11

Предадел

преди 13 години

Имам усещане, че досегашният вътрешен министър на Либия е българин. Такъв предадел като него може да се роди само по нашите земи. Представяте ли си как този мазен министър години наред е гушил покрай Кадафи и сега го предаде. Такъв темерут не трябва да бъде разсрелян, това е малко за него. Трябва да го дерат жив, бавно и с изхабен нож.

10

gg

преди 13 години

Едно е да предполагаш, друго е да имаш ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!

9

инед

преди 13 години

Няма какво да се лъжем, най-големия терорист са Съединените Масоно-Еврейски Щати - ако те ги нямаше. Кадафи за няколко столетия да сваля самолети и да трепе либийци - пак не може да ги стигне.

8

Анонимен

преди 13 години

Нищо ново под небето. Чудя се как още американските самолети не свалят самолетите които стрелят по протестиращите както се случи в Сърбия. Да не би Обама най после да си заслужи наградата за мир :).

7

римлянин

преди 13 години

бе хора в либия има ли роми бе? тоя кадафито ми мяза малко на ромче

6

КУХ КОМУНИСТ

преди 13 години

Брао на чукундура,брао брао е това е далновидност

5

syn4o

преди 13 години

GOOOD MORNINGGGGGGG VIETNAMMMMMMMMMMMMMMM

4

заеби....

преди 13 години

какво проникновение ....това е сензация.....как сам не можах да се сетя ???

3

Фалконе

преди 13 години

тоя пък откри америка,ми да не съм го поръчал аз бе атентата....айде великия запад пак да прави сделки с кадаифа,още утре гоце 2-3 бидона петрол срещу храни да размени,ГОЦЕ А? Авантата чиста кирия бе гоце,че каква е ползата от файдата като няма кирия а?Гоце издигни плаката НЕ НА НАТО!!!!!!!!!!!Имам една твоя снимка на която се усмихваш под плаката толкова мило толкова нежно,ако бях жена можеше да ти напиша любовно писмо.как се размечтах

2

Чукундур

преди 13 години

Аз съм ***, ама това нещо го знам от години!

1

Анонимен

преди 13 години

Лъвът като е ранен всички хиени започват да го хапят . Кадафи ,че е лош лош,но и те не са по-добри ,че са си траяли до сега като мишки !