим колко ще се върнат от Бенгази!Да не стане пак после - олелеле малеле!

111

vitalius

преди 13 години

"КАКВО Е ПРИЧИНИЛО КРАЯ НА ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД, КАКВО ТОЧНО ЗАМЪРСЯВАНЕ Е ПРЕДИЗВИКАЛО ТОГАВА ЗАТОПЛЯНЕТО?"Ти си единствения който твърди че замърсяване е причинило края на ледниковия период. Покажи ми поне един учен който подкрепя гловбалното затопляне който твърди че човешката дейност е причниа за края на ледниковия период.Измисляш си несъществуващи проблеми и искаш обяснени за тях.

110

Анонимен

преди 13 години

До 89 Ако променим малко ,,Пред винкела ,всички са равнище се получи ,,Пред Калашника всички са равни и никакви кубинки няма да ти помогнат .Този бесен бедуин ГАДАФИ / защо го пишат с К незнам /

109

vitalius

преди 13 години

До 108Това че не знаеш значението на думата и първото нещо което ти хрума е че има такива презервативи, според мен подсказва че ти си нахуйник.

108

vitalius

преди 13 години

"Казах ти и сега за последно - промените в климата са периодични!"Това го казах и аз. Самоче ти твърдиш че промените става автоматично и никой по никакъв начин не може да им повлияе, което е абсолютна глупост. Промените стават непрекъснато, и причните са най-различни ВЛЮЧИТЕЛНО ЖИВИ ОРГАНИЗМИ. Всеки процес който променя състава на атмосферата би имал вляние в една или друга степен на климата. Когато увеличаваш парниковите газове, нормално е да си увеличи парниковия ефект.

107

до 108

преди 13 години

Нищо! Просто се чудя, дали не искаш да кажеш, че си нахуйник!?!?

106

Марк

преди 13 години

106Егати досадата!Какви аргументи искаш? Все едно да искаш аргумент, че довечера ще се стъмни, а утре сутринта ще изгрее слънцето и после пак отново!Казах ти и сега за последно - промените в климата са периодични!ОЩЕ ВЕДНЪЖ /дано ти влезе в тъпата тиква/ -КАКВО Е ПРИЧИНИЛО КРАЯ НА ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД, КАКВО ТОЧНО ЗАМЪРСЯВАНЕ Е ПРЕДИЗВИКАЛО ТОГАВА ЗАТОПЛЯНЕТО?Ей страшно мразя *** ***!

105

Анонимен

преди 13 години

СЕГА ИВАН КОСТОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА МЕДИЦИТЕ.

104

vitalius

преди 13 години

До 107Е и?