112

Анонимен

преди 13 години

Прекрасно , но само с една колиба няма да стане , до няколко дена трябва да се появят поне още 3-4 и да се разхвърлят найлонови торбички и *** наоколо . Също така за да е по-уютно трябва да се съберат кашони и найлон и да се направи изолация затисната с малко "брани" тухли . Трябва задължително да се върже и бездомен *** отпред , да пази катуна , че да не си позволи някой да го разтури .

111

Amenhotep

преди 13 години

ВМРО изхвърлят ли Каракачанов от партията си им ставам най-големия фен!

110

до 101

преди 13 години

А знаеш ли какви са резултатите от управлението на Славчо Атанасов с гласовете на общинските съветници на ВМРО и БСП .Пловдив , благодарение на тях е успял да спечели 7.6 мнл от ЕВРОПРОЕКТИ.За сръвнение ще ти кажа , че много по - малък град като Ботевград е спечелил 26 мнл. , а Бургас над 100 мнл.Пловдив - 7 мнлБотевград 26 мнлБургас 100 + мнлИзводите ги оставам на такива като теб.

109

реалист

преди 13 години

По добре да не се закачаме с притежателите на бараки, защото ако стане някоя размирица ще ни чупят от бой барабар с полицията и армията ни, между другото цялата ни армия може да се събере на един стадион. Ония с незаконните къщи могат да се бият с колове, с ножове, с оръжия а ние можем само да движим мишките на компютрите. Ще ни смелят ако продължаваме да ги дразним и нещо стане, конфликт. По-добре да ни претопят, то и без това вече сме малцинство ако махнем пенсионерите.

108

до 100

преди 13 години

Със стачки в защита на българите и българското.А не със " аз нямам такива проблеми и не ме интересува".Съединението прави силата.Защото няма гражданско общество в тази страна, и защото днес сме ние,но утре вие.

107

!?!?!

преди 13 години

Сега, вместо да говорим какви са "тия" от ВМРО, трябва наистина да се присъединим към катуна! Да завлечем каруца л**** и ***, да щъкаме пред колите на НСО и да ги пустокваме и хвърляме камъни по тях, като им изскърцат спирачките!Да пуснем 2-3 коня да пасат в градинката! Да понапече слънцето и да засмърди както трябва, за да усетят изцяло РОМСКАТА ТРАДИЦИЯ!За разкош, някой може с ножовката да "тръкне" месинговите брави на МС и решетките от ковано желязоИ МС да ни отпусне пари за интеграция

106

Пламен

преди 13 години

Няма НИКАКВО значение, че били или не били от ВМРО... Няма да ме накарат да гласувам за тях само с такава акция. НО! Идеята ми харесва и най-вече ми харесва, че нещо се ПРАВИ, а не само се дращи по форумите. Затова - БРАВО.

105

Amenhotep

преди 13 години

103Майна, ВМРО се съдят със Славчо. А Славчо е хамелеон - беше с ВМРО, беше с ГЕРБ и СДС, а сега е с Гергов и с Гоце. Чудно ми е, защо ли ги приказваш тия глупости? С колко големи букви трябва да ти се напише, че СЛАВЧО НЯМА НИЩО ОБЩО С ВМРО, най-малкото с това ВМРО. А и това, че е напуснал (бил изгонен) от партията, която го е избрала, това не значи че той ще здаде поста (за тая работа се иска МОРАЛ), виж колко дупетати от РЗС напуснаха партията и колко напуснаха НС!

104

yaro

преди 13 години

много е проветрива тая колиба,ще настинат вътре братята роми:)

103

до 101

преди 13 години

ХахааааОт миналата година били го изхвърлили от ВМРО , но все още е кмет на Пловдив и е подкрепян от общинските съветници на същите тези ВМРО и БСП, заради което и управлява втория по големина град в България.Въпреки че Пловдив никога не е бил червен , благодарение на ВМРО , 4 години е .

