126

LIBIEC

преди 13 години

EI BULGARO,OPRAVETE SI VASHTA DARJAVA.NIE SME SI DOBRE S GDAFFI.PROTESTIRAT SAMO PRODAJNI PALESTINI,ALKOHOLIKS I NARKOMANS.VIVA COLONEL GDAFFI.

125

..................

преди 13 години

Абе все държавата ни виновна. Нямали сме държава, която да ни пази. А държавата има ли си граждани, които да я градят? Кой си хвърля буклуците през прозорците - държавата или гражданите? Кой замърсява паркове, улици, плажове и т.н. - държавата или гражданите? Кой рисува по фасадите на сградите и чупи спирките на градския транспорт - държавата или гражданите? Изпражненията на чии кучета застилат тротоарите - на държавата или на гражданите? Каквито гражданите - такава и държавата им.

124

Анонимен

преди 13 години

И после Хитлер бил виновен

123

Анонимен

преди 13 години

Да си стоят там,никой не ги е пратил там.Всички знаехме що за човек е Кадафи от медиците ни.И те какъв *** търсят там,малък им е света,че точно в лИБИЯ.

122

21.12.2012

преди 13 години

Междувременно руските агенции съобщиха, че Либия е разрешила кацането на самолети в Триполи, които да евакуират руснаците.Ще стане интересно ако нашите отидат там неканени и опитат без разрешение - да ги свалят и 2та самолета -дали боко ще се опита да покрие случая или ще опищи Европа че и 2та самолета които има България вече ги няма - и че откраднатите пари от държавата не летят

121

21.12.2012

преди 13 години

По-добре да си стоят в Либия, защото и тя по-бързо ще се оправи след тези размирици отколкото БГ за 21 години

120

и какво

преди 13 години

още чакат, че не ги евакуират ? пак ще останат май предимно наши хора там... както стана навремето със сестрите

119

Анонимен

преди 13 години

вижте ние нямаме държава всичко е гадо хората не знаят къде са ние нямаме държава която да ни пази

118

Венко

преди 13 години

... и накрая цял свят ще гледа как Кадафи опъва шатрата си някъде около ООН, пред погледите на стотици дипломати от голямата демокрация, готови да му целуват ***.

117

Анонимен

преди 13 години

116Не само срещу Израел, а срещу целия свят който не е ислямски.

116

Анонимен

преди 13 години

Истината е че Третия Антихрист и кликата уахабити около него, които се намират в Саудитска Арабия са организатори на тези уж революции за доброто на хората, но истинската им цел е не установяване на демокрация, а да свалят светските режими и да се установят ислямитски правителства, които обединени да се изправят срещу Израел с цел унищожаването му, а от там световна война ни е 100 % сигурна. Така че под прикритието на добрите намерения се крият пъклените планове на войнстващия ислям.

115

М

преди 13 години

Външната политика е много важна, а очевидно нашите политици не я умеят. Искрено се надявам, че българите, живееши там, ще се завърнат живи и здрави. Съветът ми е да се опитат да се оправят сами.

114

невена

преди 13 години

въздушното простарнство е затворено за неопределено време, има гражданска война,жертви,ранени,стрелба,а нашите обмислят,какво обмисляте бе..,кажете си,че в момента не можете да направите нищо, закъсняхме със самолета и чакаме...докато се намислят..айде бб да подкарва самолета,нали е всеможеш и всезнаещ

113

haho

преди 13 години

Тука виждам идея за бизнес. Имигрантската ***, която е на път да залее Европа да се прати по затвори, и медицински екипи да им взимат органите за да ги продават. Това ще генерира добри печалби, трябва да се предложи в Брюксел :)

112

М

преди 13 години

Цялата ситуация започва да ме притеснява. Гледам и по чуждите телевизии. Не е много ясно какво точно се случва в Либия. Излиза, че въздушното пространство на страната е затворено, но определени държави получават разрешение за кацане, за да изтеглят хората си. Нашите очевидно не са. Няма и да получат, защото преди години, когато трябваше да замълчим при пристигането на медиците ни на родна земя, ние ги посрещнахме с фанфари и цветя. Не се прави така!

111

Анонимен

преди 13 години

Ако не знаеш в България има някъде към 2 милиона с месечен доход около 75 долара! Само че в Либия с 1 долар може да живееш три дни, а у нас за един обяд няма да ти стигнат! Ясно е, че не живеят в разкош, но още не е ясно че няма да изпаднат в пълен хаос и нищета..От гражданска война никой не е забогатял, освен търговците на оръжие...

110

Наблюдаваща

преди 13 години

По-голямата част от работещите в Либия българи са заети в здравеопазването и съм убедена, че ще са по-полезни на работните си места сега...

109

до 106 - NEXX

преди 13 години

Имаме си посолство със "страхотни" дипломати в Либия.Какво ти е виновен Младенов, че не могат да преценят правилно ситуацията и да представят реалната ситуация в страната? Грешни назначения, грешни решения.

108

babavi

преди 13 години

Наш'те пак демонстрират абсолютна некомпетентност на оперативно ниво. В Либия вече бушува гражданска война, а "МВнР работи по различни варианти" - нищо конкретно не върши.

107

еее

преди 13 години

Лошото е ,че във всеки котфликт в света е намесена САЩ .Еврейте които я ръководят са най-гнусната част от човешкото общество.Не се спират пред нищо,дори и пред убийството на деца.