183

GOD

преди 13 години

" A , AKO SA VINOVNI ... BESHE KAZAL...KOI ???? DRUGARIA IVAN KOSTOV ... TOVA SE KAZVA POLITIK I TO 4EREN... TAKA ZASHTITAVA SANARODNICITE SI...

182

софиянец

преди 13 години

Колеги, значи всяка линия успоредна на гербаджийската е правилна. Съгласен съм, че кадафи е *** гад и най-малкото трябва да умре - ама да се обвинява кадафи заради гафа със самолетчето и липсата на какъвто и да било успех на вътрешният фронт, изключая фелациото спрямо родното им ОО не означава политика, тия селянии ги гледахме преди 22г. в комсомолская правда и сие.сега ги гледаме по ббс нйтаймс и сие пионерски новини ама тъй-като сме видяли двете страни на медала не могат да ни прекарат :-)

181

гои

преди 13 години

Ааа той Кадафито е виновен и за кратерите на луната. Вие нищо не знаете. Но имаме такова правителство което никак, ама никак не се бърка във вътрешните работи на умряло куче и ще ви каже. И опозиционна преса страхотна имаме. Нали децата му сега се изпокалват за парите, и утре ще се качат на по един изстребител и ще бомбандират и Бенгази и Загази. Те техните изтребители явно го могат. И после ще слязат да ядат месо, защото са канибали. Нищо не знаете . Да си пикая на "държавата" долнопробна

180

vitalius

преди 13 години

Наистина не сме народ а ***.Толкова хора обвиняват жертвите и защитават престъпниците.Както се радвате на Кадафи че се гаври с хората сигурно се радвате и сърбите и македонистите като тероризират българите.

179

gogo

преди 13 години

Нащи ся ги направиха невинни,я вижте по новините за какво става дума .

178

До българите в Либия

преди 13 години

До всички сънародници, оставащи по свое желание в Либия: Помислете малко кое е по-ценно: парите или животът ви? Не разбирате ли ,че точно вие , християните, ще сте изкупителните жертви? Поне децата си изпратете у дома!

177

sas

преди 13 години

до АнаАна, Ана, за съжаление такива невежи хора като теб не са никак малко. Кадафи е арабин, мюсюлманин, но НЕ е фанатик. И за 40 години направи от диваци хора и граждани. Но празната ти главица не може да проумее още толкова много неща. Но пък и не си струва на такива като теб да се отварят очите. И роби трябват.

176

Ана

преди 13 години

подобни режими са безскрупулни и наистина могат да затрият не само 400,а детски хиляди души и после да хвърлят вината върху някой друг.

175

kireza

преди 13 години

на 178Че Кадафи не е заповядал заразяване е от ясно по-ясно,просто хигиената им е отвратителна.НО И НАШИТЕ МОМИЧЕТА НЯМАХА ВИНА!!!А този ***,техният министър сега си спасява кожата като плюе по господарят си!!!И запомнете - ПРИ АРАБИТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА Е НОНСЕНС!!!!!ИСЛЯМИСТИТЕ ИСКАТ ПОД ТОВА МОТО ДА СЪЗДАДАТ НОВ ХАЛИФАТ!!!И ДА НИ ИЗТРЕБЯТ!Идва ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!

174

Анонимен

преди 13 години

179 Това е минало!В Ислямския Емират, който се установява в Изт. Либия всеки немюсулманин/особенно християнин/ ще е безусловно виновен - според Шириата/Който естествено ще е единствената система от закони/!Така че бгтъпанарите, които остават в момента и не се евакуират да му мислят!Само да не ревнат после - Невинни сме ! Спасявайте ни !

173

kireza

преди 13 години

Брях,тоя *** откри Америка-та.....Ами то си беше ясно но Костов,този джелатин на невинните наши жени каза:"Ами ние не сме сигурни дали тези сести не са заразили либийските деца"??????А неговият педерастки посланик в Либия нарече сестрите "***"....Ха сега кажете такива какво ги правиш?Ами режеш им главите,но те си живеят с краденото......и с "чиста" съвест!Който не вярва на написаното,да помоли телевизиите отново да излъчат кадрите.....Разбира се че нашите момичета бяха невинни!!!Саркози

172

sas

преди 13 години

Има ли нормален човек, който ще повярва на това заглавие???Да се молим Кадафито да се справи с анархистите, щото иначе си е е.ало майката. И четвъртият конник няма да ни спаси.

171

До 176

преди 13 години

Точно така хора сме! А не дойни крави, от които да се изцеждат пари , заради тъпотията на тоя или оня! И затова когато сега е ясно че нещата се сговняват в Либия е недопустимо от няколко хиляди българи там да се връщат само 100-200-300!А останалите според теб защо не се връщат , а? Ще ти кажа защото са келипирджии и гледат да не се минат случайно!А като ги нагъзат после талибаните - пак плащай и разни като теб пак ще вдигат пара?!?Ааа не така!Да се научат сами да си носят отговорността!!

170

Вие хора ли сте?

преди 13 години

Че не сте истински българи, е ясно. Дайте сега да ги качим в самолет и да ги върнем обратно в Либия, за да продължат да се гаврят там с тях! Сигурно са заздравели раните от изгаряния с ток по телата и е позаглъхнал ужасът в душите им. Чудовищно е това, което говорите срещу сестрите-мъченици тук!Няма друг народ, който така да се самоизяжда.

169

до Бойкова

преди 13 години

Абсолютно!Точно така е!И сега пак има алчни, които остават в Либия въпреки самолетите и корабите за евакуация!И ако се окаже вярно , че се установява Ислямски Емират там, ще им ксе стъжни, ама тогава не трябва никой да ги спасява!Щото сестрите ни струваха 300 млн. левчета!Айде стига ...Сега остава нови катили да спасяваме!

168

Бойкова РБ

преди 13 години

Режимът на Кадафи е виновен за заразяването на децата в Бенгази с вируса на СПИН.Това са пълни глупости, наще медеци са били много на ясно с нещата. След като са разбрали защи не са напуснали като другите, но нали сме българи, трябва да сме алчни за пари.

167

Костов до Българан

преди 13 години

Извинете ме!Наистина сестрите не са заразявали деца, само са се ....... за долари и са варили ракия!Съжалявам !

166

Българан

преди 13 години

Хайде сега Костов да излезе публично и да се извини за "онази" фраза че мед сестрите ни били виновни!

165

Марк

преди 13 години

Нещо се чува, че в изт. Либия се е настанила Ал Кайда и начело на бунта там е бивш затворник от Гуантанамо!Вчера се тюхкаше един инбацил от ЕС, че на границите на Европа се установявал Ислямски Емират!Така че по-полека с бесилото за Кадафито и по-полека с телешките възторзи от "демократизацията" в Джамахирията!Демокрация в Арабистан - нема! Нема такова животно да го знаете!

164

пламен

преди 13 години

Кадафи трябва да го сложат на бесилото като Садам Хюсеин !