172

Поразяващата ръка

преди 13 години

ВМРО добре са го замислили!Поздравления! Да вземат да вържат за бараката и един дръглив кон, да докарат и 2-3 въшливи кучета. А, щях да забравя-на един забит между плочките кол да закрепят сателитна антена-няма *** бордей без такъв атрибут!

171

Робинзон

преди 13 години

Всички *** да се изхвърлят от столицата и по възможност да се насочват за преселване в арабските страни! В краен случай *** да се настаняват в резервати/както в САЩ/ в слабо населени райони у нас и да са със силно ограничени права за напускането им.За сметка на това да се разширят правата им да полагат физически труд и да бъдат обучавани в определени, необходими на обществото професии. Нарушителите да се наказват строго,а при рецидив да се кастрират и екзекутират...

170

Анонимен

преди 13 години

Само така ВМРО и на следващите избори съм с Вас.

169

nqkoi

преди 13 години

bravo

168

"предприемач&qu

преди 13 години

Търся *** и турци :общи работници,зидаро-куфражисти и арматуристи за строеж на 10 хотела. Ще им плащам редовно,без да ги лъжа,майтап няма!

167

до 166

преди 13 години

Браво бате ! Ама пак ли на черно ще работим и няма да ни плащате нито здр.осигуровки,нито пенсионни,нито заплати?

166

Анонимен

преди 13 години

там ли е още къщата?

165

Анонимен

преди 13 години

Социална политика през мотика. Социалното министерство да разработи бизнес стратегия за трудова заетост на трайно безработни и слабоклалифицирани работници ( оранжерии за зеленчуци, цветя, зеленчукови градини, ферми, напоителни системи и т.н., изобщо нискоквалифициран ръчен труд в полза на обществото, което плаща парит), да назначи мениджъри (заинтересовани финансово от успехите) и след изработване на определени дни труд ( с норма ) и децата всеки ден на училище, тогава помощи (честно заслужени)

164

ММ

преди 13 години

"ИДЕИТЕ" НА ВМРО,СА"ИДЕИ"НА НОВОТО ЛИЦЕ НА ЧЕНГЕТАТА!КОГАТО СЕ ПРОВАЛЯТ В УПРАВЛЕНИЕТО САМИ,ИЛИ СЪС СВОИТЕ КЛОНИНГИ,ВИНАГИ,НА ПРЕДЕН ПЛАН ИЗЛИЗАТ ВСЕ НОВИ И НОВИ КЛОНИНГИ,КОИТО ИМАТ ЗА ЗАДАЧА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ"ЗА ДРУГИ",ДА "ОМАЯТ"(ПРЕДИМНО С ПОПУЛИЗЪМ)ЕЛЕКТОРАТА,ИДА О8СТАНАТ ПАК НА ВЛАСТ!СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ ЩЕ НИ ОБЯСНЯВАТ,КАК ВСИЧКО БИЛО ЗАБАТАЧЕНО ОТ ПРЕДИШНИТЕ,ТА ЗАТОВА,ТЕ НЯМАЛО ДА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ БЪРЗО ТОВА,КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ!!??ОСЛЕ,НА СЦЕНАТА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДРУГИ КЛОНИНГИ...И ТАКА,ДО КРАЯ НА..

163

наблюдател

преди 13 години

Напълно се присъединявам към идеята на ВМРО.Всичко останало превръща част от българските граждани незаслужено привилегировани.Преди две години гледах в Турция как с мощни булдозери сринаха едно доста голямо *** гето в Истамбул.Там изглежда законите са еднакви за всички,а у нас всеки разчита на скъпоценните им гласове и как да санкционираш избирателите си !?

162

Do 158

преди 13 години

тези минуси ти ги дават , защото истината боли.

161

SDF

преди 13 години

В градинката на НДК в близост до Южния парк също има *** катун. Дори *** през лятото правят пикници там и естествено всичко потъва в ***.

160

Анонимен

преди 13 години

ВМРО започват бавно и сигурно да ме привличат като гласоподавател!

159

проблема ще .....

преди 13 години

бъде решен до около 30 г.Турция ще инвестира в България,ще се създадат работни места от лоялни бизнесмени както за турците в Бг.,така и за ***!Ще се стимулира увеличаването на раждаемостта,най-вече на турците в Бг.И най-хубавото е ,че хората ще са сигурни ,че заплатите им ще се плащат!

158

Анонимен

преди 13 години

ВМРО са единствената организация в България, състояща се от кадърни хора с ясни цели, те са единствените, които явно разбират как държавата ни малко по-малко умира, а *** стават все повече и повече. Не, че някой от управляващите ще ги забележи - идеята е да привлекат обикновения човек и да отворят очите на хората. Когато НИЕ сме едно цяло и когато НИЕ видим опасността, се надявам нещо в душите ни да се пропука и да осъзнаем, че НИЕ сме народа на Кубрат, а не роби!

157

до 133

преди 13 години

Правилно, защо си нямат жилища или квартири?!И защо "не работят"?!Ами малко ли работеха и работят по строежите на черно и не им се плащаше и все още ги лъжат!Малко ли български строителни "предприемачи" станаха мулти милионери от гърба на ***?!Но за тези неща си затваряте очите,нали!После ,защо *** ви биели,не си плащали!Ами за да си платят квартирата,трябва да получат заплати!За да са здр.осигурени,трябва да работят легално!А вие ги карате да работят на черно и ги лъжете!

156

a4ko

преди 13 години

Мамама им *** да *** по ми е йал за мравка отколкото за ***

155

Бати шефа

преди 13 години

Па да се бехте издокАрали като клошари бре, каквито ст си и всъшност.Жива подигравка на природата сте. Поне да си бехте докАрали некой мангалин от факултето. Та нали Джамбазки живее в Овча Купел, овчата му глАва слънчасала. Поне да замирише на ***, и да е по автентгично. Много по достоверно щеше да бъде, отколкото така да се излагате уважаеми ми МВРО клошари,

154

Neon Knight

преди 13 години

Mark, аз на сегашното преброяване се писах "***" плюс това влязох в "Евророма"-та на дон Цеци и сега съм шапка на тояга - ни ток, ни вода, ни парно, ни данъци плащам и никой не смее да ме барне за нищо - а` някой ме е погледнал накриво, а` Страсбург!!! :-D Поздрави и на следващото преброяване не пропускай шанса си!!!!!!!

153

Българин

преди 13 години

Защо тоя "европейски съд" не отиде да пищи на Берлускони? Италианците направо ПОДПАЛВАТ хъхряшките гета, там не оставят *** да се задържат на едно място повече от десетина дена, нямат граждански права тия гнусотии, въобще не ги броят за хора? Или на Саркози да се разквичат или на унгарци и словенци, дето заграждат *** гета с триметрови стени и въобще не пускат *** да излизат навън?Отговорът е ***, защото в нормалните страни въобще не обръщат внимание на мангалозащитниците.