102

ИДЕАЛИСТКА

преди 13 години

СЪЖАЛЯВАМ , ЧЕ НЕ ЖИВЕЯ В СОФИЯ ИЛИ ВАРНА.ТОЛКОВА ЕМОЦИИ ИМА, А АЗ НЕ МОГА ДА ГИ ПРЕЖИВЕЯ?????ИСКАМ ДА ИЗЖИВЕЯ БИТА И РАЗБЕРА ИДЕАЛИТЕ НА БРАТЯТА ***.МОЖЕ ДА МИ ДОПАДНЕ ИДЕЯТА ДА РОДЯ ОЩЕ 5-6 ДЕЦА И ДА ОСТАВЯ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ.ДА НЕ ПЕРА, ДА НЕ ЧИСТЯ , ДА НЕ СЕ КЪПЯ-МЕЧТА.

101

Amenhotep

преди 13 години

96Абе вие нещо проблеми с мисловния процес ли имате? От какво ВМРО е Славчо-масона? От "Гоцевото ВМРО" ли? Айде не ставайте смешни, тоя го изхърлиха от ВМРО като куче още миналата година, при това за колаборационизъм с КОМУНИСТИ И МАСОНИ!

100

до95

преди 13 години

КАК?

99

с. до 88

преди 13 години

Абе не знам дали се е оял или не,но в случая е прав и го подкрепям напълно!*** си правят каквото си пожелаят за сметка на всички нас!Да не се бутало гетото докато не знам какво си!Ами и аз така искам!Някой да е длъжен да ми подсигури дом и да не плащам сметки!Какво точно плащат ***!Вода!?Ток!?Да,да!Другия път!Какво да кажат хилядите българи с ипотеки дето по половин живот робуват на банките!???Трябва да има върховенство на закона и всички да са равни!И като права и като задължения!!!

98

до 84

преди 13 години

За ВМРО резултатите от изборите съвсем не са добри, коментира пловдивският кмет Атанасов, който бе издигнат за поста от същата партия.На изборите за европейски депутати ВМРО и коалиция "Напред" събраха 57 922 гласа, което е равно на 2.26 %.Атанасов каза, че още днес ще препоръча на националното ръководство да започне преговори с други политически силипреди изборите за национален парламент. Според кмета най-удачно е ВМРО отново да се съюзи с Лидер и Новото време

97

Чукундур

преди 13 години

Жалко, че *** не са земеделци, че иначе в знак на протест, утре щях да отида и да си насадя една градника с чукундури в зелената площ зад бившия мавзолей.

96

до 83

преди 13 години

Правилно! Щом кметът от Пловдив е от ВМРО, дайте да видим той какви инициативи е предприел по въпроса? Ако нищо не е предприел и си трае заради потенциалните избиратели от махалите, значи тези палатки не са лицемерие, а направо наглост! Вижте какво стана в Ямбол! Не знам от коя партия е кмета, но мисля, че предприеха съвместна инициатива с МРРБ и гътнаха цял блок! Давайте предложения, другари от ВМРО? Имате кметове, но те какво правят по въпроса?

95

Пловдив

преди 13 години

Това в което ние в гетото Столипиново живеем от 20 години скоро може да до вашият дом,блок,квартал.Братя българи ПОМОГНЕТЕ НИ!!!!!!!!!!!!!!!!

94

антикомунист

преди 13 години

И това е вярно. Бяха в коалиция с Костов. А на последните избори се явиха с КовачкиТе не бяха ли тези Лидер дришлювци които не им се отвори парашута да влязат в парламента.ЛИДЕР,РЗС,СДС,БСП,НДСВ,ДПС,ДСБ всички са против Герб ,защото преди им беше добре лапаха и пълнеха партийните каси.Сега реват на умрело и вервайите ми и на другите избори ще е така.

93

ДО83

преди 13 години

А къде са националистите да ви помогнат?Няма ги те са само на думи.