40

Възрастна жена

преди 12 години

Страдам от мигрена с аура от 8 годишна.Водила съм си над 30 години дневник за пристъпите. При пристъп приемам 1 парацетамол и пия две кафета.Правя си интензивен масаж на ръцете.Установих, че пристъпите с аура в 90% от случаите съвпадат с висок интензитет на слънчеви изригвания К равно или над 4- беше интересен пристъпът ми на 12.03.. Всички пристъпи ми съвпадат с пикови състояния на луната. Учен съм в друга област, но ме интересува -леля получава пристъп в София в петък - в неделя аз в Бургас.

39

до 32

преди 12 години

Така ти се струва, защото до 89-та не е имало никакви медии в България. По целия свят медиите преувеличават нещата, но хората са им свикнали и не им обръщат такова внимание. Но за да не им обръщаш внимание, се налага да се мисли, а това зомбираните българи вече не го могат без помощта на телевизора и някой от дебилните водещи, които да му казват как да мисли.

38

ana

преди 12 години

+++njma magnitni byri+++ima poslania ot gore+++

37

бай Петко

преди 13 години

Магнитните бури са най опасни когато намагнетизират долните работи на теб и комшйката и мъжа и ви хване

36

Айнщайн

преди 13 години

36 Герасимее, много се вживяваш...мойто момче...леко баце...леко!

35

Герасим

преди 13 години

Много прости ... пишат тука.Това е статия, в която се цитират учени хора, ама цървулите зад мониторите са по- учени от тях!

34

4estitka :D

преди 13 години

PAZETE SE OT PINGVINITE I KURMORANITE TE SE OPITVAT DA ZAVLADEIAT SVETA !!! HAHAHHAAHHA

33

baba Pena

преди 13 години

Njama da se uchudja, ako ni preporachat da si kupuvame vaksina sreshtu magnitni buri....vse njakakva zel imat tezi reportagi ...

32

ТЕКО

преди 13 години

ДО 32 . КУЧЕ С ТЕБ СЪМ , НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН !

31

мръсници!

преди 13 години

Мошениците вечно да плашат хората с разни заплахи.ТОВА Е УМИШЛЕНО! Прави ми впечатление след 1989г медиите постоянно плашат хората.То не бяха слънчеви бури,то не бяха 2012-та години,то не беше огромният пропаганден балон 2000 година и катастрофата,която щеше уж да дойде на 1 януари 2000 заради софтуерни проблеми.Кой има интерес да насажда страх в хората не знам.Но едва ли са почтени хора.Някакви мошеници умишлено плашат хората,да им вземат страха и ги манипулират дори с най-дребни неща.

30

Анонимен

преди 13 години

до кака Пенка :Како , трябва да ти кажа ,че в такива случаи наистина се радвам , когато някой ми вдигне кръвното . :D А до останалите ,моля не поставяйте диагнози , предпочитам да не пия хапчета за всяка една глупост . Ако зачестят бурите и земетръсите ще му мисля , засега всичко е наред . :D

29

Анонимен

преди 13 години

от 13 до 17това от къде го копира? от кога неврофизиолозите преглеждат пациенти :-) Иначе, преписаното много точно обяснява прилошаването, падането на кръвното и "защо всичко ми се стеснява" по време на магнитна буря. И защо да не е невро-вегетативна дистония? Ако се съмняваш, отиди в НЗОК си и поискай разрешение за направления за изброените 5 специалиста наведнъж/щото си има лимит!/. Не знам да има неврофизиолог в България, но може да пробваш при старчетата от БАН.

28

Иво

преди 13 години

Опасни са само за неспокойните умове.

27

астроном

преди 13 години

Най-голямата опасност е от удавяне в глупостите написани от неграмотните журналисти на нискокачествените медии.

26

loko

преди 13 години

tva e proletno slance

25

добрют'ро

преди 13 години

Бааа....!! Зилену Слунци.....Бах ***'аму.....:D

24

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг, довършете си изречението в подзаглавието, какво е това "Около 70% от инфарктите, хипертоничните кризи и инсултите" и край на изречението...

23

някой

преди 13 години

Магнитните бури са опасни най-вече за тези, които четат подобни статии - за магнитните бури!А между другото - през 1930 година няма как тези бури да окажат влияние на телефонните линии по простата причина, че тогава не е имало сателитни комуникации - именно комуникационните сателити са най-застрашени от влиянието на слънчевите магнитни бури защото са на геостационарна орбита - извън защитата на магнитосферата.

22

UFO

преди 13 години

Напишете UFO and SUN в Google и разгледайте! Също и на сайта на NASA stereo-ssc.na.nasa.gov/beacon/beacon_secchi.shtml . Странни обекти с отблясъци и големината на Земята, и в пъти по-големи от нея обикалят около нашето Слънце, кацат на и излитат от него, "гмуркат се" в него без да изгарят!!!, блъскат се в него и го използват като Stargate, за да напуснат Слънчевата система и т.н. Не забравяйте: "Само затворения ум, отрича истината!"

21

Правописка

преди 13 години

Безсъница - много интересна несъществуваща дума, "журналисте" ...