178

До № 113

преди 13 години

Това е твоят коментар отпреди 1 ден: "А ти сигурен ли си че медецинските сестри са невинни??? Какво правят бурканите със заразена плазма в гардеробите им в квартирите? Или петното което сложиха върху българите е малко."

177

972

преди 13 години

bez GDAFFI LYBIA E OBRE4ENA.A NAIVNIA LYBIISKI NAROD,6TE PROKLINA TEZI BEZUMNI DNI.GDAFFI IM DAVA VSI4KO BEZ DA RABOTJT.KAKVO ISKAT? DE DA MOJE6E I V BG DA E TAKA,AMA YOK.GLUPAVI LYBIICI.............KUSUMO...........................

176

Анонимен

преди 13 години

Браво на Кадафи, винаги съм мразил диктаторите, но режимите в арабските страни колкото и да са недемократични, предпазват страните си от крайните ислямистки партии, а целта на тези организирани бунтове са точно премахване на режимите и установяване на власт на крайния ислям. Всички тези бунтове са организирани от уахабитите точно с тази цел, а след като се установят ислямски правителства ще нападнат Израел и св. война ни е сигурна.

175

ринго

преди 13 години

ала бала ....нашите самолети са кацнали да не би да са хариър пистите са си наред стига сте писали глупости без полковника ще стане като в Ирак без Садам но пък и има и плюс - малко да понамалее населението в световен мащаб това може и да е идеята на хитрите американчета и ***.дойдат ли на власт гъжвите с американските и британски петролни фирми е свършено.С Европа също - милиони араби ще се изсипят бягайки от терора .Запада ще го отнесе.

174

...

преди 13 години

Този Кадафи е най-голямата грешка на природата, ако го нямаше светът щеше да е много по-добре.

173

БоСимеонов

преди 13 години

до Истината. Истино ли, какъв си. Хората искат свобода. Не тоталитаритаризъм. Стига с тези конспиративни теории. Както казваше един зрител на професор Вучков " Пак много си се надрусал. Наркоман......."

172

Истина

преди 13 години

За събитията в Либия, както и за всичко, което се случва напоследък в Арабския свят, има само един виновник - гадните евреи и техният ционистически режим наречен Израел. Прогледнете истината!!!

171

Анонимен

преди 13 години

Сега на африканците им предстои да разберат , какво нещо е демокрацията ! Обаче сценария въпреки , че е твърде познат от близката ни история все пак е ефективен ! Мисля , че повечето от нас могат да предвидят какво ще се случи през близките 20 г.

170

цар пешо

преди 13 години

верно е, хората сме еднакви - но американците поне са прагматици а не фанатици като арабите.

169

Анонимен

преди 13 години

Не виждам голяма разлика между американци и ислямисти ! Целите са едни и същи -пари , прим , прим , прим , прим .............пари !

168

лек анализ

преди 13 години

Евро фондовете,на които се крепи 80% от слабата БГ икономика ще бъдат пренасочени към Африка и да си мислим,че тази криза няма да ни се отрази е доста наивно.Относно американците:повечето от падащите в момента диктатури бяха под техен контрол и осигуряваха спокойствие на техният стратегически партньор Израел.Не виждам как биха се облагодетелствували те от крайно ислямистките партии,които ще установят бърз контрол над региона.Друг печеливш е Китай,за чиито оръжия се открива пазар за сметка на US

167

лек анализ

преди 13 години

Не американците ,а ислямистите ще изкярат най-много от хаоса,който ще настане в Сев.Африка след като паднат всички диктатори.Западна Европа(а и не само!)ще бъде залята от бежанци,които са и без това много.Това ще подбие много пазара на труда там,безработицата ще расте,което ще се отрази и на многото българи там,които традиционно работят на ниски нива,където ще е и основната криза.Това означава и по-малко пари влезли в България от емигрантите,а и от отслабващите ЕС икономики.

166

Анонимен

преди 13 години

Хитрите американчета пак ще изкярят от цялата дандания в Африка ! След като всичко се обърка и се преобърне с краката на горе , янките веднага ще започнат да се правят на велики омиротворители , да пращатконтингинти , да си произвеждат и да си продават оръжието и военното оборудване и др.джунджурии , а ние пак ще надуваме саксофона!

165

Moxaмeд

преди 13 години

150: "Арабите се разкъсват от десетилетия."Арабите се разкъсват от 13 вeka. Oт смъpтта на Moxaмeд.

164

Анонимен

преди 13 години

Кадаифа ще го обесят за топките (ако има такива) и то съвсем скоро...

163

Анонимен

преди 13 години

Без Кадафи, положението ще стане много тежко в Либия. Може да избива собствения си народ, но те така или иначе ще се избият помежду си след свалянето му. Либия е разделена на 3 клана, разположени в Триполи, Бенгази и (южната част... забравих му името на града). Щом го свалят, борбата за власт ще стане жестока. Може и да е диктатор, но тях (визирам Либийците), само такъв може да ги държи здраво. Живял съм там 10 години - знам какво е положението.

162

Exjoy до с.

преди 13 години

Не вярвам в така наречените народни революции. Чаушеско го шътнаха службите под външен натиск.

161

с. до 161

преди 13 години

Що да е гнила!?Навремето румънците как бутнаха Чаушеску!?Беше страшилище!Секуритате,армия и не знам какво си и на финала свърши като куче опрян на стената!Народа като се вдигне нещата обикновено отиват на фитка!

160

с. до 162

преди 13 години

Ако си беше направил труда да прочетеш малко по-старите постове преди да започнеш да плюеш щеше да разбереш откъде започна въпросния разговор!Между другото и Либия се наричаше социалистическа джамахирия доколкото си спомням!Та в тая връзка май ти си тъпака!

159

Не мога да проумея

преди 13 години

Е не мога да проумея, какво общо имат комунистите с проблема Либия?Явно, *** тук, са до такава степен изперкали, че не могат да различат черно от бяло!