20

до9

преди 13 години

Такова е сутрин преди да изгрее зрее още.

19

Айнщайн

преди 13 години

С какво точно са опасни магнитните бури?- Магнитните бури са опасни поради това, че по-време на такава буря може някой магнит да те удари по главата.

18

Учудена...

преди 13 години

До номер 17-В такъв случай може ли научно да ми обясните,защо при магнитни бури всичко ми се стеснява...???

17

бай Петко

преди 13 години

15 - ами в момента от магнитната буря живея на върха на онази ми работа и се чувствам като току що завъртян пумпал

16

до 13

преди 13 години

13-ти, и как така я постави тази диагноза ????КАКВО ОЗНАЧАВА НЕВРО-ВЕГЕТАТИВНА ДИСТОНИЯ?Вегетативната нервна система координира инервацията на вътрешните органи и системи, на кръвоносните съдове и жлезите с вътрешна секреция в организма. Тя осигурява двигателната и психичната дейност, дейността на сърдечно-съдовата система и обменните процеси в човешкия организъм по време на психическа и физическа активност.Съществува тясна връзка между мисленето, съпътстващите го емоции и системите на нашето тяло. Затова оплаквания от главоболие, виене на свят, сърцебиене, болки в стомаха, изпръпване на крайниците и т.н. много често се дължат на проблеми на вегетативната нервна система.Лечението на заболяванията на вегетативната нервна система винаги е комплексно. В зависимост от спецификата на всеки отделен случай в лекуващите екипи се включват и различни специалисти: невролог, неврофизиолог, психолог, физиотерапевт, ендокринолог и др.В общият случай лечението е медикаментозно, съчетано с методите на алтернативната медицина и комбинирано с психотерапевтични сесии .Във всеки от неговите етапи е необходимо активното и съзнателно участие на пациента и неговите близки, което реално ускорява положителният лечебен ефектАма не плаши човека, а и статията си е прекалена......Не се плашете като чуете магнитна буря, по-добре е дори да не ги следите.....

15

кака Пенка

преди 13 години

Обади ми се в такава ситуация да ти дигна дръвното

14

Penka

преди 13 години

ДО баи Петко........... Каде живееш?:)

13

бай Петко

преди 13 години

От магнитните бури ми се намагнитезива онази работа и се насочва като компас към долната работа на комшйката

12

Анонимен

преди 13 години

до 10Диагнозата е нервно-вегетативна дистония. Лекува се с психотропни. Нямаш и на идея колко много неща влияят на кръвното налягане... и добре, че е така.

11

Анонимен

преди 13 години

до 9Щото е в магнитна буря :-)

10

No hard feelings

преди 13 години

Защо хората пишат "Първи" под статиите?60% - защото наистина са първи40% - защото си мислят че са първи100% - защото са *** :-)

9

Анонимен

преди 13 години

до 7 :Нищо подобно , просто организма ми усеща такива промени , когато има земетресение е същото , само че тогава направо заспивам . Просто някои хора сме по чувствителни към тези фактори от околната среда.

8

Анонимен

преди 13 години

"Противниците на магнитните бури пък твърдят, че...." - как може да си "противник на магнитните бури". Може би искате да кажете "противниците на подобни теории", а не противници на бурите :)

7

Анонимен

преди 13 години

до 5:Разбира се, когато 10 души ти кажат, че ще ти падне кръвното и ти им повярваш, дали няма да ти падне, а?

6

haide kukovci

преди 13 години

na horata im vliaiat magnitnite burii samo kato pro4etata za tiah :D:D:D dnes.bg stiga pisahte mitove v tozi sait weeee !! i kakvo onzi den napisani po razli4en na4in pusnahte 5 *** za edno ne6to:D:D ima6e jestoka buria i kakvo ni6toooo!!! aide sega ludite da po4vat da govoriat :D

5

Анонимен

преди 13 години

Не знам кой е виновен , но аз наистина се чувствам зле при магнитна буря , кръвното ми рязко пада и ми прилошава .

4

Анонимен

преди 13 години

ех, Първи, втори си :-)

3

Анонимен

преди 13 години

Нищо конкретно научно не е доказано. Вярно е, че има критични дни, когато има много инфаркти, инсулти, но дали са свързани с магнитни бури или с нещо друго - никой не знае. Това са спекулации. Резултатът е - невротиците тръгват по лекари.

2

Първи

преди 13 години

първи :)

1

еххх

преди 13 години

Оня ден гледах по бТВ един човек, учен занимаващ се със слънчева активност, който каза, че журналистите са виновни за митовете, че слънчевите изригвания влияят на кръвното налягане. Като гледам и тази статия не се отличава от тази тенденция...